ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που ο πλανήτης της επέκτασης, της ευημερίας, της τύχης βρίσκεται στον Υδροχόο. Από αύριο ο Δίας προχωρά στους Ιχθύς και ενδυναμώνεται μακριά από τον Κρόνο. Πιο προσεκτικοί σήμερα πρέπει να είναι τα ζώδια της παρορμητικής ομάδας Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

Οι όψεις της Σελήνης στη διάρκεια της ημέρας είναι κυρίως τετράγωνα με τους πλανήτες που βρίσκονται στον Αιγόκερω δηλαδή τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα κάτι που δεν είναι πολύ βοηθητικό για τα θέματα της καθημερινότητα μας, για να οργανώσουμε το πρόγραμμα μας και να φροντίσουμε αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις μας. Θα χρειαστεί να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να έρθουν όλα όπως τα επιθυμούμε.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Η Σελήνη στον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας ξεκάθαρα στον τομέα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών και σας φέρνει κάποιες στιγμές αντιμέτωπους με διαφορετικές αντιλήψεις, πεποιθήσεις και σκέψεις ατόμων που όμως είναι σημαντικά στην ζωή σας προσωπικά ή επαγγελματικά.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Με έμφαση στα θέματα της δουλειάς αλλά και της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης έρχεται η σημερινή μέρα που σας ζητά να πάρετε το χρόνο σας και να δείτε όλα τα θέματα σας διεξοδικά χωρίς βιασύνες και επιπολαιότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η μέρα ξεκινά με θετικές προδιαγραφές καθώς η Σελήνη στον Ζυγό σας ταιριάζει, ενισχύει το επικοινωνιακό σας ταλέντο και μπορείτε πιο εύκολα επίσης να κάνετε όλα όσα έχετε υπολογίσει και αφορούν στις υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ίσως χρειαστεί να βάλετε κάποια όρια ή κανόνες ώστε να ζείτε με αρμονία και χωρίς προβλήματα κάτω από την ίδια στέγη. Όμως με τις δύσκολες όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα ενδεχομένως να μην είναι εύκολο να το επιτύχετε αυτό.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι ή μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν λαμβάνετε από το στενό σας περιβάλλον την υποστήριξη και την ενθάρρυνση που έχετε ανάγκη. Μέχρι το βράδυ μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ή βιασύνη πιθανώς όμως και κάποιες δυσκολίες σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Με έμφαση στα οικονομικά σας θέματα έρχεται η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα και σας καλεί μάλλον να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποπληρώσετε λογαριασμούς, οφειλές και ότι άλλο πρέπει στο τελείωμα της χρονιάς είτε σε θέματα που σχετίζονται με την δουλειά σας είτε με τα παιδιά σας αν είστε γονείς.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Τα τετράγωνα της Σελήνης από το ζώδιο σας προς τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα μπορεί να σας ζορίσουν στη διάρκεια της μέρας με κάποιο οικογενειακό ή επαγγελματικό σας θέμα ή μπορεί να υπάρχει ένα πιο ζωηρό και απείθαρχο κλίμα στο σπίτι ειδικά για σας που είστε γονείς και πρέπει να τιθασεύσετε την ορμή μικρών παιδιών.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Λίγο πιο «βαριά» η μέρα σήμερα για σας αγαπητοί μου Σκορπιοί χωρίς απαραίτητα να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Πιθανώς να νιώθετε μπερδεμένοι μέσα σας, κουρασμένοι από τις απαιτήσεις της δουλειάς ή τις συνέπειες της αναδουλειάς. Μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες σας.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα και γίνεται ιδιαίτερα πιεστική, είτε σε θέματα που αφορούν τα προσωπικά σας, είτε τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για να μην κάνετε λάθη στις εκτιμήσεις σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Το άγχος για τα οικονομικά, για το μέλλον της εργασίας σας μπορεί να σας «πνίγει» με κάποιο τρόπο. Από την άλλη είναι μια μέρα που ίσως πρέπει να αναλάβετε κι εσείς κάποια πρωτοβουλία και να μιλήσετε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν κάπως να ξεμπλοκάρετε.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Γενικά θα έχετε ένα σκεπτικισμό σε σχέση με όσα διαβάζετε, ακούτε, μαθαίνετε και θα θελήσετε ίσως να τα ελέγξετε σε βαθύτερο επίπεδο. Η Σελήνη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα σας αποκόπτει κάπως από την επαφή σας με τους άλλους ή μπορεί να έχετε πιο μοναχική διάθεση όσο κι αν θέλουν φίλοι και συνεργάτες να σας μιλήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ:

Είναι από τις μέρες που εύκολα μπορεί να διαταραχτούν σχέσεις ακόμη και για ψύλλου πήδημα. Ειδικά με τα απανωτά τετράγωνα της Σελήνης με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα. Από την άλλη πλευρά μπορεί σήμερα να σας απασχολούν περισσότερο θέματα της υγείας σας ή των οικονομικών σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις για το 2022

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω;

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει