ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 28 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό σχηματίζοντας σύνοδο με τον Χείρωνα, υπενθυμίζοντάς μας ότι η δύναμη της ψυχής και η θετική μας διάθεση μπορεί να αλλάξουν τα πάντα.

Η κύρια επιρροή της ημέρας μάς έρχεται από το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα δυνατή σε πνευματικό επίπεδο καθώς μπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να επιβληθούμε και να διερευνήσουμε σε βάθος ό,τι μας ενδιαφέρει. Είναι μια εξαιρετική όψη για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε, να διαπραγματευθούμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να κάνουμε δυνατές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή να προχωρήσουμε σε σημαντικές αγορές (σπιτιού, αυτοκινήτου, τεχνολογικού εξοπλισμού).

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα συνδέει τον τομέα της καριέρας με αυτόν των οικονομικών κι έτσι τη σημερινή μέρα μπορείτε να επωφεληθείτε και στους δυο τομείς. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση που θα έχει ένα θετικό οικονομικό όφελος για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μπορείτε να πείσετε πιο εύκολα τους άλλους γι’ αυτά που θέλετε γι’ αυτό αν θέλετε να προτείνετε κάτι, έχετε μια νέα ιδέα που χρειάζεστε υποστηρικτές για να υλοποιηθεί μη χάνετε χρόνο. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και μην αφήνετε κανένα να σας αμφισβητήσει.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε μια μέρα που η Σελήνη βρίσκεται στον εξωστρεφή Κριό δεν θα είναι εύκολο να κρύψετε τη διάθεση σας από τους άλλους. Αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε κιόλας. Μπορεί να έχετε συνηθίσει τους άλλους σε μια πιο εξωστρεφή και χαρούμενη διάθεση αλλά μπορεί να έχετε κι εσείς τα δικά σας χωρίς να χρειάζεται να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και τα θέματα της δουλειάς και των υποχρεώσεων έχουν προτεραιότητα έναντι άλλων είναι μια ιδανική μέρα σε επίπεδο επικοινωνίας για σας, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στον τομέα των φίλων και των συνεργατών και ο Πλούτωνας με τον οποίο σχηματίζει αρμονική όψη τριγώνου στον τομέα των σχέσεων.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Αν στα οικονομικά έχετε κάνει ατασθαλίες και δεν είστε προσεκτικοί ίσως πρέπει να δείτε καλύτερα πως θα εξοικονομήσετε χρήματα και να φέρετε μια ισορροπία στο πορτοφόλι σας. Από την άλλη δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση με ένα οικονομικό δέλεαρ αυτές τις μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια περίοδος που είστε πιο δεκτικοί και στο να κάνετε νέες γνωριμίες και νέους φίλους και να επεκτείνετε τον κύκλο σας. Από την άλλη το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρνει νέες και πολύ δημιουργικές ιδέες τις οποίες μπορείτε να προτείνετε στους συνεργάτες σας και να ενθουσιαστούν. Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στον Κριό και σήμερα κάνοντας τα θέματα των οικονομικών προτεραιότητα.

ΖΥΓΟΣ

Οι άλλοι γύρω σας μπορεί να ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα ή να συμπεριφέρονται με περίεργο τρόπο, κάτι που δεν σας δίνει σιγουριά για να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν και να σας προτείνουν. Ακόμη σήμερα μπορεί να προκύπτει κάτι που έχει σχέση με το παρελθόν και πιθανώς να αναφέρεται και σε ένα οικονομικό ζήτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να επιτύχετε τους στόχους σας μέσω της βοήθειας κάποιου συνεργάτη ή φίλου. Μάλιστα σήμερα μπορεί να δεχτείτε και μια πρόταση συνεργασίας από κάποιο πρόσωπο του φιλικού σας περιβάλλοντος ή από ένα παλιό συνεργάτη.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα αφορά τόσο σε θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να είστε φιλόδοξοι σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ή για να αναλάβετε δράση και να επιλύσετε θέματα υγείας που μπορεί να σας αγχώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλόδοξες βλέψεις σας είναι οι δικές σας φοβίες ότι μπορεί να μην καταφέρετε αυτά που θέλετε. Πολλές φορές οι όψεις του Πλούτωνα ακόμη και οι θετικές παραπέμπουν σε εμμονές, φοβίες, ανησυχία. Μην ενδώσετε σε μια τέτοια τάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ιδιαίτερα έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο μέρα είναι η Πέμπτη καθώς ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα ενεργοποιώντας δυο ιδιαίτερα ευαίσθητους και συναισθηματικούς οίκους του ωροσκοπίου σας τον 4ο και τον 12ο οίκο. Όλη αυτή η εσωτερική ένταση ή ο αναβρασμός που μπορεί να νιώθετε μπορεί να σας κάνει κάποια στιγμή να μη βλέπετε τα πράγματα με τη συνήθη τετράγωνη λογική σας αλλά επηρεασμένοι από τη διάθεση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό κάνοντας τα οικονομικά σας σχέδια ή αυτά των επαγγελματικών τα πιο σημαντικά της μέρας. Όμως το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα παραπέμπει σε μια μέρα με πολλές επαφές, έντονη επικοινωνία και συζητήσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Εκλείψεις Απριλίου – Μαΐου 2022: Πώς θα μας επηρεάσουν;

Αφροδίτη στους Ιχθύς 05/04/2022 – 02/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις