ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική μέρα καθώς έχουμε την κόντρα της Σελήνης με τον Κρόνο. Θα χρειαστεί να δείξουμε υπομονή και στωικότητα σε ό,τι προκύπτει.

Με την κόντρα προς τη Σελήνη  δημιουργεί εμπόδια ή προβλήματα με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή άτομα εξουσίας. Με κάποιο τρόπο βαραίνει κάπως και τη διάθεση μας, μας δημιουργεί ανασφάλειες ή αβεβαιότητα. Η τάση μας θα είναι να είμαστε κάπως πιο απαισιόδοξοι ειδικά τις βραδινές ώρες της Κυριακής και να βλέπουμε πιο έντονα την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης κι όχι τα θετικά.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή με την κόντρα Σελήνης με τον Κρόνο προσέξτε την ανάγκη να ελέγξετε τα πράγματα στην καθημερινότητα σας και ιδιαίτερα στις σχέσεις σας. Μπορεί να σχηματιστεί για σας μια λάθος εντύπωση. Από την άλλη μπορεί να σας βαραίνουν οικονομικά ζητήματα ή να έχετε μια αγωνία για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στη συνέχεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Κυριακή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και άγχη, αλλά ο λόγος είναι για να τα ξεφορτωθείτε.  Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτούς που εμπιστεύεστε ή τους αποκαλύπτετε τα μυστικά σας. Τα θέματα δουλειάς και υγείας θα εξακολουθήσουν να είναι προτεραιότητα, αλλά αυτές εδώ οι μέρες είναι σαφώς πιο πιεστικές. Προσοχή και σε θέματα που αφορούν στο σπίτι αλλά και την επικοινωνία με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή είναι μια ζόρικη μέρα. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε ευέλικτοι, να έχετε ενσυναίσθηση, να βάζετε τον εαυτό σας στα παπούτσια του άλλου για να δείτε πως νιώθει και η άλλη πλευρά. Από την άλλη, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να εκτοξεύσετε κατηγορίες ή να νιώθετε εσείς οι ίδιοι ενοχές για πράγματα του παρελθόντος. Μια μικρή απογοήτευση μπορεί να πλανάται και σε θέματα μη ανταπόκρισης σήμερα στον επαγγελματικό τομέα για κάποιους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Κυριακή σας φέρνει ένα εσωτερικό διχασμό καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας από τη μια στην προσωπική σας ζωή και την οικογένεια και από την άλλη στα επαγγελματικά ή τις σπουδές έρχονται σε σύγκρουση. Από την άλλη την ίδια στιγμή είναι η οικογένεια που μπορεί να παραπονιέται ότι δεν ασχολείστε αρκετά. Προσέξτε πως θα διαχειριστείτε το χρόνο σας για να καταφέρετε να τα φέρετε όλα εις πέρας κι από την άλλη προσπαθήστε να δείχνετε υπομονή όπου βλέπετε ότι υπάρχουν μπλοκαρίσματα.

ΛΕΩΝ

Όσο υπομονετικοί κι αν είστε είναι πιθανόν μια μέρα σαν την Κυριακή να σας προκαλέσει κάποιος πατώντας ένα κουμπί που δεν πρέπει και να ακολουθήσει έκρηξη από την πλευρά σας ίσως γιατί μπορεί να συσσωρεύατε θυμό εδώ και καιρό. Προσέξτε λοιπόν την παρόρμηση, τη βιασύνη και φυσικά το κυριότερο όλων πως εκφράζετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή μπορεί να σας αγχώσει σε ένα εσωτερικό επίπεδο. Από την άλλη, μπορεί να σας αποκαλυφθούν αυτές τις μέρες κάποιες δραστηριότητες, οι οποίες μπορεί να γίνονταν παρασκηνιακά. Πριν αρχίσετε να εξαπολύετε κατηγορίες, βεβαιωθείτε πρώτα ότι έχετε όλα τα στοιχεία. Μπορεί να νιώσετε απογοήτευση από φίλους ή συνεργάτες και να έχετε την αίσθηση ότι δεν σας στηρίζουν οι άλλοι, αλλά είναι ένα προσωρινό συναίσθημα που απέχει από την αλήθεια.

