ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/01

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η κύρια όψη της είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που αναμοχλεύει τα συναισθήματά μας και την ψυχολογία μας.

Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Χείρωνα και η Παρασκευή γίνεται μια μέρα με ένταση και απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευτυχώς δημιουργεί λίγο πιο γλυκιά ατμόσφαιρα στις προσωπικές μας σχέσεις και υπόσχεται μέχρι τις 19/02 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο να είναι πιο βοηθητική στην έκφραση του συναισθήματος μας και στην ερωτική μας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε «κάπως», ίσως περισσότερο εσωστρεφείς. Όλοι κάτι θα θέλουν και θα σας απευθύνονται δημιουργώντας σας έτσι μια εσωτερική πίεση. Προσπαθήστε εσείς να συγκεντρωθείτε σε 1-2 σημαντικά πράγματα για να μην χάσετε τη μέρα σας και πείτε και μερικά όχι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με αρκετές έγνοιες αλλά και με μια κλιμακούμενη ένταση. Προσπαθήστε να μην προβάλλετε το άγχος στους ανθρώπους γύρω σας και εστιάστε στο εδώ και τώρα. Από σήμερα περνά και ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη στους Ιχθύς φέρνοντας περισσότερη στήριξη από φίλους και συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη προχωρά σε μια απαιτητική όψη με τον Πλούτωνα κσι δημιουργεί ένα κλίμα αυξανόμενου εκνευρισμού και πίεσης στην μέρα σας. Δεν χρειάζεται εσείς να αναλαμβάνετε και ευθύνες άλλων και να φορτώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά γιατί οι ευκαιρίες θα είναι σημαντικές και αυτό θα το διαπιστώσετε ακόμη περισσότερο μέσα στον Φεβρουάριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τους άλλους σε ό,τι αφορά αυτό που νιώθετε, μην το πάτε πλαγίως κατά τη συνήθη τακτική σας κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με ένα συνεργάτη ή ένα πρόσωπο σημαντικό στην ζωή σας καλύτερα να μιλήσετε ξεκάθαρα για το πώς νιώθετε παρά να υπάρχουν παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ

Η Παρασκευή από το πρωί δείχνει ότι δεν θα βρείτε μεγάλη ηρεμία ούτε στο σπίτι ούτε και στη δουλειά. Προσοχή και σε θέματα υγείας. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς που προχωρά σήμερα θα είναι ευεργετική για τα θέματα των οικονομικών σας μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα μολονότι σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να μπερδευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με μια φρενίτιδα έρχεται η μέρα. Θα έχετε πολλά να κάνετε κι ευτυχώς που είστε τύποι που εύκολα συγκεντρώνεστε στις υποχρεώσεις σας και ταυτόχρονα μπορείτε να βγάζετε πέρα, περισσότερα από 1-2 πράγματα. Ετοιμαστείτε για προβλήματα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας κατανοούν και γίνονται παρεξηγήσεις. Η διάθεσή σας μπορεί να είναι λίγο πιο βαριά από το σύνηθες κυρίως εξαιτίας κάποιας αγωνίας που μπορεί να έχετε για το μέλλον. Στον τομέα της υγείας και την φυσικής κατάστασης μπορεί να ξαναβρείτε τη φόρμα σας με τις ανάλογες προσπάθειες φυσικά μέχρι τις 19/02.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενώ σε γενικές γραμμές είστε πολύ καλοί στο να ελέγχετε το συναίσθημά σας, σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε ότι αυτή η αρετή σας μπορεί να πάει κάλλιστα περίπατο αν εξαιτίας όλων αυτών που έχετε να κάνετ. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς στον τομέα του έρωτα και της δημιουργίας είναι το καλό αλλά και πιο σημαντικό νέο της ημέρας για το ζώδιό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι να απέχετε συνειδητά από έριδες και εντάσεις στην δουλειά ή απ’ όπου αλλού μπορεί να προκύψουν, να πάρετε τα πράγματα πιο χαλαρά και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες χωρίς να μοιράζετε το χρόνο σας για να εξυπηρετήσετε άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το κλίμα έντασης στον χώρο εργασίας ή σε μια φιλική σχέση δεν σας αφήνουν να κάνετε τη δουλειά σας όπως θα θέλατε και στους ρυθμούς που επιθυμείτε κι αυτό προσθέτει και σε σας άγχος και στρες. Από την άλλη, σήμερα περνά η Αφροδίτη στους Ιχθύς και  δημιουργεί μια καλύτερη συνθήκη στην επικοινωνία σας με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο προς αντιμετώπιση στην δουλειά ή στο σπίτι κι αυτό να σας δημιουργήσει άγχος αλλά και εκνευρισμό. Κοιτάξτε να είστε ψύχραιμοι και μην αντιδράτε σπασμωδικά αν κάποιος σας κάνει κριτική ή προσπαθεί να σας προκαλέσει. Μια μέρα είναι θα περάσει άλλωστε.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα μπορεί να σας βάλει δύσκολα αγαπητοί μου Ιχθύες σε θέματα επικοινωνίας με τους άλλους στη δουλειά, ή στις επαφές σας με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε για τον οποιοδήποτε λόγο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγετε μια συζήτηση, αλλά να εκφραστείτε με ειλικρίνεια γιατί έτσι θα έχει και περισσότερες πιθανότητες να λυθεί κιόλας.