ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/4

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 29 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το Σαββάτο, η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και μας κάνει πιο δημιουργικούς, ενώ αναζητάμε πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες. Έχουμε όρεξη για ταξίδια και εκδρομές, οπότε πολλοί μπορεί να αποφασίσουν να φύγουν για το τριήμερο. Από την άλλη είναι μια υπέροχη όψη για συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το εξάγωνο του Άρη προς τον Ουρανό μας κάνει πιο φιλόδοξους αλλά και πιο ενθουσιώδεις με ό,τι καινούριο βλέπουμε και ακούμε.

ΚΡΙΟΣ

Χαλαρή είναι η σημερινή μέρα η οποία ευνοεί τις χαλαρές στιγμές με φίλους ή το σύντροφο και τα παιδιά σας. Δεν νιώθετε τόσο μεγάλη πίεση να ασχοληθείτε με πολλά-πολλά και προτιμάτε να το περάσετε με ησυχία, με δημιουργικότητα και κυρίως με αυτούς που αγαπάτε. Ακόμη μπορεί να σκέφτεστε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας εκμεταλλευόμενοι ίσως ένα χόμπι που έχετε με το ωραίο εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτές τις μέρες βάζετε σε προτεραιότητα τις σχέσεις και μέσα σε αυτές εννοώ και τις επαγγελματικές και τις φιλικές. Οι σχέσεις σας λοιπόν χρειάζονται φροντίδα, από το να δείξετε ενδιαφέρον σας σε ένα φίλο που έχετε χαθεί μέχρι και το να συζητήστε με ένα συνεργάτη τα όνειρα ή και να το βρείτε χρόνο για την οικογένεια σας. Ασχοληθείτε με τον σύντροφο ή ένα πάθος σας. Αφού η έμπνευση υπάρχει. 

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Θα έχετε περισσότερη έμπνευση σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνετε πιο δημιουργικοί στα θέματα της δουλειάς. Ακόμη μπορεί να έχετε κάποιες πιο κουβέντες με συναδέλφους από το να γνωριστείτε καλύτερα ή να ενώσετε τις δυνάμεις σας σε ένα κοινό στόχο. Από την άλλη μπορεί να ψάχνετε ιδανικές συνταγές για θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας, την κατάλληλη διατροφή, άσκηση κτλ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα ξεκινάει δημιουργικά αλλά και την έντονη ανησυχία να κάνετε καινούργια πράγματα, να δείτε καινούργια πράγματα και να ακολουθήσετε ό,τι σας προσφέρει συγκινήσεις, ενώ μπορεί να φέρει και μια ευκαιρία για να βγάλετε χρήματα. Η μέρα καλεί και για νέες γνωριμίες που μπορεί να σας ενθουσιάσουν. Ίσως να σχεδιάζετε μια εκδρομή για το τριήμερο και όλο αυτό να σας έχει συνεπάρει.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα είναι μια καλή ευκαιρία για να μιλήσετε με ένα φίλο-η, ένα συγγενικό σας πρόσωπο αν έχετε καιρό να τα πείτε. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μέρος σας σήμερα, και αυτό σας πιο συναισθηματικούς και πιο ευαίσθητους στις ανάγκες των άλλων. Από την άλλη μπορεί να συζητάτε και μια επαγγελματική πρόταση που σας έχει γίνει κάπως μυστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα θα ασχοληθείτε με το να κλείσετε εκκρεμότητες από όλη την εβδομάδα, με σκοπό να ξεκινήσει η επόμενη εβδομάδα δυναμικά και χωρίς να έξτρα βάρη. Η μέρα αυτή σας προδιαθέτει να γνωρίσετε ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά από σας και έχουν να σας διδάξουν κάτι. Από την άλλη είναι πιθανόν να έχετε ένα στόχο ο οποίος σας ενθουσιάζει σε αυτή τη φάση.

ΖΥΓΟΣ

Το Σαββατοκύριακο έρχεται για να σας αναζωογονήσει κάπως και να σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα και φίλους. Μπορεί να θέλετε να περάσετε και κάποιες ώρες στο σπίτι ή σε μια βόλτα έξω, με αυτά τα άτομα. Η μέρα αυτή σας κάνει να σκέφτεστε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ και πως αυτό μπορεί να σας αποφέρει κάποια έσοδα. Ή πως θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε ένα ταλέντο σας προκειμένου να το κάνετε δουλειά και να κερδίζετε κάποια χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το ιδανικό για να αφιερώσετε χρόνο στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να μιλήσετε για τη σχέση σας και να κάνετε σχέδια μαζί του. Από την άλλη αν είστε μόνες-οι μπορεί να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο, ακόμη και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ή μπορεί να γίνει μέσω κάποιον-α μέσω φίλων. Αποφύγετε να σας πιάσει η νοσταλγία για σχέσεις αδιέξοδες ή σχέσεις που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Το Σάββατο, επίσης, η μέρα αναλώνεται στον τομέα της καριέρας και τα επαγγελματικά σας βήματα. Μην γίνεστε όμως υπεραναλυτικοί σε αυτή τη φάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας με τις ανάγκες που έχει το σώμα σας γενικότερα και στο τι είδους διατροφή ή άσκηση πρέπει να κάνετε ώστε να νιώθετε σε φόρμα. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά. Αρκεί μια απλή αντικατάσταση των ανθυγιεινών με πιο υγιεινές επιλογές, λίγο περπάτημα και όλα θα φαίνονται καλύτερα. Η Σελήνη στον Λέοντα σας προτρέπει να δείτε τις μελλοντικές επαγγελματικές σας προοπτικές ή θέματα που σχετίζονται με τις σπουδές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα σας κάνει νιώθετε την ανάγκη να ελευθερωθείτε από περιορισμούς στις σχέσεις σας ιδιαίτερα τις επαγγελματικές. Εσείς θέτετε τα όρια σας και καλό είναι να πείτε και  ένα «όχι» ή ένα «φτάνει» για να μην ξοδέψετε όλη την ενέργεια σας σε υποθέσεις άλλων. Ειδικά σε μια περίοδο που τα επίπεδα της ενέργειάς σας είναι χαμηλά, καλά θα κάνετε να τα διατηρήσετε σε μια καλή κατάσταση για να σας βγάλουν και στην πορεία του Μαΐου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν εργάζεστε σκληρά και δεν σας μένει χρόνος να τον αφιερώσετε στην οικογένεια, το σπίτι και γενικώς στις προσωπικές σας σχέσεις, πιθανώς να σας απασχολεί αυτό. Όσο θα πλησιάζουμε στην έκλειψη της επόμενης εβδομάδας όλο και πιο πολύ θα νιώθετε «διχοτομημένοι» ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένεια. Οι προοπτικές της ήδη υπάρχουσας δουλειάς σας για όσους εργάζεστε ή η ανάγκη και λόγω των συνθηκών, μιας άλλης εργασίας που μπορεί να τροφοδοτεί τις οικονομικές σας ανάγκες με μεγαλύτερη σταθερότητα θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σάββατο θα σας απασχολήσουν θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς σας αλλά και της υγείας σας. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητες σε επίπεδο επαγγελματικό για να μην κουβαλάτε βάρη και στην άλλη εβδομάδα και επίσης βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε, να ασχοληθείτε περισσότερο με τη διατροφή σας, την άσκηση και γενικά με την βελτίωση της υγείας σας.