ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/10

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου.

Παρασκευή με Σελήνη στον Λέοντα, ένα ζώδιο της φωτιάς, πιο εξωστρεφές και πιο δημιουργικό. Αξιοποιήστε την επιρροή της Σελήνης τόσο προσωπικά όσο και στις σχέσεις με τους φίλους σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας στον σύντροφό σας. Ευνοούνται επίσης αγορές αλλά μην υπερβάλλετε.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Το τετράγωνο με τον Ουρανό στη διάρκεια της μέρας φέρνει απρόοπτα και Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μπορεί να πιεστούν λίγο περισσότερο ή να έχουν κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη. Από αύριο ο Άρης αφήνει τον Ζυγό και περνά στον Σκορπιό.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα αρχίζει με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, αφού η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα. Η ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας και να βρείτε ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί. Προσέξτε οικονομικά θέματα και διαφωνίες  με το ταίρι σας ή ένα συνεργάτη.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια απαιτητική η Παρασκευή με φορτωμένο πρόγραμμα σε επαγγελματικά και σε οικογενειακά ζητήματα. Ίσως χρειαστεί να εξυπηρετήσετε κάποια άτομα από την οικογένειά σας. Μην πιεστείτε να πάρετε αποφάσεις κι ας σας πιέζουν. Ίσως προκύψει κάτι έκτακτο ως υποχρέωση ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Λόγω του τετραγώνου της Σελήνης από τον Λέοντα προς τον Ουρανό μπορεί να αναστατωθείτε από κάποιον ή να είστε εκνευρισμένοι και να ξεσπάσετε σε λάθος ανθρώπους. Το βράδυ που η Σελήνη θα συγκλίνει σε εξάγωνο με τον Ερμή ο λόγος σας είναι πιο γοητευτικός και βοηθά να πείσετε και τους άλλους πιο εύκολα γι’ αυτά που θέλετε. Βοηθητική μέρα και για σπουδές ή αν θέλετε να στείλετε βιογραφικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θέματα προσωπικά ή οικονομικά σάς πιέζουν. Ίσως περιμένετε κάποια απάντηση, ίσως αγωνιάτε για ένα οικονομικό ή άλλο ζήτημα. Η Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί αγορές που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας ή μια αγορά για το σπίτι για να ομορφύνετε το περιβάλλον που ζείτε. Μια είδηση από φίλο ή συνεργάτη θα σας εκπλήξει.

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Ουρανό φέρνει απαιτήσεις και άγχος. Όλοι κάτι ζητούν από σας ειδικά στην εργασία σας και με τον λάθος τρόπο. Το βράδυ είναι πιο βοηθητικό για τη δημιουργικότητα, για τα θέματα των παιδιών και τον έρωτα. Αν σας ενδιαφέρει κάποιος-α, δείξτε το ενδιαφέρον σας ή ανταποκριθείτε σε αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Παρασκευή ξεκινά νωχελικά αλλά σύντομα αυτό θα αλλάξει. Ίσως αντιμετωπίσετε κάποια αντίσταση σε μια συζήτηση ή μπορεί να σας πιέσουν σε ένα επαγγελματικό θέμα. Αξιοποιήστε τη μέρα για να ξεκουραστείτε, να δείτε αγαπημένα  πρόσωπα και γενικά να κάνετε οτιδήποτε σας κρατά μακριά από δύσκολες σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ: Μια πιο άνετη Παρασκευή συγκριτικά με τις προηγούμενες μέρες. Ενδεχομένως να υπάρχει παραπάνω αναστάτωση σε θέματα οικονομικά ή σε σχέση με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον που είναι απόλυτο στις ιδέες του. Προς το βράδυ όλα είναι καλύτερα. Σε γενικές γραμμές ευνοείται η φιλία ενώ μπορεί να έχετε εύνοια ή και βοήθεια για να επιτύχετε έναν δικό σας στόχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εστιάστε σε θέματα εργασίας. Εξάλλου τα επαγγελματικά είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο για εσάς αυτή τη στιγμή. Κι από αύριο που θα περάσει κι ο Άρης στο ζώδιό σας θα το αντιληφθείτε καλύτερα. Η Παρασκευή με το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού βέβαια μπορεί να είναι κάπως απρόβλεπτη ή ξαφνικά να μαθαίνετε κάτι που αφορά στην δουλειά και να ψάχνετε να βρείτε διεξόδους. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ειδικά το Σάββατο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη στο Λέοντα κάνει τη μέρα ευνοϊκή για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, τα ταλέντα σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα σπουδών, προόδου στα επαγγελματικά, να προωθήσετε τους στόχους σας ή να βρείτε μια ωραία ιδέα για να επεξεργαστείτε περισσότερο και να την υλοποιήσετε. Αν πρέπει να ειπωθούν κάποιες αλήθειες ειδικά στον χώρο εργασίας, εστιάστε στα γεγονότα κι όχι σε υποκειμενικές απόψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα ξεκινά με έμφαση σε οικονομικά ζητήματα ως τον τομέα μπορεί να έχετε κέρδος. Σήμερα οργανωθείτε καλύτερα και δείτε πώς θα ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις καθώς βρισκόμαστε στο τέλος του μήνα. Το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού φέρνει κάποια διαφωνία αν έχετε κοινό ταμείο με τον σύντροφό σας ή με την οικογένειά σας. Στα προσωπικά σας ίσως νιώσετε λίγη παραπάνω ζήλια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η Σελήνη, έχει πάρει θέση από χθες ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σας κι αυτό φέρνει απαιτητικές μέρες αφού πολλοί θα σας ζητήσουν γνώμη, βοήθεια ή στήριξη. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σήμερα χρειάζεται προσοχή σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας γιατί μπορεί να προκύψει ξαφνικά ένταση εκεί που δεν το περιμένετε ή μια απρόοπτη κατάσταση για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ: Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σήμερα μπορεί να φέρει ταλαιπωρία σε θέματα υγείας ή εργασίας. Το καλό είναι πως από αύριο που ο Άρης περνάει στον Σκορπιό θα νιώσετε τη στήριξη των συνεργατών σας, ή θα έχετε κάποια θετική είδηση για ένα οικονομικό ζήτημα. Καλή μέρα επίσης για θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης η σημερινή.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

-Πώς μπορούμε να επωφεληθούμε όλοι από την εποχή του Σκορπιού;
-Η σκοτεινή πλευρά των ζωδίων του Νερού
-Πώς ταιριάζει ερωτικά ο Σκορπιός με τα 12 ζώδια