ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 28 Ιανουαρίου

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον πρακτικό και γήινο Ταύρο σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου προσκαλώντας μας να ασχοληθούμε με ό,τι μας δίνει ικανοποίηση. Το Σάββατο η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό τις βραδινές ώρες. Η όψη αυτή παραπέμπει και σε ασυμφωνίες ή παρόρμηση στην επικοινωνία ή και κάποια απρόοπτα.

ΚΡΙΟΣ

Μια αρκετά ευχάριστη μέρα για σας το Σάββατο, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο είναι ουδέτερη προς το ζώδιο σας αλλά μια χαρά επιρροή για να περάσετε όμορφα, να επιδιώξετε να δείτε φίλους και γενικώς να είστε πιο χαλαροί ακόμη κι αν  εργάζεστε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τις παρορμητικές αγορές. Γιατί με τη Σελήνη στον τομέα των οικονομικών και σε σύνοδο με τον Ουρανό ενδεχομένως να μη μπορείτε να πειθαρχήσετε την παρόρμηση σας και να κάνετε αγορές που δεν σας χρειάζονται. Τις απογευματινές ώρες μπορεί να έχετε κάποια ζητήματα σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να πιεστείτε κάπως. Σε γενικές γραμμές όμως δεν είναι μια δύσκολη μέρα για σας

