ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 29 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Επειδή ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο που ο καθένας αντιλαμβάνεται όλο αυτό που συμβαίνει με το δικό του τρόπο σωστό ή λάθος το να χάνετε την ενέργεια σας προσπαθώντας να πείσετε τους άλλους για τη δική σας αλήθεια μάλλον είναι μάταιο σε μέρες σαν κι αυτή.

Η όψη αντίθεσης ανάμεσα στον Ερμή από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους που ολοκληρώνεται σήμερα είναι η κυρίαρχη και πολύ απαιτητική όψη της ημέρας, που ζητά να κάνουμε υπομονή και να δείξουμε ψυχραιμία τόσο σε συζητήσεις, όσο και στις μετακινήσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικώς είναι μια μέρα που πρέπει να είστε λίγο πιο μετριοπαθείς στις απόψεις σας και να μην προσπαθείτε να τις επιβάλλετε αλλά ούτε και να καταπιέσετε τον εαυτό σας να δεχθεί απόψεις άλλων με το ζόρι. Σ’ αυτή την περίπτωση η καλύτερη τακτική είναι η απομάκρυνση από την εστία έντασης. Ακόμη προσοχή σήμερα στις δοσοληψίες σας αλλά και στην οδήγηση ή τις μετακινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συμβουλή μου είναι να απέχετε συνειδητά σήμερα από συζητήσεις με αντικείμενο τα οικονομικά ή τα πρακτικά επαγγελματικά ζητήματα καθώς και άκρη δεν θα βρείτε και θα πιεστείτε περισσότερο. Επίσης δεν είναι η κατάλληλη μέρα να δανείσετε χρήματα ή να πειστείτε από κάποιον να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Τρίτη είναι η μέρα που μπορεί εύκολα να ανάψουν φωτιές στις συζητήσεις σας αν δεν δείξετε πνεύμα κατανόησης των άλλων και επιμείνετε ότι πρέπει τα πράγματα να γίνονται όπως θέλετε εσείς. Ένα βήμα πίσω μπορεί να σας κερδίσει πολλά περισσότερα σε σχέση με αυτά που θα κερδίζατε κάνοντας επίθεση. Κι ένα μυστικό. Όταν ο Άρης είναι ανάδρομος στο ζώδιο μας, όπως συμβαίνει σε σας αυτή την περίοδο, δεν ξεκινάμε ποτέ μα ποτέ επίθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως από το να ματαιοπονείτε και να ταλαιπωρήστε ψυχικά και πνευματικά, να χαλαρώσετε λίγο να αφήσετε αυτό που θέλετε να το επιτύχετε μια πιο άνετη ημέρα για σας και βασικά μετά τις 10/12. Σήμερα αποφύγετε τους υψηλούς τόνους στη δουλειά και μη γίνεστε επικριτικοί με τους άλλους. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να πιεστείτε σε οικονομικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Όλα τα σενάρια είναι πιθανά με τόσο έντονη όψη γι’ αυτό σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ υπομονετικοί και να διαχειρίζεστε τα αρνητικά συναισθήματα και το θυμό που μπορεί να κρύβετε. Ακόμη προσέξτε πώς εκτίθεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή δημοσίως γενικότερα. Η Σελήνη απέναντι σας στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο κάνει τους άλλους πιο αυστηρούς μαζί σας, αλλά κι εσάς αντιδραστικούς σε όποια κριτική κι αν σας γίνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή από τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού με τον ανάδρομο Άρη από τον τομέα της καριέρας, είναι ιδιαίτερα πιεστική σε όλες τις κατευθύνσεις και θα πρέπει να κάνετε οικονομία δυνάμεων για να μην ζορίσετε πολύ τον οργανισμό σας. Εξηγήστε λοιπόν σε όλους όσους σας πιέζουν με ευγενικό και διπλωματικό τρόπο την κατάσταση σας και μην καταπιέζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Η έντονη αντίθεση του Ερμή από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους σήμερα αγαπητοί μου Ζυγοί, μπορεί να δυναμιτίσει τις συζητήσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Κι ενώ μπορεί η πρόθεση σας να μην είναι καθόλου αυτή, δηλαδή εσείς να θέλετε να κάνετε μια ήσυχη και μετρημένη κουβέντα, με κάποιο τρόπο μπορεί οι αντιδράσεις των άλλων να σας κάνουν τελικά να ξεφύγετε εκτός ορίων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μια αρκετά έκρυθμη ημέρα, με ένταση σε όλα τα επίπεδα γι’ αυτό πρέπει να προστατέψετε όσο γίνεται περισσότερο τον εαυτό σας και ίσως να αποφύγετε να πάρετε ανοιχτά θέση σε μια κατάσταση στο χώρο δουλειάς. Ακόμη είναι μια μέρα που θέλει προσοχή στα έξοδα σας. Ενδεχομένως ένας λογαριασμός να σας εκνευρίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορεί να έχετε μια ανοιχτή αντιπαράθεση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας είτε πρόκειται για τη σχέση, ένα συνεργάτη ή συνέταιρο ή ακόμη κι ένα φίλο. Εδώ όμως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική σας, η διπλωματία και η ευγένεια και να επιβάλλετε εσείς τον ρυθμό που θέλετε. Αν βλέπετε ότι αυτό δεν είναι εφικτό τότε καλύτερα να αποχωρήσετε και με καθαρό μυαλό αργότερα ίσως να επανέλθετε στη συζήτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι νευρικές και ανήσυχες μέρες αυτής της εβδομάδας ξεκινούν σήμερα με την αντίθεση Ερμή – Άρη που επηρεάζει κυρίως το νευρικό σας σύστημα και την ψυχολογία σας. Έτσι σας κάνει πιο επιρρεπείς στο να πείτε κάτι που ίσως μετανιώσετε αργότερα γι’ αυτό μην προτρέχετε. Ακόμη μπορεί να σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε ή να κοιμηθείτε και ίσως έχετε απροσδιόριστο άγχος μέσα στη μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ εύκολα σήμερα, κάποιος μπορεί να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά με αυτά που θα σας πει και να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Αυτό φυσικά καλό είναι να το προσέξετε και με τις επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που οι αδιέξοδες αντιπαραθέσεις και μάλιστα με αγνώστους μόνο ψυχοφθόρες και χρονοβόρες μπορεί να είναι. Καλύτερα να υποχωρήσετε ή ακόμη καλύτερα να αποχωρήσετε από μια τέτοια φάση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής από τον Τοξότη κι από τον τομέα της καριέρας, έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους, βάζοντας φωτιά στον πιο κεντρικό άξονα του ωροσκοπίου σας αυτόν της καριέρας – οικογένειας. Αυξημένες απαιτήσεις κι από τους δυο τομείς κι εσείς κάπου στη μέση προσπαθώντας να ισορροπήσετε και βέβαια να διατηρήσετε την απαραίτητη ψυχραιμία και υπομονή σας.