ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/1

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο Ερμής εγκλωβίζεται από τον Πλούτωνα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο, όμως η επιρροή ξεκινά από το βράδυ της Παρασκευής προκαλώντας τάση απαισιοδοξίας ή αρνητικές σκέψεις. Ευτυχώς η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη μετριάζει λίγο αυτή τη δύσκολη επιρροή. Είναι σημαντικό όταν βλέπετε πως εγκλωβίζεστε σε «κακές» σκέψεις να το συνειδητοποιείτε με το που συμβαίνει και να επιδιώκετε να τις διώχνετε.

Είναι ακόμη σημαντικό να βάζουμε όρια όχι μόνο στον εαυτό μας αλλά και στους άλλους και να προσπαθούμε να μην καταφεύγουμε σε χειριστικές τακτικές αλλά να αντιδρούμε απέναντι σε αυτές όταν υποψιαζόμαστε ότι οι άλλοι προσπαθούν να μας τις επιβάλλουν.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα θέλει ειδικούς χειρισμούς από την πλευρά σας για να μην ταλαιπωρηθείτε. Όχι η κατάλληλη μέρα για να πάτε ανοιχτά κόντρα με τους άλλους ειδικά στον χώρο εργασίας. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε ευέλικτοι. Η όψη Ερμή – Πλούτωνα μάς κάνει πολλές φορές καυστικούς και η κριτική μας ξεπερνά τα όρια, οπότε μπορεί να πληγώσετε πολύ είτε εκείνους που δεν φταίνε είτε εσάς τους ίδιους.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Όσο δύσκολο κι αν ακούγετε ειδικά σε εσάς, αυτή την περίοδο ότι είναι πολύ δύσκολο να ελέγχεις τα πάντα όταν η δουλειά ή η πρόοδος σου εξαρτάται από άλλους ή από εξωγενείς παράγοντες που διαμορφώνονται από τις συνθήκες καθώς μην ξεχνάτε έχουμε κι ανάδρομο φαινομενικά Ερμή. Βέβαια αν θέλουμε να δούμε και μια θετική πλευρά της όψης Ερμή – Πλούτωνα είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε λίγο πιο αυστηροί με την δουλειά και να έχετε μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, έρχεται σήμερα σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και μπορεί να νιώθετε ότι ξαφνικά μπροστά σας υπάρχει ένα τεράστιο εμπόδιο, όπως για παράδειγμα, τα οικονομικά που φρενάρει την πρόοδο σας, ειδικά αν είχατε σκεφτεί να ξεκινήσετε κάτι καινούριο ή να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Αν βλέπετε ότι κάτι δεν προχωρά όπως το θέλετε μην βιαστείτε σήμερα να απογοητευτείτε . Βρείτε έναν εναλλακτικό τρόπο και σίγουρα μετά την επιστροφή του Ερμή στον ίσιο δρόμο μετά τις 4/2.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα, δεν είναι μια εύκολη όψη για να την διαχειριστείτε ειδικά όταν αφορά είτε προσωπικά σας ζητήματα είτε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών. Είναι ίσως δύσκολο να βρείτε το δίκιο σας σήμερα. Καλύτερα να κρατήσετε την επιχειρηματολογία σας για μια άλλη, καλύτερη μέρα. Αν νιώθετε σίγουροι ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τα νεύρα ή τον θυμό σας, ας κάνετε μια κουβέντα αλλά χωρίς συναισθηματικές κορόνες. Σήμερα το βάρος πέφτει στα επαγγελματικά.

