ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 27 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Χείρωνα στον Κριό μια όψη που μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ότι είναι δύσκολο να εκφράσουμε με αυτοπεποίθηση τις σκέψεις και τη δράση μας ή μπορεί να αμφιβάλλουμε και να έχουμε δεύτερες σκέψεις για πράγματα που έχουμε αποφασίσει.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο δημιουργικό ζώδιο του Λέοντα, αλλά θα σχηματίζει όψεις έντασης τόσο με τον Πλούτωνα όσο και με τον Ήλιο δημιουργώντας περίεργη ατμόσφαιρα ειδικά για τα ζώδια της σταθερής ομάδας Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

ΚΡΙΟΣ

Eίμαστε σε μια απαιτητική περίοδο και με την ενεργοποίηση του τετραγώνου Άρη – Χείρωνα μπορεί να υπάρχουν κάποια απρόοπτα στην καθημερινότητα σας και να σας δημιουργήσουν άγχος. Προσπαθήστε να το ξεπεράσετε αφήνοντας κατά μέρος την ανάγκη σας να τα ελέγχετε όλα, γιατί αυτό δύσκολα γίνεται σήμερα. Από την άλλη βέβαια δεν σημαίνει ότι οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα θα είναι αρνητικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα που ολοκληρώνεται σήμερα μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με πιο απαιτητικές καταστάσεις. Δεν είναι απίθανο κάτι απρόοπτο να συμβεί κι ίσως σας κάνει να αναστατωθείτε σε θέματα που σχετίζονται με τις στενές σας σχέσεις. Ακόμη θέματα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ένας συγγενής, ένας συγκάτοικος ή και κάποιο άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να σας εκνευρίσει λίγο καθώς απαιτητικά ζητά την προσοχή και τον χρόνο σας. Βάλετε τα όρια σας και μην υποκύψετε στο παιχνίδι των ενοχών. Σαφώς το βράδυ της Πέμπτης προσφέρεται και για μερικές βόλτες ή μια έξοδο με φίλους που έχετε καιρό να δείτε και τους έχετε επιθυμήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είστε έτοιμοι να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε σε συγκεκριμένα στοιχεία και ζητήστε τα γραπτώς για να μην αλλάξουν στην πορεία. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή, μια συνθήκη που δεν πρόκειται να τελειώσει πριν τις 15/05. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο κάτι στο χώρο εργασίας μπορεί να σας δημιουργήσει ένταση ή να σας ζορίσει ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ

Η ορμή και η δύναμη που πηγάζει από μέσα σας δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Βέβαια μπορείτε πιο εύκολα να εκφράσετε με πάθος τις απόψεις σας, τις σκέψεις σας και να γοητεύσετε και τους άλλους. Ακόμη μπορεί να βρείτε μια νέα διέξοδο για την ενέργεια σας, ένα χόμπι, κάποιο γνωστικό αντικείμενο που θέλετε να μάθετε περισσότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά στις επαφές σας με τους άλλους. Το άγχος για κάποια κατάσταση φαίνεται ότι μπορεί να σας κυριεύει σήμερα είτε για λόγους που αφορούν στην καθημερινότητα των υποχρεώσεων σας, της δουλειάς ή των σχέσεων.

ΖΥΓΟΣ

Eίστε πολύ ικανοί να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά το θέμα είναι να μπορείτε να εστιάσετε λίγο σε αυτά που είναι προτεραιότητα και να μην χάνετε την ενέργεια σας από δω κι από κει χωρίς σημαντικό λόγο. Ειδικά αν έχετε να κάνετε κάτι πιο απαιτητικό θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Άρη – Χείρωνα παραπέμπει στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και σας κάνει λίγο πιο ανασφαλείς για τη δράση σας. Ίσως δεν έχετε ακόμη ξεκάθαρη άποψη για το τι πρέπει να κάνετε και μπορεί να επηρεάζεστε κι από τους άλλους στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα θέματα της εργασίας σας και της καθημερινότητας θα σας απασχολήσουν περισσότερο με το τετράγωνο του Άρη προς τον Χείρωνα, μολονότι θα συμβαίνουν διάφορα γύρω σας που μπορεί να σας αποσπούν την προσοχή. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη, συναισθηματική αναστάτωση, αλλά να μην θέλετε να μοιραστείτε το πώς νιώθετε με άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να είναι και απελευθερωτικό αν αποφασίσετε λίγο να ξεφύγετε από το πρόγραμμα σας και να μην σας πιάσει ψυχαναγκασμός να έχετε συγκεκριμένο τρόπο να γίνουν αυτά που θέλετε. Μια απρόβλεπτη είδηση, μια αναβολή μπορεί να σας αναστατώσουν ψυχολογικά αλλά μην το κρατάτε μέσα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη απέναντι σας στον Λέοντα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια έντονα συναισθήματα ή στρες εκτός αν όλη αυτή η ανησυχία αφορά κάποιο απρόσμενο γεγονός το οποίο μπορεί να σας αγχώσει. Οι μέρες αυτές σε κάθε περίπτωση θα είναι έντονες κι απαιτητικές κυρίως γιατί οι άλλοι θα έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς και μπορεί κάποιες στιγμές να σας φέρνουν στα όρια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τίποτε δεν μπορεί να πάει στραβά αν πατάτε γερά τα πόδια στη γη και δείχνετε δύναμη αλλά ταυτόχρονα κι ενσυναίσθηση κυρίως στον τομέα της δουλειάς και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Γιατί αυτά τα στοιχεία θα σας χρειαστούν αν έχετε να αντιμετωπίσετε ένα άτομο το οποίο είναι «δύσκολο» ή σας κάνει την ζωή δύσκολη.