ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 27 Νοεμβρίου.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα την Κυριακή δημιουργεί ένταση, αίσθημα εγκλωβισμού, παιχνίδια δύναμης και εξουσίας στις σχέσεις και πιθανώς μια πιο επιβαρυμένη επικαιρότητα.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να αποφύγετε τα δράματα ειδικά στο οικογενειακό περιβάλλον και να κάνετε την τρίχα τριχιά. Διαλέξτε τα λόγια και τις μάχες που δίνετε προσεκτικά και προσπαθήστε να διακρίνετε πίσω από την επιφάνεια αυτών που ακούτε ή και που κι εσείς λέτε τι μπορεί να κρύβεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Από το το μεσημέρι και μετά φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και υψηλούς τόνους ειδικά όταν διαπραγματεύεστε πολύ υποκειμενικά πράγματα ή εκθέτετε τις ιδεολογικές ή πολιτικές σας απόψεις. Ακόμη και οι συνηθισμένες συζητήσεις μπορεί εύκολα να καταλήξουν σε εντάσεις και ασυμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να εστιάσετε κυρίως σε θέματα επαγγελματικά ή σπουδών αν είστε νεότεροι σε ηλικία γιατί από κει μπορεί να έχετε κάποιο κέρδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Κυριακή κυρίως είναι η μέρα που εύκολα δημιουργούνται παρεξηγήσεις ή ασυμφωνίες. Μη ξεχνάτε ότι σιγά σιγά ο κυβερνήτης σας Ερμής πλησιάζει στο να δημιουργήσει αντίθεση με τον Άρη στο ζώδιο σας και για ψύλλου πήδημα μπορεί να εκνευρίζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το να μιλήσετε ανοιχτά για ό,τι σας προβληματίζει σε μια σχέση θα εξομαλύνει κάπως την κατάσταση. Αν υπάρχει ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο είναι στη βάση του προβλήματος μπορεί να είστε πιο κοντά στη λύση του απ’ όσο φαντάζεστε αρκεί να σταματήσετε να κάνετε σενάρια και να είστε πιο ευθείς στην προσέγγιση σας.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα την Κυριακή μπορεί να σας κάνει κάπως πιεστικούς απέναντι στους συνεργάτες σας. Ίσως να κατηγορηθείτε από εκείνους ότι γίνεστε δογματικοί ή ότι ξεπερνάτε κάποια όρια. Από την άλλη μπορεί κάποιος συνεργάτης σας να σας εκνευρίσει γιατί δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε και δεν νιώθετε ότι σας βοηθά. Σε κάθε περίπτωση είναι μια αρκετά κουραστική μέρα σήμερα και ίσως υποχρεωθείτε να δουλεύετε μέχρι πολύ αργά το βράδυ για να ανταποκριθείτε στο φόρτο εργασίας σας ή στις σπουδές κτλ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα παραπέμπει σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή ακόμη αν είστε γονείς και θέματα παιδιών. Σιγά σιγά χτίζεται μεγαλύτερη ένταση με την αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Άρη. Και μπορεί η όψη να είναι ακριβείας την Τρίτη από πριν όμως μπορεί να αρχίσουν οι παρενέργειες.

ΖΥΓΟΣ

Τις απογευματινές ώρες της Κυριακής προσέξτε τα νεύρα σας και πως εκφράζετε το θυμό σας με τη σύνοδο Σελήνης – Πλούτωνα. Ίσως σας εκνευρίσει κάποιο πρόσωπο από το οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον. Μπορεί να νιώθετε ότι προσπαθεί να σας χειριστεί ή μπορεί επίτηδες να παίζει το ρόλο του θύματος για να σας εξαναγκάσει σε δράση υπέρ του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από το μεσημέρι της Κυριακής και μετά καλά θα κάνετε να σκεφτείτε αρκετά τι θα πείτε πριν μιλήσετε και πως θα το πείτε. Η δύσκολη σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα κυριαρχεί και μπορεί να εκτροχιαστούν τα πράγματα σε μια σχέση. Με κάποιο τρόπο ίσως δεν είναι εύκολο να αποτρέψετε το θυμό, την πικρία ή την αγανάκτηση σας να βγει σε μια συζήτηση. Αποφύγετε να υψώσετε τόνους σε προσωπικές σχέσεις ιδιαίτερα με συγκατοίκους, το σύντροφο ή την οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από το μεσημέρι και μετά ξεκινούν πιο έντονες όψεις που μπορεί να φέρουν εντάσεις ενδεχομένως και σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά. Ή μπορεί η έλλειψη πόρων προκειμένου να πραγματοποιήσετε κάτι που θέλετε, να δημιουργεί κατήφεια, ειδικά όταν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε όπως θα θέλατε και στις ανάγκες των αγαπημένων σας ή των σχεδίων που έχετε. Ίσως από την άλλη καθώς ο Άρης βρίσκεται ανάδρομος απέναντι σας στους Διδύμους να σας πιάνει μια εσωτερική ανησυχία ή μια αίσθηση ανικανοποίητου κυρίως σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και να βιάζεστε να έχετε εξελίξεις. Μην ανησυχείτε θα έρθουν κι αυτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος της Σελήνης στον Πλούτωνα δημιουργεί εντάσεις. Αν εσείς με αυτοπεποίθηση και σιγουριά αντιμετωπίσετε την όποια κατάσταση από το να μπείτε σε ένα παιχνίδι ενοχών τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Μάλιστα αν βάλετε πολύ στιβαρά όρια θα μπορούσε να είναι και μια σούπερ δυναμική ημέρα για σας που ο λόγος σας έχει μεγαλύτερη πειθώ προς τους άλλους. Ο μόνος κίνδυνος για τους αδέσμευτους να νιώθουν πιο έντονη μοναξιά και να μελαγχολούν ή να σκέφτονται μια παλιότερη σχέση που δεν ευδοκίμησε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Κυριακή η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα μπορεί να κάνει τις συνθήκες γύρω σας πολύ έντονες ή να υπάρχει ένα κλίμα στη δουλειά κάπως ταραγμένο. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να συμμετέχετε σε αυτό. Αν δεν είναι κάτι που σας αφορά άμεσα καλύτερα κρατήστε χαμηλούς τόνους. Προσπαθήστε να δείτε λίγο πιο ψύχραιμα και θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Είναι μέρα που ευνοεί τις ζήλιες, την καχυποψία και την κτητικότητα στις σχέσεις. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου ή στο τέλος του θα νιώθετε μεγαλύτερη πίεση ή ίσως και εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Βάλτε τα όρια σας σε φίλους και γνωστούς αν νιώθετε ότι σας απασχολούν από το έργο που έχετε ή θέλουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους χωρίς να ακούνε τη δική σας γνώμη. Προσέξτε όμως και τις δικές σας προσδοκίες που έχετε από τους άλλους να είναι ρεαλιστικές καθώς σε όλη τη διάρκεια της μέρας η Σελήνη φλερτάρει με τον Πλούτωνα.