ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 29 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το στοίχημα της ημέρας είναι να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία και την ηρεμία μας. Η Σελήνη από τον Κριό σχηματίζει δυο όψεις σήμερα ένα παραγωγικό εξάγωνο με τον Κρόνο ενώ η τελευταία της όψη είναι με τον Πλούτωνα που σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Αιγόκερω.

Οι απογευματινές ώρες είναι πιο πιεστικές και ίσως νιώθουμε την ανάγκη αλλαγών στη ζωή μας, θέλοντας να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε δεν μας αρέσει και δεν επιθυμούμε, όμως καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές αυτή τη στιγμή τελικά όλο αυτό δημιουργεί θυμό και ατμόσφαιρα έντασης. Oι μέρες αυτές είναι δύσκολα προβλέψιμες ενόψει της αυριανής έκλειψης Ηλίου, γιατί τα ξαφνικά μπαίνουν στη μέση αλλοιώνοντας την καθημερινότητα μας.

ΚΡΙΟΣ

Πιθανώς με την όψη που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα να νιώθετε ότι ένα άτομο παίζει λίγο με το νευρικό σας σύστημα ή προσπαθεί να ρίξει κάπως την αυτοπεποίθηση σας. Όμως από την άλλη ίσως εσείς οι ίδιοι νιώθετε έτσι γιατί μπορεί να παρεξηγήσατε κάτι που σας είπε ή πήρατε πολύ προσωπικά μια κριτική. Το καλύτερο φυσικά που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να διαλευκάνετε την κατάσταση μιλώντας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τάση σας θα είναι να είστε πιο υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας. Ήδη οι πιο ευαίσθητοι από εσάς θα έχετε ίσως νιώσει την επιρροή της αυριανής έκλειψης που δημιουργεί αναστάτωση και τάση για απρόοπτα στην καθημερινότητα σας.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για τις εξελίξεις στην δουλειά ή να νοιώθετε άγχος για το μέλλον. Το στρες δεν βοηθά πουθενά αντιθέτως σας αποδυναμώνει. Αύριο έχουμε την πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς σε ένα πιο εσωστρεφές κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ίσως βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες και φόβοι στην επιφάνεια και δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με άλλους.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην ξεχνάτε ότι αύριο σχηματίζεται και η πρώτη έκλειψη του 2022 και ως παιδιά της Σελήνης πάντα οι εκλείψεις είτε είναι Ηλιακές είτε Σεληνιακές σας επηρεάζουν. Τη συλλογική δουλειά, επηρεάζει η αυριανή στον Ταύρο. Ίσως το απόγευμα να χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μαζί με τους συνεργάτες σας, να κάνετε κάποια συνάντηση μαζί τους και να «ρίξετε» όλοι ιδέες για να κάνετε αποτελεσματικότερα την δουλειά σας.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Σήμερα θα είναι δύσκολο να κρύψετε τα συναισθήματα σας, μολονότι δεν συνηθίζετε να αποκαλύπτετε σε όλους δημοσίως, πως νιώθετε. Έτσι αν κάτι δεν πάει καλά, ή δεν νοιώθετε εσείς καλά, αποφύγετε την έκθεση σε πολύ κόσμο για να μπορείτε πιο εύκολα να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακόμη κι εσείς οι Παρθένοι που βασίζεστε κυρίως στον εαυτό σας για να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις, χρειάζεστε κάποιες φορές λίγη ενθάρρυνση ή καθοδήγηση από κάποιο άτομο του κύκλου σας που εμπιστεύεστε την γνώμη του. Με τόσους πλανήτες απέναντι σας στους Ιχθύς η συμμετοχή των άλλων στην ζωή σας είναι μεγαλύτερης σημασίας γι’ αυτό φανείτε δεκτικοί σε συμβουλές.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να αμφιταλαντεύεστε σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Χρειάζεται προσοχή στις επαφές σας με άλλους που ξέρετε ότι επηρεάζουν πάντα την διάθεση σας ή προσπαθούν να σας «φορέσουν» τη δική τους. Ήδη βέβαια έχει αρχίσει και η επιρροή της αυριανής έκλειψης και καλείστε να δείτε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας (ασφάλειες, διατροφές, δάνεια, κάρτες, εφορία, λογαριασμούς κτλ.) αλλά και κάποια θέματα της υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους άλλους γιατί μπορεί τα πράγματα να ξεφύγουν. Αν κάτι σας θυμώνει προσπαθήστε να βρείτε την πηγή αυτού του συναισθήματος παρά να το προσωποποιείτε σε κάποιο άτομο. Σχέσεις, συνεργασίες θα σας απασχολήσουν περισσότερο καθώς η αυριανή έκλειψη σχηματίζεται στον 7ο Ηλιακό σας οίκο των «άλλων». Προσέξτε τις προσωπικές σας σχέσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη σας καλεί να στραφείτε στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας και να επιλύσετε εκκρεμότητες, που αφορούν στη δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού αλλά και στην υγεία σας. Αξιοποιήστε την επιρροή αυτή για να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Αποφύγετε να γίνετε επικριτικοί τόσο με τον εαυτό σας όσο και τους άλλους στο περιβάλλον σας καθώς θα έχετε μια τέτοια τάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση τόσο εξαιτίας του τετραγώνου της Σελήνης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας όσο και εξαιτίας της ανάδρομης τροπής του Πλούτωνα που ξεκινά από σήμερα. Ίσως αυτή η ένταση να σας κάνει να έχετε μια αλλαγή στο συναίσθημα σας σήμερα. Μπορεί κάτι που διαπιστώνετε εσείς οι ίδιοι ή κάτι το οποίο μπορεί να σας αποκαλύπτει ένα δικό σας πρόσωπο να σας κάνει να αλλάξετε τοποθέτηση απέναντι σε μια κατάσταση ή ένα άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα που αφορούν στο παρελθόν ή στην οικογένεια σας, μπορεί να επανέρχονται στο προσκήνιο προκειμένου να βρείτε μια πρακτική λύση. Επειδή η καχυποψία είναι η λέξη που περιγράφει καλύτερα τις απογευματινές ώρες με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Πλούτωνα, προσπαθήστε να μην δημιουργείτε περισσότερη ένταση ψάχνοντας συνέχεια να βρείτε κρυμμένα κίνητρα και ύποπτες κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Συζητήσεις, επαφές με κόσμο, προώθηση της δουλειάς σας, επικερδείς συμφωνίες είναι μέσα στα σενάρια της σημερινής μέρας και μάλιστα ευνοούνται καθώς αύριο θα συναντηθούν στο ζώδιο σας η Αφροδίτη και ο Δίας σε σύνοδο. Από την άλλη το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας οδηγεί σε υπεραναλύσεις ή προβολές στους άλλους και να είστε πιο νευρικοί και ανήσυχοι με ό,τι σας λένε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 30 Απριλίου 2022: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Αφροδίτη στους Ιχθύς 05/04/2022 – 02/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις