ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η μέρα ξεκινά με την ενέργεια του εξαγώνου της Σελήνης με τον Άρη που μας κάνει να ξυπνήσουμε λίγο απότομα, αλλά να έχουμε και αρκετές υποχρεώσεις. Οι απογευματινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και χιαστί με τον Ουρανό ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού. Πιθανώς έχουμε κάποιους περιορισμούς στα σχέδια μας αλλά και αντιδράσεις. Εκμεταλλευτείτε τις ώρες μέχρι το μεσημέρι που φαίνεται όλα να αποδίδουν καλύτερα.

Η Σελήνη περνάει όλη τη μέρα της στο ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη δηλαδή στον Ζυγό, δίνοντας έμφαση στις σχέσεις, την αρμονία, την κοινωνικότητα,
την αισθητική και την ομορφιά. Η Δευτέρα είναι η τέλεια μέρα να κλείσετε ραντεβού να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και την εμφάνιση σας, να κανονίσετε μια έξοδο με φίλους για ένα δείπνο, αλλά και να κάνετε σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις σε θέματα επαγγελματικών.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Είναι η ιδανική μέρα για να κανονίσετε μια έξοδο, να κάνετε πλάνα ίσως μαζί τους για την Πρωτοχρονιά και γενικά να περάσετε όμορφα στις επαφές σας με τους άλλους. Απλά με κάποιο τρόπο θα είστε λίγο πιο συναισθηματικοί κι ευαίσθητοι σήμερα με αυτά που θα σας λένε οι άλλοι. Οι αντιδράσεις σας μπορεί κάποια στιγμή να φαίνονται υπερβολικές.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Η μέρα προσφέρεται για να κάνετε κάτι σε σχέση με την υγεία, τη διατροφή, τη φυσική σας κατάσταση. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της μέρας ωθώντας την προσοχή σας σε θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς σας, στις σχέσεις με συνεργάτες ή στους ανθρώπους που μπορεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αν έχετε άδεια είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ικανοποιήσετε και τις πιο τρελές σας επιθυμίες. Αν τώρα εργάζεστε, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας για να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα και να κάνετε πλάνα για το βράδυ. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού μέσα στον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τομέα του ωροσκοπίου σας ξυπνά το παιδί που κρύβεται μέσα σας που θέλει να ανακαλύψει, να παίξει, να γελάσει, να νιώσει περισσότερη ξενοιασιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Πιθανώς να σας πιάνει νοσταλγία για κάποιες άλλες γιορτές ή γενικώς να είστε πιο συναισθηματικοί σήμερα στις αντιδράσεις σας. Πάντως είναι από τις μέρες που πιο πολύ θα ευχαριστηθείτε να μείνετε σπίτι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα παρά να κανονίζετε για το βράδυ εξόδους. Μπορεί να νιώθετε και πιο κουρασμένοι-ες μετά τα ξεφαντώματα των Χριστουγέννων και να θέλετε να κάνετε οικονομία δυνάμεων και να φροντίσετε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι θα πιάνετε κουβέντα με όλους σήμερα από τις εξωτερικές δουλειές που έχετε και τα ψώνια μέχρι με τους φίλους στα τηλέφωνα. Εκτός αν εργάζεστε σήμερα οπότε το βάρος θα πέσει στις επίσημες επαφές και επικοινωνίες που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Αν σκέφτεστε να οργανώσετε κάποια πλάνα για την Πρωτοχρονιά με τους δικούς σας ανθρώπους η μέρα προσφέρεται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Μια αρκετά ευχάριστη μέρα για σας η Δευτέρα, καθώς η Σελήνη από το Ζυγό είναι ουδέτερη προς το ζώδιο σας αλλά μια χαρά επιρροή για να περάσετε όμορφα, να επιδιώξετε να δείτε φίλους και γενικώς να είστε πιο χαλαροί ακόμη κι αν δεν έχετε άδεια και εργάζεστε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τις παρορμητικές αγορές.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι για την Πρωτοχρονιά αλλάζοντας παραστάσεις σε ένα τόπο που αγαπάτε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι προετοιμασίες για ένα τέτοιο πλάνο να απορροφούν αρκετή από την ενέργεια σας. Άλλοι μπορεί να έχετε αυξημένες επαφές για επαγγελματικούς ή οικογενειακούς λόγους.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η Σελήνη στον Ζυγό σας δημιουργεί τάσεις φυγής καθώς παίρνει θέση στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Αυτός ο οίκος είναι ιδιαίτερα εσωτερικός και προσωπικός και σίγουρα αθέατος για τους πολλούς. Με κάποιο τρόπο δεν θέλετε αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε να τα μοιραστείτε με όποιον κι όποιον.
Αν εργάζεστε, είναι από τις μέρες που θα προτιμούσατε να μη σας μιλάνε οι άλλοι πολύ και να περνάτε απαρατήρητοι όπου υπάρχει πολύς κόσμος.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Μια μέρα που γιορτάζει τη φιλία είναι η σημερινή καθώς η Σελήνη από το Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας, δίνει έμφαση στους φίλους και μάλιστα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί μαζί τους εκδηλώνοντας τα αισθήματα σας γι’ αυτούς. Ακόμη κι αν έχετε αρκετές υποχρεώσεις βρείτε χρόνο για να κανονίσετε μια έξοδο μαζί με τη παρέα σας ή με κάποιους συνεργάτες σας μετά τη δουλειά και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα περάσετε όμορφα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ο 10ος οίκος που διελαύνει η Σελήνη είναι ο πιο ορατός στο ωροσκόπιο μας έτσι αυτό που νιώθετε θα είναι δύσκολο να το κρύψετε από τους άλλους. Πιθανώς να υπάρχει και κάποια εξέλιξη ή ένα τηλεφώνημα που να σας αναστατώνει με κάποια νέα από το χώρο της δουλειάς. Μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας και να ολοκληρώσετε πολλές εκκρεμότητες σας ώστε να μην τις έχετε τις μέρες της Πρωτοχρονιάς.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ενδεχομένως κάποιοι να αποφασίζετε να φύγετε για την Πρωτοχρονιά για να αλλάξετε παραστάσεις και να σχεδιάζετε αυτό το ταξίδι. Ακόμη μπορεί σήμερα να έρθετε σε επαφή με άτομα που μένουν στο εξωτερικό πχ στενούς φίλους ή συγγενείς για να ανταλλάξετε ευχές. Δεν είναι απίθανο μάλιστα να υπάρχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον στη μέρα, μια έλξη και να έχετε έτσι κι εξελίξεις στα προσωπικά αν είστε αδέσμευτες-οι.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η Δευτέρα είναι μια μέρα που σας ρίχνει κάπως στα βαθιά των συναισθηματικών σας σχέσεων καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό διελαύνει στον 8ο ηλιακό σας οίκο. Αν όλα πάνε ρολόι σε θέματα προσωπικά είναι από τις μέρες που μπορείτε να απολαύσετε ακόμη περισσότερο την επαφή με το σύντροφο σας και να δεθείτε πιο πολύ. Αν όμως τα πράγματα είναι λίγο ζόρικα τότε μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις για το 2022

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω;

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει