ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 28 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Γενικώς η σημερινή μέρα είναι από τις αισιόδοξες της εβδομάδας καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Άρη και τρίγωνο με τον Κρόνο και ταυτόχρονα σχηματίζεται και η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Κριό τις πρωινές ώρες. Θετική μέρα αν θέλουμε να είμαστε παραγωγικοί, να υπάρχουν εξελίξεις στη δουλειά μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όσα κάνουμε.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Κριό τις πρωινές ώρες συνδέεται με θετικές ειδήσεις, αισιοδοξία ενώ μπορεί να υπάρχει και ο παράγοντας τύχη στη ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Εξαιρετική η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο ζώδιό σας για να κάνετε συζητήσεις, συσκέψεις, να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας και να βρείτε συμπαθούντες να σας στηρίξουν. Ακόμη μπορεί να σας δώσει έμπνευση σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό είναι να αξιοποιήσετε τη σημερινή μέρα με κάθε τρόπο και μάλιστα να μην αναβάλλετε πράγματα να κάνετε ή κάποιες επαφές για το τέλος της εβδομάδας. Ενδεχομένως να προκύψει και κάποια πρόταση ή μια αγοραπωλησία με ευνοϊκούς όρους.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μπορεί να έχετε μια ευχάριστη είδηση ή μπορεί κάποιος από το επαγγελματικό σας περιβάλλον να σας δείξει την εκτίμηση και την αλληλεγγύη του. Σε γενικές γραμμές είναι από τις ευχάριστες ημέρες της εβδομάδας κι ακόμη κι αν προκύψει κάποιο εμπόδιο ή μια δυσκολία θα καταφέρετε με τον τρόπο και την αυτοπεποίθηση σας να το παρακάμψετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ασχοληθείτε εντατικά με τη δουλειά και μπορεί να βρεθείτε ωφελημένοι. Η Τρίτη είναι μια πιο απαιτητική μέρα τουλάχιστον από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη θα προχωρήσει στο ζώδιο σας. Επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας και μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία μπορεί να φέρει ακόμη εξελίξεις σε μια οικονομική πρόταση ή μπορεί ακόμη να έχετε μια ωραία ιδέα που μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε εμπορικά. Είστε μόνοι-ες; Περιηγηθείτε λίγο στον κόσμο του διαδικτύου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συμμετέχετε. Σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον ακόμη κι αν είναι μόνο ένα φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα ξεκινά με περισσότερο άγχος και έμφαση στα θέματα της δουλειάς αλλά πολύ καλύτερα θα εξελιχθούν τα πράγματα από το μεσημέρι που η Σελήνη θα προχωρήσει στον φιλικό σας Καρκίνο. Ίσως κάτι που περιμένατε να συμβεί εδώ και πολύ καιρό μπορεί να εξελίσσεται ευνοϊκά τη σημερινή μέρα.

ΖΥΓΟΣ

Πιθανώς να προκύψει μια συμφωνία ή μια επιτυχία σε μια διαπραγμάτευση. Ακόμη είναι πιθανόν να κάνετε μια ευχάριστη γνωριμία που να σας ενθουσιάσει και σε ερωτικό επίπεδο. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο παρόλα αυτά μπορεί να έχετε μια απαιτητική μέρα στη δουλειά με τη Σελήνη να συναντά τον Άρη στον Καρκίνο. Προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τη μια η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα στην προσωπική σας ζωή και να υπάρχει μια ερωτική διάσταση στο αποψινό βράδυ, ενώ είναι πολύ βοηθητική και για ό,τι σχετίζεται με τα παιδιά σας αν είστε γονείς ή με τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Κι από την άλλη, η σύνοδος Ερμή – Δία στον Κριό βοηθά σε θέματα της δουλειάς, σε θέματα σπουδών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια εξαιρετική μέρα για δοσοληψίες, για υπογραφές συμφωνιών ή συμβολαίων. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στην πορεία της μέρας μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια αναστάτωση σε ένα οικονομικό ζήτημα. Αν υπάρχει κάτι πιεστικό που χρειάζεται να λυθεί με διάλογο δεν θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερη επιλογή από τις απογευματινές ώρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Ερμή – Δία στον Κριό μες τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού μπορεί να δείξει μια θετική εξέλιξη με ένα ακίνητο, μια αγοραπωλησία ενδεχομένως ή μπορεί να υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις σε ένα οικογενειακό σας θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια ιδανική μέρα για θέματα σπουδών, για μετακινήσεις, για αγορές, για διαπραγματεύσεις, για να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας και να διαφημίσετε την δουλειά ή τα προϊόντα της δουλειάς σας. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη στην πορεία της μέρας δείχνει αρκετή πίεση σε θέματα δουλειάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Ερμή – Δία μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις σε ένα στόχο επαγγελματικό ή σε θέματα οικονομικών. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ευχάριστη όψη που μπορεί να σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα πολύ πιο αισιόδοξα.