ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το εξάγωνο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω βοηθά να σημειώσουμε πρόοδο και να φέρουμε εις πέρας τις όποιες υποχρεώσεις μας δεν παύει όμως με μια Σελήνη στους Ιχθύς να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τη συνήθη ενέργεια και η προσοχή μας να διασπάται στη διάρκεια της μέρας.

ΚΡΙΟΣ

Επιλέξτε πιο ήρεμες δραστηριότητες, ξεκουραστείτε όσο γίνεται περισσότερο, βρείτε λίγο χρόνο να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας, να κοιμηθείτε νωρίτερα, να περπατήσετε λίγο αν το επιτρέπει ο καιρός, να μείνετε σπίτι και να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία ή σειρά και γενικώς να μη βιαστείτε για τίποτε και για κανέναν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τρίτη δεν είναι σε καμία περίπτωση πιεστική μέρα για σας το μόνο που θέλει λίγη προσοχή είναι τα έξοδα γιατί θα έχετε μια τάση να ξοδέψετε παρορμητικά αλλά και οι υπερβολές σε γευστικούς πειρασμούς. Προσπαθήστε να πειθαρχήσετε λίγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν εργάζεστε σήμερα θα κουραστείτε λίγο περισσότερο για να καταφέρετε να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας καθώς η σκέψη σας θα πετάει από δω κι από κει. Αν δεν εργάζεστε μπορεί να προκύπτουν υποχρεώσεις στο σπίτι ή και κοινωνικές υποχρεώσεις που πιθανώς αποφύγατε μέσα στα Χριστούγεννα αλλά τώρα πρέπει να ανταποκριθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια θετική μέρα αν ταξιδεύετε τουλάχιστον μέχρι το βράδυ, αν αποφασίσετε να συναντηθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείτε τα νέα και τις εμπειρίες των Χριστουγέννων. Το μόνο που θα δυσκολευτείτε να κάνετε σήμερα είναι να συγκεντρωθείτε σε θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων.

ΛΕΩΝ

Θα σας φαίνεται βαριά η επιστροφή στη δουλειά και τη ρουτίνα αλλά πιθανώς αυτό που σας ζορίζει να είναι και μια συναισθηματική κατάσταση με κάποιο πρόσωπο είτε από το φιλικό σας περιβάλλον είτε κι από το επαγγελματικό. Προσπαθήστε παρ’ όλα αυτά να μην αποφύγετε μια κατάσταση. Αν πρέπει να πείτε κάποια πράγματα και να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση προτιμήστε να το κάνετε σήμερα για να μην αφήνετε σκιές να πλανούνται μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σούπερ κοινωνική η Τρίτη βρίσκει από νωρίς το πρωί τη Σελήνη στους Ιχθύς το ζώδιο που συμβολίζει τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Βέβαια δεν είναι ιδιαίτερα χαλαρή μέρα και θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις είτε σε επαγγελματικό, οικογενειακό ή κοινωνικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Μολονότι η σημερινή μέρα δεν έχει ιδιαίτερη δυσκολία είτε εργάζεστε είτε όχι μπορεί να μη νιώθετε ιδιαίτερα ενεργητικοί ή μπορεί τώρα να σας βγαίνει η κούραση των προηγούμενων ημερών. Ακόμη προσέξτε λίγο περισσότερο τι τρώτε και τι πίνετε τις βραδινές ώρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Τρίτη είναι μια υπέροχη μέρα να διασκεδάσετε λίγο, να βγείτε, να δείτε μια ταινία, μια παράσταση, να πάτε στο αγαπημένο σας στέκι και να δείτε φίλους. Ακόμη κι αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να βουλιάξετε στον καναπέ και να παίξετε παιχνίδια ή να σκρολάρετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχετε κάθε δικαίωμα να αφιερώσετε χρόνο σε ό,τι επιθυμεί η καρδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να μην φορτώσετε το πρόγραμμα σας με υποχρεώσεις μέχρι το βράδυ. Ίσως είναι καλύτερα να αναβάλετε κάποια πράγματα για μετά την Πέμπτη που η Σελήνη θα είναι στον Κριό και θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμη κι αν εργάζεστε σήμερα με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ήλιο στο ζώδιο σας θα έχετε αρκετή ενέργεια για να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και να βγείτε μετά με φίλους ή συνεργάτες για να περάσετε κάποιες ώρες πιο χαλαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μόνο που θέλει προσοχή σήμερα είναι τα έξοδα καθώς θα έχετε μια τάση να ξοδέψετε χρήματα πιθανώς και σε πράγματα που δεν έχετε ανάγκη. Βέβαια τα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν και για άλλους λόγους καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της χρονιάς και πρέπει να κάνετε κάποιες πληρωμές ή τακτοποιήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Τρίτη είναι μέρα με περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες είτε στη δουλειά αν εργάζεστε είτε και στο σπίτι και την οικογένεια. Αν είστε γεννημένοι τέλος Φεβρουαρίου μπορεί να νιώθετε λίγο μεγαλύτερη ένταση σε κάποια σχέση τις βραδινές ώρες. Προσέξτε ακόμη και θέματα υγείας καθώς ο ανάδρομος Άρης βρίσκεται τώρα σε απευθείας τετράγωνο με τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου.