ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/03

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 27 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο σήμερα και θα μας βοηθήσει να τελειώνουμε με εκκρεμότητες της εβδομάδας αλλά και να προετοιμαστούμε πρακτικά για την επόμενη που θα έχει πιο υψηλούς ρυθμούς στην
καθημερινότητα μας. Δευτερευόντως, ο Ερμής περνάει στον Κριό, θέση που θα κρατήσει μέχρι τα ξημερώματα στις 11/4. Σαφώς θα είναι σε μια καλύτερη θέση σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες που δημιούργησε από τους Ιχθύς περισσότερη σύγχυση και στασιμότητα. Το μυαλό μας θα δουλεύει πιο γρήγορα, θα έχουμε περισσότερες εξελίξεις σε καθημερινό επίπεδο αλλά και θα σκεφτόμαστε και με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα σε σχέση με πριν. Άλλη δυναμική, άλλες προοπτικές. Σήμερα, επίσης, η Σελήνη θα σχηματίσει τις
βραδινές ώρες τετράγωνο με τον Ουρανό δημιουργώντας κλίμα έντασης. Όσοι ταξιδεύετε για να επιστρέψετε στη βάση σας μην βιάζεστε.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο δείχνει περισσότερη εξωστρέφεια και δίνει έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις. Εξαιρετική μέρα για να κανονίσετε εξόδους, εκδρομές, συναντήσεις με φίλους. Το βράδυ της Κυριακής το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό δείχνει ότι πρέπει να κάνετε κάποια προετοιμασία αν θέλετε να πείσετε ανθρώπους πρακτικά για τα επαγγελματικά σας σχέδια ώστε να σας βοηθήσουν ή να σας αποδεχτούν. Μπορεί να μην είναι ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο και να έχετε αρκετές υποχρεώσεις αλλά θα είναι σημαντικό για να έχει καλή ροή η επόμενη εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τον χρόνο αυτό με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας θα σας τον δώσει από σήμερα ο Ερμής που περνά στον Κριό σε ένα πιο ψυχολογικό κι εσωτερικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Μέχρι τις 11/4 που θα περάσει στο δικό σας ζώδιο βρείτε διεξόδους όταν ζορίζεστε από τις ευθύνες, ψάξτε πως μπορείτε να χαλαρώνετε το μυαλό σας από την διαρκή πνευματική κούραση και προετοιμάστε καλύτερα τις κινήσεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά στον Κριό και ενισχύει τις επαφές σας με φίλους, συνεργάτες, σας κάνει πιο ενεργούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυξάνει το ενδιαφέρον σας να μάθετε κάτι καινούριο προκειμένου είτε να εξυπηρετηθείτε σε θέματα εργασίας είτε να βρείτε ένα διασκεδαστικό τρόπο να περνάτε το χρόνο σας. Το μυαλό σας θα δουλεύει καλύτερα και με μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκρίνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα περνά στον τομέα της καριέρας ο Ερμής, πυροδοτώντας περαιτέρω τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες μέχρι τις 11/4.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ερμή στον φιλικό σας Κριό σήμερα, θα σας βοηθήσει μέχρι τις 11/4 να ψάξετε κάτι καινούριο που θα σας συγκινήσει, θα σας ενθουσιάσει και θα αποτελέσει την επόμενη περιπέτεια σας είτε σε θέματα δουλειάς, σπουδών είτε και σε επίπεδο εξερεύνησης νέων οριζόντων για την ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στον Κριό σήμερα, θα βοηθήσει να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας θέματα και μέχρι τις 11/4 μπορεί να προκύψουν και μικρές ενισχύσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής θα παίρνει θέση στον Κριό δίνοντας έμφαση μέχρι τις 11/4 στα θέματα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και θα φτιάξει περισσότερο τη διάθεση σας. Μάλιστα, εκτός από διασκεδαστική μέρα, σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα και για τα ερωτικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, ο Ερμής περνά στον Κριό, δημιουργώντας σας επιθυμία να βάλετε μια τάξη και να συμμαζέψετε τόσο εκκρεμότητες στο σπίτι όσο και στην δουλειά. Τις επόμενες 15 μέρες αξιοποιήστε το χρόνο σας για να κάνετε πιο συστηματικές προσπάθειες στο χώρο εργασίας για να έχετε και θετικότερα αποτελέσματα αλλά και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Μήπως να ξεκινήσετε επιτέλους εκείνη τι διατροφή που θέλατε ή να προπονήστε πιο συστηματικά;

 

 

 

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να ελευθερώσεις το πρόγραμμά σου όσο γίνεται, καθώς σας ευνοεί και η Σελήνη από τον Υδροχόο. Ο Ερμής από τον Κριό θα είναι σύμμαχος σας σε κάθε περίπτωση μέχρι τις 11/4.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι και σήμερα. Επομένως, θα υπάρχει ένας μεγαλύτερος διχασμός όπως καταλαβαίνετε. Από τη μια αν κάνετε αυτό που θέλετε εσείς θα στενοχωρήσετε ίσως κάποια αγαπημένα σας άτομα στο χώρο του σπιτιού. Από την άλλη αν ευχαριστήσετε εκείνους θα δυσαρεστήσετε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή. Από σήμερα μέχρι τις 11/4, ο Ερμής θα βρίσκεται μέσα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας και θα στρέφει την προσοχή σας σε αυτό τον τομέα κάθε μέρα και περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μόνο που χρειάζεται προσοχή σήμερα που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας είναι η βιασύνη και η παρόρμηση. Το βράδυ της Κυριακής πιθανώς να υπάρξει μια αλλαγή στα πλάνα σας της τελευταίας στιγμής.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα προσέξτε τις παρορμητικές αγορές. Ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο σας και περνά στον Κριό και μολονότι μέχρι τις 11/4 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα βοηθήσει να ενισχύσετε τα έσοδα σας από την άλλη θα σας κάνει πολύ παρορμητικούς με τα έξοδα και τις αγορές. Προσέξετε το ιδιαίτερα τώρα που οι συνθήκες στην οικονομία γίνονται όλο και πιο πιεστικές για να μην ψάχνεστε στο τέλος Μαρτίου πως θα πληρώσετε τις υποχρεώσεις σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

10 χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Κριού

Τι συμβολίζουν οι ανάδρομοι πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη σας;

5 συμβουλές για την εαρινή ισημερία 2022 και την εποχή του Κριού