ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/09

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Τετάρτη έχει μια μεγάλη ποικιλία όψεων ξεκινώντας από την κυρίαρχη όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο. Παράλληλα υπάρχουν δευτερεύουσες όψεις που σχηματίζει η Σελήνη, η οποία θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία και τον Χείρωνα.

Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου μας χαρίζει δυναμικότητα, φιλοδοξία, πειθαρχία και μας κάνει ικανούς να καταφέρουμε ακόμα και τα πιο δύσκολα στη μέρα μας. Είναι η όψη της υπομονής για να φέρουμε εις πέρας και το πιο δύσκολο καθήκον ενώ παράλληλα βοηθά και στις σχέσεις, τη δράση, τα σπορ, τη χειρωνακτική εργασία. Βοηθητική όψη για να βελτιώσουμε σχέσεις με μεγαλύτερους σε ηλικία ή ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας.

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη στρέφει την προσοχή σας στο φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον, στους ανθρώπους που αποτελούν το δικό σας δίκτυο επαφών, τους οποίους προσεγγίζετε με μια πιο εξεταστική ματιά. Αν υπάρχει κάποιος συνεργάτης που δεν είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση του ή ένα φιλικό σας πρόσωπο με το οποίο δεν βλέπετε πλέον να υπάρχουν οι δεσμοί αγάπης, ίσως χρειαστεί μία εκκαθάριση κι εκεί. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού στρέφοντας την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τετάρτη δεν είναι μία χαλαρή μέρα,καθώς η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο, σας επιφορτίζουν με περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες. Μπορεί να έχετε κάποιες διαφορές στην αντίληψη με τους ανθρώπους που προΐστανται στη δουλειά σας. Δεν είναι όμως οι κατάλληλες μέρες για επιθέσεις και υψηλούς τόνους. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με ανωτέρους, συνεργάτες και μη ρίχνετε λάδι στην φωτιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν υπάρχει κανένα όριο στα πράγματα που μπορείτε να μάθετε καθώς ποτέ δεν υπάρχει όριο στη δίψα σας για μάθηση. Η Τετάρτη σας παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για να ψάξετε τι καινούριο μπορείτε να μάθετε είτε σαν χόμπι, είτε σαν ένα νέο γνωστικό αντικείμενο. Ίσως μπορείτε να βρείτε κι ένα νέο χόμπι ή σπορ. Η Σελήνη στον Σκορπιό σας προσγειώνει στις καθημερινές επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και φορτώνει το πρόγραμμα σας ίσως και με κάποιες έκτακτες ευθύνες που δεν είχατε υπολογίσει.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Τετάρτη είναι αρκετά πιο χαλαρή και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ηρεμήσετε λίγο, να κοιμηθείτε περισσότερο, να είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με τις όψεις που δημιουργούνται από τη μια μπορεί να σας ενδιαφέρει περισσότερο ο τομέας των οικονομικών κι ίσως έχετε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση κι από την άλλη ίσως υπάρχουν κάποια έξοδα που πρέπει να καλυφθούν. Σας απασχολούν θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις σας κυρίως με τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας αποτελούν το καταφύγιο σας στα δύσκολα. Διαθέστε λοιπόν χρόνο και καλή διάθεση σε κάποια φίλους και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Αν νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε με άλλους κάποια πράγματα ή να ζητήσετε συμβουλές, είναι η κατάλληλη μέρα με το τρίγωνο του Άρη προς τον Κρόνο. Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να παίζει λίγο με την ψυχολογία σας ή ακόμη μπορεί να είναι θέματα της οικογένειας που ίσως σας χαλάνε λίγο τα κέφια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας, επαγγελματικών, κοινωνικής καταξίωσης. Μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό που είναι η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σας ωθεί να αποκτήσετε πιο υγιεινές συνήθειες διατροφής, να σκεφτείτε πως θα ξεκινήσετε να γυμνάζεστε και γενικά να συστηματοποιήσετε τις ρουτίνες σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στη δουλειά σας και πιο καλά με τη φυσική σας κατάσταση.