ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο είναι βοηθητική για τις σχέσεις μας με φίλους, συνεργάτες και συγγενείς ενώ από τον Υδροχόο προάγει τη συλλογική δουλειά.

Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου μας χαρίζει δυναμικότητα, φιλοδοξία, πειθαρχία για να καταφέρουμε και τα πιο δύσκολα στη μέρα μας. Είναι η όψη της υπομονής για να φέρουμε εις πέρας και το πιο δύσκολο καθήκον, ενώ βοηθά και στις σχέσεις, τη δράση, τα σπορ, τη χειρωνακτική εργασία. Βοηθητική όψη για να βελτιώσουμε σχέσεις με μεγαλύτερους σε ηλικία ή ανθρώπους εξουσίας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις συνέργειες. Αν έχετε μια καλή ιδέα είναι η κατάλληλη μέρα για να τη συζητήσετε και να έχετε υποστήριξη και αποδοχή από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Καλή μέρα για να δείτε και κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι οι κατάλληλες μέρες για επιθέσεις και υψηλούς τόνους γιατί εύκολα τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με ανωτέρους, συνεργάτες και μη ρίχνετε λάδι στην φωτιά. Αν αυτό που σας ανησυχεί τώρα είναι ένα οικονομικό θέμα μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Δευτέρα με την ιδανική Σελήνη στον Υδροχόο και το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Κρόνο σας παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για να ψάξετε τι καινούριο μπορείτε να μάθετε είτε σαν χόμπι, είτε σαν ένα νέο γνωστικό αντικείμενο. Ψάξτε περισσότερο σεμινάρια, μεταπτυχιακά οτιδήποτε μπορεί να δώσει μεγαλύτερη αξία στο βιογραφικό σας αλλά ταυτόχρονα να σας ενθουσιάσει κιόλας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις όψεις που δημιουργούνται από τη μια μπορεί να σας ενδιαφέρει περισσότερο ο τομέας των οικονομικών κι ίσως έχετε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση κι από την άλλη ίσως υπάρχουν κάποια έξοδα που πρέπει να καλυφθούν και ψάχνετε τις εναλλακτικές σας καθώς πλησιάζουμε και στο τέλος του μήνα που πάντα ο προϋπολογισμός μας επιβαρύνεται από τους τρέχοντες λογαριασμούς.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της μέρας μπορεί να παίζει λίγο με την ψυχολογία και το νευρικό σας σύστημα δημιουργώντας περίεργα συναισθήματα αλλά δεν σχηματίζει αρνητικές όψεις. Η μέρα πάντως ευνοεί ιδιαίτερα τις επαφές σας με τους άλλους και για κοινωνικούς λόγους ενώ μπορεί να είστε ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σας ωθεί να αποκτήσετε πιο υγιεινές συνήθειες διατροφής, να σκεφτείτε πως θα ξεπεράσετε το «καθισιό» αν έχετε σταματήσει να γυμνάζεστε και γενικά να συστηματοποιήσετε τις ρουτίνες σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στη δουλειά σας και πιο «εντάξει» απέναντι στη φυσική σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Κρόνο σας καλεί να ασχοληθείτε με τα χόμπι, τα σπορ, τις δημιουργικές σας ανησυχίες. Μάλιστα δεν θα ήταν κακή ιδέα αν ένα από τα χόμπι σας μπορούσατε να το εκμεταλλευτείτε και επαγγελματικά έτσι ώστε να χαίρεστε ενώ παράλληλα βγάζετε και χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε λοιπόν πέρα από τα όσα προγραμματίζετε είναι να ασχοληθείτε με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες και το χώρο του σπιτιού. Αν επενδύσετε ένα μέρος της υπερβολικής σας ενέργειας με την όψη Άρη – Κρόνου στο να φτιάξετε όπως θέλετε το χώρο σας, να ξεφορτωθείτε ό,τι σας βαραίνει και δεν σας είναι πλέον χρήσιμο, να αναδιακοσμήσετε το δωμάτιο ή όποιον χώρο θέλετε να ομορφύνετε θα κάνει καλό και στην ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Δευτέρα είναι ιδιαίτερα κοινωνική με το τρίγωνο του Άρη προς τον Κρόνο αλλά και πιεστική συνάμα καθώς διάφοροι από το περιβάλλον σας, σας απευθύνονται για τους δικούς τους λόγους κι εσείς πρέπει να προσφέρετε αν μη τι άλλο χρόνο για να τους ακούσετε. Όμως αυτό όπως καταλαβαίνετε θα επιβαρύνει περισσότερο το δικό σας πρόγραμμα και θα νιώθετε πάλι ότι ασφυκτιείτε από τις υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα θέματα των οικονομικών επίσης με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολήσουν πιο πολύ αλλά θα μπορούσε να υπάρχει και μια οικονομική πρόταση με ενδιαφέρον που καλά θα κάνετε να σκεφτείτε. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε ένα ερωτικό θέμα, σε θέματα προβολής της δουλειάς σας, σε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί η διάθεση σας να είναι πιο κυκλοθυμική χωρίς απαραίτητα να συμβαίνει κάτι κι αυτό να επηρεάζει και τις σκέψεις σας. Σήμερα είναι μια πιο απαιτητική μέρα και στο χώρο της δουλειάς ή μπορεί να ανησυχείτε περισσότερο και για την καριέρα σας. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο βοηθά πάντως αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο να σταθεροποιηθούν κάποια πράγματα και στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό που χρειάζεστε περισσότερο είναι να υπάρχουν κάποιες σταθερές στην καθημερινότητα σας και τα πράγματα να λειτουργούν με μεγαλύτερη οργάνωση. Από την άλλη το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σας καλεί να προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε περισσότερο, γενικά να είστε χαλαροί και να μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλές δραστηριότητες.