ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/10

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 27 Οκτωβρίου.

Η Σελήνη βρίσκεται από χθες στο ζώδιο του Καρκίνου και συνεχίζει να κινείται σε αυτό όλη την ημέρα. Βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ερμή τις πρωινές ώρες, οπότε οι μετακινήσεις και οι συνεννοήσεις χρειάζονται προσοχή. Το μεσημέρι περνά σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα φέροντας νοσταλγική και κάπως πιο μελαγχολική διάθεση.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται σήμερα τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ή όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η οικογένεια, το σπίτι ή οι άνθρωποι με τους οποίους ζείτε μαζί σας απασχολούν περισσότερο. Ίσως χρειαστεί να μπουν κάποια όρια για να ζείτε αρμονικά στο ίδιο σπίτι. Το πρωί κάτι τέτοιο ίσως μοιάζει ακατόρθωτο αλλά αν είναι σημαντικό για εσάς, οφείλετε να βάλετε όρια. Το υπόλοιπο της ημέρας σας δημιουργεί μελαγχολία ή τάσεις φυγής. Αποφύγετε να πιεστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως νιώσετε σήμερα ότι δεν λαμβάνετε αρκετή υποστήριξη από το περιβάλλον σας, ίσως είναι οι δικές σας ανασφάλειες που παίρνουν το πάνω χέρι. Μείνετε σταθεροί στην αυτοπεποίθησή σας και μην παίρνετε πολύ προσωπικά τα πράγματα. Ίσως υπάρξουν τεχνικά προβλήματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας τις πρωινές ώρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα έξοδα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο είτε είναι απαραίτητα είτε σας έχει πιάσει καταναλωτική μανία. Προσέξτες γιατί μπορεί να βγείτε εκτός του budget σας χωρίς να το καταλάβετε. Αν οι ανάγκες είναι τρίτων, ίσως χρειαστεί να βάλετε κάποια όρια στη συνεισφορά σας. Η προσοχή σήμερα στρέφεται σε πρακτικά ζητήματα ενώ η ημέρα χαρακτηρίζεται από έντονη ευαισθησία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι πιέσεις μπορεί να μην υποχωρούν αλλά εσείς με τη Σελήνη στο ζώδιό σας θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή φέρνει ένταση με ένα οικογενειακό θέμα ή με ένα απείθαρχο κλίμα στο σπίτι αν είστε γονείς μικρών παιδιών. Η ημέρα γίνεται σταδιακά πιο χαλαρή αλλά εσείς ίσως να βρεθείτε χαμένοι στις σκέψεις σας.

ΛΕΩΝ: Η σημερινή ημέρα μοιάζει κάπως «βαριά» χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ίσως είστε κουρασμένοι από τη δουλειά ή την παρατεταμένη αναδουλειά. Ανασφάλειες για το μέλλον έρχονται στο προσκήνιο, οπότε πάρτε τον χρόνο σας και προσπαθήστε να βρείτε πρακτικές λύσεις. Αν νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε για μία δύο μέρες, να το κάνετε για να μπορέσετε να επεξεργαστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρακτικά ζητήματα σας απασχολούν αλλά τις πρωινές ώρες δεν είναι πολύ εύκολο να κάνετε κάποια πρόοδο στις υποχρεώσεις σας, αφού η συγκέντρωση πάει περίπατο ή δεν έχετε αρκετή βοήθεια. Μέσα στην ημέρα τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Τόσο σε θέματα προσωπικών σχέσεων όσο και σε οικονομικά ζητήματα προσπαθήστε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα πριν δημιουργήσετε τις δικές σας εκτιμήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Το κουραστικό κι απαιτητικό φθινόπωρο που ζείτε συνεχίζει και σήμερα να σας πιέζει με θέματα δουλειάς ή υποχρεώσεων. Το άγχος για το μέλλον και τα οικονομικά σας «πνίγει» κατά κάποιον τρόπο. Καλό θα ήταν να μιλήσετε με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Αν ψάχνετε για δουλειά μπορείτε να στείλετε ένα βιογραφικό ή να ζητήσετε βοήθεια από πρόσωπα που μπορούν να σας τη δώσουν. Οι εκνευρισμοί και τα mood swings των συνεργατών σας ίσως σας εκνευρίσουν. Προσπαθήστε όσο γίνεται να μην επηρεαστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η τάση σας για εξερεύνηση έχει ξεκινήσει. Ίσως ψάξετε να βρείτε τι σας ενοχλεί σε μία κατάσταση, θα αντιμετωπίσετε με σκεπτικισμό ότι διαβάζετε, ακούτε ή μαθαίνετε και θα ψάξετε να βρείτε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Το τρίγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα σας φέρνει μία πιο μοναχική διάθεση, οπότε ακόμα κι αν κάποιοι θέλουν να σας μιλήσουν θα τους αφιερώσετε χρόνο μόνο για κάποια σοβαρή συζήτηση. Διαφορετικά θα προτιμήσετε να μείνετε με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συνεργασίες σας ίσως σας πιέσουν σήμερα, ιδιαίτερα αν ανάμεσα στους συνεργάτες σας υπάρχει κάποιο άτομο που σας βγάζει αρνητικότητα. Μείνετε στη δική σας διάθεση και προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με μία φιλική σχέση σας. Είναι μία μέρα που οι σχέσεις μπορούν εύκολα να διαταραχτούν. Η υγεία και τα οικονομικά πιθανόν να σας απασχολούν σήμερα κι ίσως φέρουν εντάσεις και στο κομμάτι των σχέσεων. Προσοχή στην παρόρμηση σας για αγορές και την βιασύνη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η προσπάθεια να πείσετε κάποιον για την ορθότητα της άποψής σας αν χρειαστεί, θα είναι μεγάλη τις πρωινές ώρες. Η προσοχή σας είναι στραμένη στο κομμάτι των σχέσεων, προσωπικών και επαγγελματικών κι ίσως έρθετε αντιμέτωποι με διαφορετικές πεποιθήσεις και σκέψεις ατόμων σημαντικών για τη ζωή σας. Το τρίγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα στην διάρκεια της ημέρας θα είναι πιο βοηθητικό για σας σε σχέση με το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή που φέρνει μεγαλύτερο εκνευρισό σε όλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσοχή στη βιασύνη ειδικά τις πρωινές ώρες. Η δουλειά, η υγεία και η φυσική κατάσταση είναι στο προσκήνιο και πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας να εξετάσετε κάθε θέμα που προκύπτει διεξοδικά. Αν συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας σε πρακτικό επίπεδο, δώσετε σημασία στο ένστικτό σας και αντισταθείτε στις επιπόλαιες αποφάσεις, όλα θα κυλήσουν ομαλά.

ΙΧΘΥΕΣ: Το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή φέρνει δυσκολίες σε όσα είχατε υπολογίσει για τις καθημερινές υποχρεώσεις σας. Όπως φαίνεται σήμερα δεν θα έχετε υπομονή με ανθρώπους από το περιβάλλον σας που εκπέμπουν αρνητισμό. Επειδή δεν θα αλλάξετε τους άλλους, αλλάξτε το θέμα της συζήτησησης. Αποφύγετε ωστόσο να μιλήσετε για τα οικονομικά. Το υπόλοιπο της ημέρας ίσως νιώσετε κάπως «βαριά» τη διάθεσή σας ή έχετε τάσεις φυγής.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

-Πώς μπορούμε να επωφεληθούμε όλοι από την εποχή του Σκορπιού;
-Η σκοτεινή πλευρά των ζωδίων του Νερού
-Πώς ταιριάζει ερωτικά ο Σκορπιός με τα 12 ζώδια