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Η Τετάρτη σας βρίσκει σε πιο ανάλαφρη σχετικά διάθεση και έτοιμους να κάνετε αυτά που εσείς επιθυμείτε περισσότερο. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σας καλεί να ασχοληθείτε με τα χόμπι, τα σπορ, τις δημιουργικές σας ανησυχίες. Δεν θα ήταν κακή ιδέα αν ένα από τα χόμπι σας μπορούσατε να το εκμεταλλευτείτε και επαγγελματικά. Είναι πιθανό να ασχοληθείτε περισσότερο με μια ερωτική σχέση ή ακόμη και με ένα σας παιδί αν είστε γονείς. Ίσως χρειάζεται περισσότερη στήριξη και φροντίδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Τετάρτη έρχεται με κυκλοθυμική διάθεση αλλά και με αρκετή πίεση ή απρόοπτα κυρίως στη δουλειά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες και το χώρο του σπιτιού. Αν επενδύσετε ένα μέρος της υπερβολικής σας ενέργειας με την όψη Άρη – Κρόνου στο να φτιάξετε όπως θέλετε το χώρο σας, να ξεφορτωθείτε ό,τι σας βαραίνει θα κάνει καλό και στην ψυχολογία σας. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ίσως έχετε μεγαλύτερο άγχος για μια οικογενειακή ή επαγγελματική σας υπόθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τετάρτη είναι ιδιαίτερα κοινωνική αλλά και πιεστική συνάμα καθώς διάφοροι από το περιβάλλον σας, σας απευθύνονται για τους δικούς τους λόγους κι εσείς πρέπει να ξοδέψετε χρόνο για να τους ακούσετε. Από την άλλη υπάρχει έμφαση στην επικοινωνία και στην πνευματική εργασία. Πρέπει όμως να μην ασκείτε μόνο το μυαλό σας σε αυτή την φάση. Βρείτε λίγο χρόνο σήμερα για να κινηθείτε, να περπατήσετε, να κάνετε κάτι για να απασχολήσετε και το σώμα σας και να ξεκουράσετε το μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σήμερα δίνει έμφαση ουσιαστικά στα «πρέπει» και λιγότερο στις επιθυμίες σας. Τα θέματα των οικονομικών επίσης με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολήσουν πιο πολύ αλλά θα μπορούσε να υπάρχει και μια οικονομική πρόταση με ενδιαφέρον. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε ένα ερωτικό θέμα, σε θέματα προβολής της δουλειάς σας, σε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης από τους Διδύμους συναντά τον Κρόνο στο ζώδιο σας σε τρίγωνο και σας καλεί να σκεφτείτε ρεαλιστικότερα τους στόχους που έχετε, να οργανώσετε έστω στο μυαλό σας ένα πλάνο πως θα μπορέσετε να τους επιτύχετε αλλά να μην απαισιοδοξείτε. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί η διάθεση σας να είναι πιο βαριά χωρίς απαραίτητα να συμβαίνει κάτι. Είναι μια πιο απαιτητική μέρα και στο χώρο της δουλειάς. Πάντως, αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ίσως σταθεροποιηθούν κάποια πράγματα και στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Την Τετάρτη θα έχετε πιο πολλές ευκαιρίες για να κάνετε τις επαφές που θέλετε ή να κάνετε μια έξοδο. Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι βοηθητική στην επικοινωνία με τους άλλους. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σας καλεί να προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να ξεκουραστείτε και να μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλές δραστηριότητες. Γι’ αυτό για κάποιες ώρες σήμερα αφήστε τις κοινωνικότητες, κλείστε το κινητό, αποσυνδεθείτε έστω και λίγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χαλαρώστε όσο μπορείτε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ζυγό από 29/09/2022 – 22/10/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 26/09/2022 – 2/10/2022

Ποια ζώδια είναι πιο συμβατά στη δουλειά;