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια  του Σαββατοκύριακου φέρνοντας σας στο επίκεντρο αλλά προσδίδοντας σας παράλληλα και λίγο άγχος ή ανησυχία για να εξελιχθούν οι υποθέσεις σας καλά. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μια εκδρομή αλλάζοντας παραστάσεις σε ένα τόπο που αγαπάτε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι προετοιμασίες για ένα τέτοιο πλάνο να απορροφούν αρκετή από την ενέργεια σας. Άλλοι μπορεί να έχετε αυξημένες επαφές για επαγγελματικούς ή οικογενειακούς λόγους.  Γενικά η εβδομάδα τελειώνει με έντονους ρυθμούς μαζί όμως και με κάποια επιβάρυνση σε ψυχολογικό ή σωματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σας δημιουργεί τάσεις φυγής καθώς θα διελαύνει στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Αυτός ο οίκος είναι ιδιαίτερα εσωτερικός και προσωπικός και σίγουρα αθέατος για τους πολλούς. Η κύρια όψη της το Σάββατο είναι το τρίγωνο με τον Ερμή και η σύνοδος με τον Ουρανό. Αν εργάζεστε, είναι από τις μέρες που θα προτιμούσατε να μη σας μιλάνε οι άλλοι πολύ και να περνάτε απαρατήρητοι όπου υπάρχει πολύς κόσμος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια μέρα που γιορτάζει τη φιλία είναι το Σάββατο καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο σε όλη τη διάρκεια της  δίνει έμφαση στους φίλους και μάλιστα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί μαζί τους εκδηλώνοντας τα αισθήματα σας γι’ αυτούς. Ακόμη κι αν έχετε αρκετές υποχρεώσεις βρείτε χρόνο για να κανονίσετε μια έξοδο μαζί με τη παρέα σας και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα περάσετε όμορφα. Η σύνοδος προς τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα αλλά με προσωρινό χαρακτήρα κι όχι κάτι ανυπέρβλητο.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο με τη Σελήνη στον Ταύρο ακόμη κι αν δεν εργάζεστε το μυαλό σας σίγουρα θα είναι στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Πιθανώς να έχετε όμως και κάποια συναισθηματική αντίδραση σε σχέση με τη δουλειά. Ή μπορεί να συζητάτε γι’ αυτή με κάποια πρόσωπα από το στενό περιβάλλον σας και να σας έρχονται στη μνήμη κάποιες δύσκολες στιγμές που πιθανώς περάσατε. Ο 10ος οίκος που διελαύνει η Σελήνη είναι ο πιο ορατός στο ωροσκόπιο μας έτσι αυτό που νιώθετε θα είναι δύσκολο να το κρύψετε από τους άλλους. Πιθανώς να υπάρχει και κάποια εξέλιξη ή ένα τηλεφώνημα που να σας αναστατώνει με κάποια νέα από το χώρο της δουλειάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με μια ταξιδιάρα Σελήνη έρχεται το Σαββατοκύριακο καθώς για το δικό σας ηλιακό ωροσκόπιο θα διελαύνει στον 9ο οίκο που σχετίζεται με τα ταξίδια κι όχι μόνο. Ενδεχομένως κάποιοι να αποφασίζετε να φύγετε για εκδρομή για να αλλάξετε παραστάσεις και να πραγματοποιείτε  αυτό το ταξίδι. Ακόμη μπορεί σήμερα να έρθετε σε επαφή με άτομα που μένουν στο εξωτερικό πχ στενούς φίλους ή συγγενείς. Δεν είναι απίθανο μάλιστα να υπάρχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον στη μέρα, μια έλξη και να έχετε έτσι κι εξελίξεις στα προσωπικά αν είστε αδέσμευτες-οι.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο είναι μια μέρα που σας ρίχνει κάπως στα βαθιά των συναισθηματικών σας σχέσεων καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο διελαύνει στον 8ο ηλιακό σας οίκο. Αν όλα πάνε ρολόι σε θέματα προσωπικά είναι από τις μέρες που μπορείτε να απολαύσετε ακόμη περισσότερο την επαφή με το σύντροφο σας και να δεθείτε πιο πολύ. Αν όμως τα πράγματα είναι λίγο ζόρικα τότε μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση με τη σύνοδο Σελήνης – Ουρανού. Σε κάθε περίπτωση συζητήστε ό,τι προκύπτει και μην το κρατάτε μέσα σας γιατί έτσι του δίνετε ακόμη περισσότερη δύναμη. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν αλλά προσέξετε τις παρορμητικές αγορές ειδικά αυτές που γίνονται για να φτιάξετε τα κέφια σας κι όχι γιατί πραγματικά τις έχετε ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια σούπερ κοινωνική μέρα για σας είναι το Σάββατο με τη Σελήνη απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων να δημιουργεί μια αρκετά ευχάριστη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σας και τους φίλους σας αλλά και το σύντροφο σας. Είναι η ιδανική μέρα για να κανονίσετε μια έξοδο, να κάνετε πλάνα ίσως μαζί τους, να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και γενικά να περάσετε όμορφα στις επαφές σας με τους άλλους. Απλά με τη σύνοδο Σελήνης – Ουρανού με κάποιο τρόπο θα είστε λίγο πιο συναισθηματικοί κι ευαίσθητοι  με αυτά που θα σας λένε οι άλλοι και οι αντιδράσεις σας μπορεί κάποια στιγμή να φαίνονται υπερβολικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου ωθώντας την προσοχή σας σε θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς σας, στις σχέσεις με συνεργάτες ή στους ανθρώπους που μπορεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε σας. Η μέρα προσφέρεται ακόμη και για να κάνετε κάτι σε σχέση με την υγεία, τη διατροφή, τη φυσική σας κατάσταση. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε λίγο, κάνετε ένα περίπατο με τα πόδια, αποτοξινωθείτε λίγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κοιμηθείτε ένα βράδυ νωρίτερα, απολαύστε λίγο ποιοτικό χρόνο με το σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου μέσα στον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τομέα του ωροσκοπίου σας ξυπνά το παιδί που κρύβεται μέσα σας που θέλει να ανακαλύψει, να παίξει, να γελάσει, να νιώσει περισσότερη ξενοιασιά. Αν δεν εργάζεστε είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ικανοποιήσετε και τις πιο τρελές σας επιθυμίες. Αν τώρα εργάζεστε, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας για να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα και να κάνετε πλάνα για το βράδυ του Σαββάτου. Αν είστε γονείς μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν τα παιδιά σας αλλά κι εσείς που δεν έχετε δικά σας παιδιά με κάποιο τρόπο μπορεί να περάσετε λίγο χρόνο παρέα με τα παιδιά ίσως των στενών συγγενών ή φίλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια σας θα σας απασχολήσουν το Σάββατο ή μπορεί να κανονίζετε μαζί τους τα πλάνα σας για το γουηκέντ. Πιθανώς να σας πιάνει νοσταλγία για κάποια πρόσωπα ή γενικώς να είστε πιο συναισθηματικοί στις αντιδράσεις σας. Πάντως είναι από τις μέρες που πιο πολύ θα ευχαριστηθείτε να μείνετε σπίτι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα παρά να κανονίζετε για το βράδυ εξόδους. Μπορεί να νιώθετε και πιο κουρασμένοι-ες και να θέλετε να κάνετε οικονομία δυνάμεων και να φροντίσετε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται σε μια θετική θέση προς το ζώδιο σας στον Ταύρο, δίνοντας μια πιο εξωστρεφή και ιδιαίτερα επικοινωνιακή χροιά στο Σάββατο. Με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι θα πιάνετε κουβέντα με όλους σήμερα από τις εξωτερικές δουλειές που έχετε και τα ψώνια μέχρι με τους φίλους στα τηλέφωνα. Εκτός αν εργάζεστε σήμερα οπότε το βάρος θα πέσει στις επίσημες επαφές και επικοινωνίες που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Αν σκέφτεστε να οργανώσετε κάποια πλάνα για το Σαββατόβραδο με τους δικούς σας ανθρώπους η μέρα προσφέρεται αλλά προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι αν κάποιος σας τα αλλάζει τελευταία στιγμή.