Ζώδια Σήμερα – ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα που αρχίζει να επηρεάζει από το απόψε το βράδυ δημιουργεί κάποια προβλήματα σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σας, τη δουλειά αλλά πιθανώς και τις σχέσεις με συνεργάτες. Μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος οπότε αν είχατε υπόψη σας να κάνετε μια νέα αρχή σε ένα επαγγελματικό σχέδιο μπορεί τώρα να παρουσιάζονται κάποιες δυσκολίες. Ωστόσο, η Σελήνη θα βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη κι έτσι παρά τις δυσκολίες θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε τουλάχιστον σήμερα σε ό,τι έρχεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα σάς περιορίζει σήμερα σήμερα, καθώς ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σας. Κάποιος στόχος σας ίσως να μην προχωρά ή να μην έχει την εξέλιξη που θα θέλατε. Δεν υπάρχει λόγος πανικού ή απογοήτευσης γιατί μιλάμε για μια προσωρινή κατάσταση. Τα οικονομικά μπορεί να σας προβληματίζουν πολύ αλλά σήμερα κι αύριο αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις κι αποφάσεις. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να κλείσετε εκκρεμότητες και να ξεκουραστείτε κάπως.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας μια πιο απαιτητική κατάσταση στην επικοινωνία με τους άλλους. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε ότι σας καταπιέζουν είτε άτομα από την οικογένεια είτε από την εργασία σας. Αισθάνεστε τι θέλουν να σας επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις με το ζόρι κι αυτό να σας κάνει να θυμώνετε. Αν μπορείτε να το τιθασεύσετε, κάντε το. Αφήστε την κουβέντα για μια άλλη μέρα. Εκτός αν πρόκειται να συμβιβαστείτε λίγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια απαιτητική μέρα σήμερα για εσάς τους Σκορπιούς, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας συναντά τον κυβερνήτη σας που εξουσιάζει πιο σκοτεινές υποθέσεις. Προσπαθήστε να περιορίσετε το χρόνο που αφιερώνετε σε πράγματα που δεν αλλάζουν και κοιτάξτε να συγκεντρωθείτε σε ό,τι μπορείτε να αλλάξετε εσείς με τη στάση σας. Αποφύγετε ακόμη την εμπλοκή σας σε κουτσομπολιά κυρίως στον χώρο εργασίας. Η Σελήνη στον Τοξότη αφορά κυρίως θέματα οικονομικών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω, σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα απόψε το βράδυ δημιουργώντας ειδικές συνθήκες στα θέματα επικοινωνίας, συνεννόησης, επαγγελματικών και οικονομικών.Θα πρέπει να επιδείξετε όχι μόνο ευελιξία στον τρόπο επικοινωνίας με τους άλλους, αλλά και αρκετή ενσυναίσθηση. Εσείς οι Τοξότες, αγαπάτε την ειλικρίνεια, απλά ο τρόπος που την λέτε σήμερα πρέπει να είναι λίγο πιο διπλωματικός. Επίσης δεν είναι η κατάλληλη μέρα για οικονομικές συζητήσεις. Προσπαθήστε να παραμείνετε αισιόδοξοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια αρκετά έντονη μέρα για σας αγαπητοί Αιγόκεροι, καθώς ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας δημιουργεί σύνοδο με τον Ερμή για δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο δίμηνο δυσκολεύοντας τα πράγματα κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και τα θέματα της καριέρας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί πως εκφράζετε τις φιλοδοξίες ή τις απόψεις σας για να μην δημιουργήσετε εχθρότητες και αντιπαλότητες που δεν θέλετε. Τα χτυπήματα κάτω από τη μέση μπορεί να είναι έντονα σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής συναντά τον Πλούτωνα απόψε το βράδυ σε μια απαιτητική όψη που θέλει λεπτούς χειρισμούς και όχι βιασύνες και παρορμητικές αποφάσεις, αφού ο Ερμής είναι και ανάδρομος. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας όσο και σε θέματα που άπτονται των ιδεών σας. Μην προσπαθείτε σήμερα να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους, ακόμη κι αν πιστεύετε ότι είναι οι πιο σωστές και δίκαιες. Αποφύγετε διαφωνίες και αδιέξοδες συζητήσεις ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ

Απαιτητική η σημερινή μέρα για εσάς τους Ιχθύες τόσο με τη Σελήνη στον Τοξότη αλλά και τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα και καθώς ο Ερμής γύρισε σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Αιγόκερω δημιουργεί όξυνση στις μεταξύ μας επαφές και περιορισμούς σε όλους. Αν, όμως νιώθετε ότι δεν εισακούγεστε είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις κι αυτό σας κάνει να έχετε αρνητικά συναισθήματα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το συζητήσετε. Για τα επαγγελματικά, ας αναβάλλετε την κουβέντα για αργότερα, μετά τις 4/2.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Άρης στον Αιγόκερω 24/01/2022 – 06/03/2022: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 24/01/2022 – 30/01/2022;

Πότε θα έχουμε ανάδρομους πλανήτες το 2022;