ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/2

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα Πέμπτη η Σελήνη θα προχωρήσει τα ξημερώματα στο ζώδιο του Σκορπιού όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η πρώτη και μοναδική της όψη το πρωί της Πέμπτης γύρω στις 07:30 είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Η Πλουτώνια επιρροή δίνει ένα χαρακτήρα έντασης στις επαφές μας και επηρεάζει τον τρόπο σκέψης μας δίνοντας έμφαση στην αρνητικότητα, αλλά είναι βοηθητική αν θέλουμε να εξερευνήσουμε κάτι σε βάθος. Σήμερα ολοκληρώνεται και το εξάγωνο του Ερμή από τους Ιχθύς με τον Δία στον Ταύρο που ευνοεί τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου αρχές δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων τους στις επαφές, την επικοινωνία ενώ μπορεί να φέρει και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα επιτρέπει να βρείτε πρακτικές λύσεις σε οικονομικά ζητήματα ή να κάνετε ένα καλύτερο πλάνο για το επόμενο διάστημα. Αυτό που θέλει περισσότερη προσοχή είναι οι επαφές σας με τους άλλους και κυρίως με συνεργάτες ή  πελάτες, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πέμπτη ξεκινά με πίεση, καθώς το φεγγάρι απέναντι σας, κάνει όλους πιο απαιτητικούς από σας, δίνοντας επίσης μια αίσθηση έντασης στις μεταξύ σας σχέσεις. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί κυρίως σε σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους αλλά θα πρέπει επίσης να έχετε και ανοχή και ανοιχτό μυαλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με αρκετό φόρτο ως προς τις υποχρεώσεις, αλλά καλά θα κάνετε να δείτε λίγο πιο σοβαρά και τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Θέματα που αφορούν στα μελλοντικά σας πλάνα, μπορεί να νιώθετε ότι σας «βασανίζουν» σήμερα, ιδιαίτερα αν συναντούν εμπόδια στην υλοποίησή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες λειτουργεί σαν ένα «αγκάθι» στο πίσω μέρος του μυαλού σας, αν νιώθετε ότι κάποιος τομέας στη ζωή σας δεν είναι τακτοποιημένος. Για κάποιους μπορεί να είναι μια σχέση, μια συνεργασία ή οικονομικά θέματα. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από αρνητικές σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια θα σας απασχολήσουν σήμερα αγαπητοί μου Λέοντες και ίσως θελήσετε να κάνετε κάτι πρακτικό γι’ αυτά. Από την άλλη σήμερα η όψη Σελήνης – Πλούτωνα τις πρωινές ώρες μπορεί να κάνει ιδιαίτερα αιχμηρό τον λόγο σας ενώ γίνεστε και αρκετά πιο καχύποπτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λένε πως όλα επηρεάζονται από τη σκέψη μας και μια μέρα σαν τη σημερινή, μπορεί να σας δώσει να καταλάβετε πρακτικά αυτή την έννοια. Η Σελήνη στον Σκορπιό, είναι σούπερ επικοινωνιακή για το ζώδιο σας και μπορείτε να επιτύχετε εξαιρετική πρόοδο σε αυτό το επίπεδο. Αρκεί να μην σας πιάσουν φοβίες, εμμονές, υπέρμετρο άγχος και δεν ξέρετε πως να το διαχειριστείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η Πέμπτη έρχεται με νοητική υπερδιέγερση καθώς η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα σκοτεινιάζοντας λίγο το μυαλό σας. Μπορεί να είστε αγχωμένοι ή να κολλάτε με πράγματα τα οποία έγιναν στο παρελθόν. Ασχοληθείτε με ό,τι είναι πρακτικό και μπορείτε επεμβαίνοντας να το φτιάξετε αντί να αναλώνεστε στο τι θα μπορούσατε να είχατε κάνει στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη μέρα η Πέμπτη καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας και εκθέτει την ψυχολογία σας στους άλλους. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα ειδικά για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου σας, δημιουργεί ένα εσωτερικό άγχος για τις εξελίξεις στη ζωή σας. Αποφύγετε σήμερα χειριστικές συμπεριφορές και μείνετε μακριά από τοξικά άτομα που σας ταλαιπωρούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με μεγαλύτερη εσωστρέφεια έρχεται η Πέμπτη τις πρωινές ώρες. Μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα δικό σας θέμα υγείας είτε κάποιου δικού σας προσώπου ή κάτι επαγγελματικό που σας πιέζει. Είναι καλύτερα να εξερευνήσετε τι σας φέρνει σε αυτή την κατάσταση και να δείτε πως θα το καταπολεμήσετε πρακτικά. Προσοχή στις σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες σήμερα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Σκορπιό, που διευκολύνει τη συλλογική δουλειά. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα κάπως επηρεάζει αρνητικά τη σκέψη σου. Ίσως να υπάρχει αγωνία στο τέλος του μήνα για την καριέρα ή τα οικονομικά σας. Επειδή δεν πρόκειται άμεσα να σας δοθούν απαντήσεις σε όσα θέλετε μην ταλαιπωρείτε περισσότερο τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πέμπτη έρχεται με έμφαση στα θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού. Η όψη της με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας τις πρωινές ώρες ζορίζει κάπως το νευρικό σας σύστημα ειδικά αν έχετε να κάνετε με άτομα που είναι απόλυτα. Επειδή με την όψη Σελήνης – Πλούτωνα οι εμμονές θεριεύουν ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου προσπαθήστε να μην τους δίνετε τροφή.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας θα σας απασχολήσουν σήμερα Πέμπτη. Επειδή σήμερα η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα  τις πρωινές ώρες μπορεί να παρατηρείτε ότι κολλάτε περισσότερη ώρα σε σχέση με το σύνηθες όταν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Σε αυτή την περίπτωση προσπαθήστε να κάνετε κάποια άλλη δραστηριότητα.