ΖΥΓΟΣ

Η Κυριακή απέχει από το να χαρακτηριστεί ιδανική μέρα ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, που μπορεί να βιώσετε κάποιες εντάσεις. Έρχονται στην επιφάνεια όλα όσα μπορεί να κρύβατε μέσα σας, για να κάνετε ίσως κάποια ξεκαθαρίσματα και να ξέρετε με ποιους προχωράτε παρακάτω στην ζωή σας. Μπορεί να ξυπνήσουν μέσα σας παράπονα, να νιώθετε αδικημένοι ή να νιώθετε ένα μεγαλύτερο βάρος για σχέσεις του παρελθόντος που απέτυχαν ή δεν απέδωσαν τα προσδοκώμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Κυριακή είναι ίσως η πιο απαιτητική από τις μέρες της εβδομάδας, επηρεάζοντας κυρίως τις βραδινές ώρες τη διάθεση σας. Ένας δικός σας εγκλωβισμός σε μια δουλειά, από προσωπικές ανασφάλειες ή γιατί φοβάστε την αλλαγή και το ρίσκο ή μια εξακολουθητική κατάσταση ανθυγιεινών συμπεριφορών σε θέματα υγείας σας χτυπούν καμπανάκι. Το προηγούμενο διάστημα ίσως σκεφτήκατε πολύ πάνω σε όλα αυτά και τώρα είστε πιο έτοιμοι να πάρετε πιο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι τομείς  που μπορεί να σας δυσκολεύουν ή θέλετε να τους ψάξετε σε βάθος μπορεί να αφορούν θέματα επιχειρηματικών σχεδίων, συνεργατών και μακροπρόθεσμων στόχων. Ίσως ανακαλύψετε πολλές αλήθειες αλλά και πόση δύναμη κρύβετε μέσα σας ώστε να ατενίζετε το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά και θετικότερες προοπτικές. Παρά την ενοχλητική επιρροή που έχει αυτή η όψη μέσα  στη μέρα, η οποία ενδέχεται  να επηρεάσει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις, μακροπρόθεσμα θα επωφεληθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Κυριακή ειδικά τις βραδινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να νιώθετε πιο πιεσμένοι. Οι πιέσεις τόσο σε οικονομικά όσο και σε προσωπικά θέματα θα είναι ισχυρές και ίσως αναγκαστείτε να επιλέξετε που πρέπει ή θέλετε να δώσετε την προσοχή σας. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά και με ψυχραιμία βάλτε τα όρια σας. Αν δεν μπορείτε μόνοι σας ζητήστε βοήθεια από κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε και μπορεί να είναι πιο αντικειμενικό στην κρίση του

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Κυριακή είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική μέρα, φέρνοντας ποικίλα προβλήματα σε σχέσεις ή ίσως μια πιο μελαγχολική διάθεση. Προσέξτε στην επικοινωνία με άτομα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον. Η ειλικρίνεια μπορεί να είναι αφοπλιστική και να εκτιμάται περισσότερο, αλλά υπάρχει τρόπος να λεχθεί η αλήθεια ώστε να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Αποφύγετε επίσης ένα φορτισμένο συναισθηματικά διάλογο.

ΙΧΘΥΕΣ

Την Κυριακή που η Σελήνη κοντράρει με τον Κρόνο μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη απογοήτευση ή να αισθάνεστε ότι οι υποχρεώσεις που έχετε βαραίνουν πολύ την πλάτη σας. Όμως μην επηρεάζεστε από το τωρινό σας συναίσθημα γιατί αργά ή γρήγορα θα ξεμπλοκάρουν τα πράγματα. Ακόμη δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.