ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/1

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό όλη τη νύχτα ενώ στις 07:28 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 09:34 που θα περάσει στον Τοξότη. Εκεί σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο ενισχύοντας την αισιοδοξία μας και επιτρέποντας καλύτερες κινήσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας.

Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέραστο έπακρο. Προσπαθήστε μόνο να κρατάτε χαμηλούς τόνους σε ό,τι κάνετε και μην ανακοινώσετε σχέδια που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του άρα υπάρχουν απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι σίγουρα μία πιο αισιόδοξη μέρα για εσάς. Η Σελήνη σας ωθεί να δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε και να πιστέψετε με δύναμη στο καινούριο που έρχεται. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να βρείτε κάτι να σας εξελίσσει και να κάνετε χώρο για το καινούριο στην ζωή σας. Αφήστε όμως τα νέα ξεκινήματα για τις 4/2.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη είναι μάλλον ουδέτερη προς το ζώδιο σας, εσείς όμως ίσως να μην νιώθετε ιδιαίτερα καλά σε ενεργειακό επίπεδο. Ψυχολογικά και οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο κι είναι η ευκαιρία να βρείτε τρόπους να τα διαχειριστείτε. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σημαντικές σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές φωτίζονται από τη Σελήνη στον Τοξότη. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά εκεί ίσως πρέπει να το αλλάξετε για να πάψει να σας ενοχλεί. Η καλύτερη τακτική είναι να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα. Ίσως προκύψει και μία επαγγελματική πρόταση που μπορεί να συζητήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σας ωθεί να επανεξετάσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Προτεραιότητα οφείλετε να είστε εσείς και τα θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών που χρειάζονται φροντίδα από σας. Φροντίστε να μην αναβάλλετε για το απαιτητικό σαββατοκύριακο πράγματα που μπορείτε να ολοκληρώσετε σήμερα.

Ζώδια Σήμερα – ΛΕΩΝ

Σήμερα βρείτε τα πράγματα που σας προσφέρουν χαρά και διοχετεύστε τη δημιουργική σας ενέργεια ώστε να μπορέσετε να εκφραστείτε.. Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό το φεγγάρι κι ίσως αντλήσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση σε αυτά τα πεδία. Σήμερα δείξτε προσοχή σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά απαιτητική είναι η σημερινή μέρα για εσάς. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα που πραγματικά εμπιστεύεστε. Τα συναισθήματα σας αναμοχλεύονται και θα σας απασχολήσουν τα προσωπικά σας ζητήματα. Μία σχέση ή μια συνεργασία μπορεί να σας δημιουργεί εξαιρετική σύγχυση. Δεν χρειάζεται ωστόσο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Πλησιάζοντας προς το τέλος της εβδομάδας οι πιέσεις κορυφώνονται κι είναι πιθανό να κάνετε ένα ξέσπασμα σήμερα ή αύριο αν νιώθετε ότι κάτι σας αδικεί. Η ανάγκη να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας είναι έντονη και καλύτερα να το κάνετε σήμερα που είναι μία πιο ήπια ημέρα παρά το σαββατοκύριακο που ίσως όποιος διάλογος σας μπερδέψει ακόμη περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη στρέφει στην προσοχή σας στο πώς θα βγάλετε περισσότερα χρήματα ή πως γενικά θα διαχειριστείτε τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας πρακτικά. Τώρα είναι μία ευκαιρία να δείτε πως συμπεριφέρεστε γενικότερα σε ότι αφορά τα υλικά αγαθά και πόση αξία δίνετε εσείς οι ίδιοι στο χρήμα, αντί να πιέζετε τις καταστάσεις στα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περισσότερο άγχος και κόπωση σας προκαλεί η Σελήνη στο ζώδιό σας. Η εβδομάδα είναι απαιτητική αλλά εσείς δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε ή να κρύβετε τα συναισθήματα σας κάτω από το χαλάκι. Βρείτε τον τρόπο να τα εκφράσετε χωρίς να δραματοποιείτε καταστάσεις και παρατηρήστε ό,τι συμβαίνει γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία τάση απομόνωσης ίσως νιώσετε σήμερα. Ίσως θέλετε να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας και να περάσετε χρόνο με πολύ δικά σας άτομα. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που αφορούν τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Μην αναβάλλετε πολλές υποχρεώσεις για το σαββατοκύριακο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να μην αναβάλλετε τα δύσκολα που έχετε στο πρόγραμμα σας, καθώς η ημέρα είναι βοηθητική. Σήμερα ευνοείται η συλλογική δουλειά και οι επαφές με φίλους και συνεργάτες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να μοιραστείτε σκέψεις αλλά και ευθύνες. Ξεκλέψτε επίσης λίγο χρόνο για να δείτε ένα φίλο-η. Προσοχή στα έξοδά σας.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ

Οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις σας βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα. Η Σελήνη στον Τοξότη, σας καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά και την κατεύθυνση της ζωής σας. Ακόμα κι αν δεν νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα μην πιέζεστε πολύ. Τα πράγματα θα εξομαλυνθούν μετά τις 3/2 οπότε μην βιάζεστε να προχωρήσετε σε δράσεις που ίσως μετανιώσετε αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Άρης στον Αιγόκερω 24/01/2022 – 06/03/2022: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 24/01/2022 – 30/01/2022;

Πότε θα έχουμε ανάδρομους πλανήτες το 2022;