ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Από σήμερα μέχρι τις 10/5 ο Δίας θα βρίσκεται στους Ιχθύς για δεύτερη φορά διατρέχοντας όλες τις μοίρες του ζωδίου, θα περάσει κατόπιν στον Κριό από 11/5 μέχρι 28/10 και από τις 29/10 μέχρι τις 20/12 θα είναι η τελική του στάση και η οριστική έξοδος σχεδόν σε ένα χρόνο από τώρα.

Κατά τα άλλα σήμερα έχουμε τη συνάντηση του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη μια όψη ιδιαίτερα ευχάριστη που βοηθά να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας. Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ήλιο όψη που βοηθά να εστιάσουμε την προσοχή μας σε όσα έχουμε να φέρουμε εις πέρας.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Εξαιρετική η βοήθεια του Δία και σε ό,τι αφορά την υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Κατά τα άλλα σήμερα με την όψη Ερμή – ανάδρομης Αφροδίτης θα έχετε επαφές για θέματα δουλειάς αλλά και αρκετή έγνοια για τα οικονομικά σας.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Από σήμερα κιόλας ο Δίας στους Ιχθύς μέσα στον τομέα που κυβερνά στους στόχους, τους συνεργάτες, τη συλλογική δουλειά αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία θα σας βάλει σε ένα καινούριο μονοπάτι αναζητήσεων. Κατά τα άλλα η μέρα σας βρίσκει με διάθεση να μαζέψετε τις όποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες έχετε ώστε να απολαύσετε ένα βράδυ όπως το επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Tώρα που ο Δίας περνά στους Ιχθύς είναι η στιγμή για να εφαρμόσετε ό,τι μάθατε και να ενισχύσετε τον τομέα της καριέρας με κάθε τρόπο. Άλλωστε θα είναι ο πιο σημαντικός στην ζωή σας με ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, για επιχειρηματικές κινήσεις ή και για μια προαγωγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ο Δίας από τους Ιχθύς, πλέον θα δώσει ώθηση στους στόχους σας, θα ξυπνήσει μέσα σας το πνεύμα της περιπέτειας και της αναζήτησης και θα σας βάλει σε μια διαδικασία να ψαχτείτε περισσότερο ώστε να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας αλλά και να σημειώσετε και πρόοδο είτε στις σπουδές, είτε στην δουλειά είτε ακόμη και στην προσωπική σας ζωή.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Από σήμερα ο Δίας παίρνει θέση στους Ιχθύς κι από δω και κάτω τίποτε επιφανειακό τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας δεν θα έχει πια θέση στην ζωή σας. Θα γίνετε πιο επιλεκτικοί και θα ψάχνετε τα πράγματα σε βάθος ενώ και συναισθηματικά θα αφοσιωθείτε περισσότερο στην σχέση σας προσπαθώντας να σχετιστείτε σε ένα βαθύτερο ψυχικό επίπεδο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η συνεργασία και γενικότερα οι συνέργειες με άλλους είναι αυτό που θα σας πάει ένα βήμα παρακάτω στην ζωή σας και θα σας επιτρέψει να σημειώσετε εξαιρετική πρόοδο. Όμως αυτή η θέση του Δία μακροπρόθεσμα μπορεί να έχει οφέλη και για την ερωτική σας ζωή. Είτε με ένα σημαντικό νέο έρωτα είτε με μια απόφαση για μια πιο ισχυρή δέσμευση.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε σοβαρά με τις προοπτικές των επαγγελματικών σας αλλά και το χτίσιμο μιας πιο δυνατής και ανθεκτικής φυσικής κατάστασης. Ονειρευτείτε την ιδανική δουλειά, τους συνεργάτες που θα θέλατε να σας περιβάλλουν, ονειρευτείτε ακόμη το ιδανικό σώμα και ξεκινήστε με μικρά και σταθερά βήματα να πραγματοποιείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η σημερινή μέρα ενδεχομένως να μην είναι τόσο χαλαρή για σας γιατί μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες της δουλειάς ή υποχρεώσεις ή μια αίσθηση μεγαλύτερης ευθύνης για μια σχέση ή συνεργασία. Ένα τηλεφώνημα με κάποιο άτομο που διαδραμάτισε ρόλο στο παρελθόν πιθανώς επαγγελματικά μπορεί να σας απασχολήσει περισσότερο.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ίσως η καραντίνα να σας έπεισε εξαιτίας της διαμονής στο σπίτι ότι πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές ή κάποιες επισκευές ή ακόμη να πήρατε απόφαση να μετακομίσετε. Κατά τα άλλα η Τετάρτη είναι μια απαιτητική μέρα με αρκετές υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους αλλά και ευκαιρίες για περισσότερες συζητήσεις και επαφές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αν ασχολείστε με την διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και τα ΜΜΕ επαγγελματικά τότε η σκηνή είναι δική σας από δω και κάτω για να πρωταγωνιστήσετε. Κατά τα άλλα μέχρι το βράδυ σήμερα τα πράγματα είναι πιο απαιτητικά σε ό,τι αφορά τους ρυθμούς στη δουλειά σας και ενδεχομένως να έχετε και πολλές συζητήσεις να κάνετε ή να κλείσετε εκκρεμότητες.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Από δω και κάτω στόχος είναι όχι μόνο τα λεφτά… εννοείται κι αυτά, αλλά γενικότερα η απόκτηση μεγαλύτερης ασφάλειας τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Από τώρα με μικρά βήματα μέχρι το τέλος του 2022 θα καταφέρετε να οικοδομήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα στην ζωή σας και να προοδεύσετε κιόλας.

ΙΧΘΥΕΣ:

Από σήμερα, ο Δίας επιστρέφει στο ζώδιο σας ή τον ωροσκόπο σας κι αυτό αν μη τι άλλο είναι λόγος για να χαίρεστε για τη χρονιά που έρχεται. Με την επιρροή του εξελίσσεστε, σημειώνετε πρόοδο και διαμορφώνετε με διαφορετικό τρόπο τις συνθήκες στην ζωή σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις για το 2022

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

Δίας στους Ιχθύς 2022: Ποια όνειρα θα κάνει πραγματικότητα για τα 12 ζώδια;

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει