ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/8

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 29 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η τάση μας σήμερα θα είναι να το ρίξουμε λίγο έξω και να τεμπελιάσουμε ή τουλάχιστον να μη φορτώσουμε τη μέρα μας με πολλές υποχρεώσεις.

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου να σχηματίζει όψεις και με τους δυο ευεργέτες πλανήτες την Αφροδίτη και τον Δία, η μέρα έχει έναν κάπως πιο εξωστρεφή και δημιουργικό τόνο. Αξιοποιήστε την επιρροή αυτής της Σελήνης τόσο για προσωπικές και φιλικές σχέσεις, για να απολαύσετε λίγο πιο χαλαρές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να δείξετε τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας ή για να κάνετε ένα χατίρι στον ίδιο σας τον εαυτό.

ΚΡΙΟΣ

H Σελήνη από τον Υδροχόο είναι πιο βοηθητική για το ζώδιο σας. Ενδεχομένως κάτι να κανονίζετε με αγαπημένα σας άτομα, να έχετε επαφές με φίλους ή συνεργάτες. Σε γενικές γραμμές ευνοείται η φιλία, ενώ μπορεί να έχετε εύνοια ή και βοήθεια για να επιτύχετε ένα δικό σας στόχο.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα προσφέρεται για να επικεντρωθείτε στο να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Ίσως πρέπει να ανανεώσετε το υλικό για να γίνεστε πιο ορατοί επαγγελματικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ή να κάνετε διακοσμητικές παρεμβάσεις στο χώρο σας αν έχετε ας πούμε ένα κατάστημα για να γίνει πιο αρεστό στο κοινό του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια θετική μέρα για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, τα ταλέντα σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα σπουδών, προόδου στα επαγγελματικά, να προωθήσετε τους στόχους σας ή να βρείτε μια ωραία ιδέα για να επεξεργαστείτε περισσότερο και να την υλοποιήσετε. Ψάξτε περισσότερο πως μπορείτε να δουλέψετε αξιοποιώντας την τεχνολογία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια μέρα για να οργανωθείτε καλύτερα, να δείτε πώς θα ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, καθώς βρισκόμαστε στο τέλος του μήνα. Βέβαια, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια διαφωνία αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας ή αν υπάρχουν κοινά οικογενειακά οικονομικά, τα οποία διαχειρίζεστε εσείς.

ΛΕΩΝ

Σήμερα χρειάζεται προσοχή σε θέματα δουλειάς γιατί μπορεί να προκύψει ξαφνικά ένταση εκεί που δεν το περιμένετε ή μια απρόοπτη κατάσταση για τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Έμφαση στις σχέσεις αγαπημένοι μου Λέοντες, καθώς η Σελήνη, έχει πάρει θέση από χθες ακριβώς απέναντι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σημαντική για τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης η μέρα, αφού οι προσπάθειές σας μπορεί πιο άνετα να πιάσουν τόπο. Η Τρίτη είναι μια αρκετά ευνοϊκή μέρα αλλά με τη Σελήνη στον Υδροχόο τα απρόοπτα δεν θα λείψουν. Μπορεί να προκύψει ξαφνικά η ανάγκη να εργαστείτε πάνω σε κάτι που δεν είχατε υπολογίσει.

ΖΥΓΟΣ

Είναι η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί, είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας. Όμως προσέξτε θέματα των οικονομικών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δουλειές, εξυπηρετήσεις τρίτων και πίεση για να αποφασίσετε επειδή κάποιος άλλος βιάζεται. Η Τρίτη έρχεται με απαιτήσεις σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο ως υποχρέωση ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι όψεις της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Δία βοηθούν ο λόγος σας να είναι πιο γοητευτικός και να πείθετε και τους άλλους πιο εύκολα γι’ αυτά που θέλετε. Η Τρίτη είναι θετική μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμη και να φλερτάρετε ίσως διαδικτυακά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μπορεί σήμερα να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές με τη Σελήνη στον Υδροχόο για να σας φτιάξουν τα κέφια. Όχι ότι απαραίτητα χρειάζεστε ό,τι αγοράζετε, απλά προκειμένου να φτιάξετε τη διάθεσή σας, ίσως θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ή να κάνετε κάποια αγορά για το σπίτι για να ομορφύνετε το περιβάλλον που ζείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα είναι πιο βοηθητική για την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα, τα προσωπικά σας σχέδια, για τα θέματα των παιδιών, αλλά και για τον έρωτα! Δώστε πράσινο φως αν σας ενδιαφέρει κάποιος-α, δείξτε το συναίσθημα και το ενδιαφέρον σας ή ανταποκριθείτε σε αυτό που σας δείχνουν.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αξιοποιήστε τη μέρα για να ξεκουραστείτε, να δείτε μόνο τα απολύτως αγαπημένα σας πρόσωπα, να διαβάσετε τα αγαπημένα σας βιβλία, να δείτε μια σειρά ή μια ταινία. Γενικώς οτιδήποτε σας κρατά μακριά από το να σκέφτεστε τα ίδια και τα ίδια και να γεμίζετε ανασφάλειες.