ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 26 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η σύνοδος Σελήνης – Άρη μάς κάνει πιο αποφασιστικούς, παρορμητικούς, αλλά όταν πάρουμε μια απόφαση δύσκολα θα την αλλάξουμε. Αυτή η όψη όμως, αυξάνει και την ένταση στην καθημερινότητά μας, γι’ αυτό καλό είναι να προσέχουμε πώς εκφράζουμε τον θυμό μας στις επαφές μας, αλλά και στις μετακινήσεις μας.

Το βράδυ η Σελήνη θα συναντήσει σε τετράγωνο τον Δία δίνοντας ένα σχετικά πιο ευχάριστο τόνο στις βραδινές μας δραστηριότητες.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ενώ νιώθετε δυνατοί να επιλύσετε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται αν δεν γίνουν τα πράγματα όπως θέλετε τότε γίνεστε πιεστικοί, υψώνετε τόνους και μπορεί να φέρετε σε δύσκολη θέση κάποιους ανθρώπους είτε στο χώρο του σπιτιού είτε της δουλειάς. Προσπαθήστε να αυτοσυγκρατηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως να βρεθείτε ανάμεσα σε πυρά άλλων σήμερα που ζουν το δικό τους θέμα ή το δικό τους δράμα και σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποχωρήσετε από τη συζήτηση. Αν έχετε κάποιο απαιτητικό διάλογο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο τότε καλύτερα να επιλέξετε τις μεσημεριανές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τις πρωινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη χρειάζεται περισσότερη υπομονή καθώς οι άλλοι θα σας φαίνονται κάπως απρόβλεπτοι στην συμπεριφορά τους ή θα παίρνουν φωτιά με το παραμικρό. Προσέξτε ιδιαίτερα στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Αν έχετε κάποια οικονομική διαφορά, προτιμήστε το μεσημέρι να την επιλύσετε. Αποφύγετε τις σπατάλες και τα παρορμητικά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σας και με τη σύνοδο που πραγματοποιεί τις πρωινές ώρες με τον Άρη, σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση, να αντλείτε δύναμη από μέσα σας και να βγάζετε πολύ πιο άνετα όλες τις υποχρεώσεις που έχετε μέσα στην ημέρα. Βέβαια, Άρης είναι αυτός, ο θεός του πολέμου και της ασυμφωνίας, και είναι πιθανό στο περιβάλλον εργασίας να υπάρχει αρκετή ένταση.

ΛΕΩΝ

Σήμερα μπορεί η αυτοπεποίθηση σας να παρασύρει και άλλους σε μια πιο δυναμική προσέγγιση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν και να έχετε εμφανή αποτελέσματα. Θα έχετε ενέργεια ειδικά τις απογευματινές ώρες και μπορείτε να την αξιοποιήσετε ιδιαίτερα παραγωγικά. Τα μελλοντικά σας σχέδια και επαγγελματικά πλάνα θα σας απασχολήσουν τις βραδινές ώρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τον τελευταίο καιρό μπορεί να νιώθετε προβληματισμένοι σχετικά με τις επιλογές που πρέπει να κάνετε ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να είναι βέβαια άλλες οι αιτίες που νιώθετε έτσι, ίσως μέσα σε αυτές να είναι και κάποιες οικονομικές διαφορές. Ένας τέτοιος λόγος μπορεί να σας κάνει νευρικούς ή απότομους.

ΖΥΓΟΣ

Τις πρωινές ώρες η Σελήνη συναντά τον Άρη σε σύνοδο και μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προκλήσεις στον χώρο της δουλειάς ή μπορεί να υπάρχει ένταση όχι απαραίτητα με σας τους ίδιους. Βέβαια η όψη αυτή σας κάνει και πιο αποφασισμένους να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη τις πρωινές ώρες δεν είναι απαραίτητα αρνητική αν θελήσετε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε ένα θετικό κανάλι όπως αυτό της άσκησης ή μιας επίπονης χειρωνακτικής εργασίας. Αν αυτή η όψη όμως διοχετευτεί σε εντάσεις με συναδέλφους ή νευρικότητα, τότε τα αποτελέσματα θα απέχουν πολύ από το επιθυμητό. Το βράδυ πιθανόν να συζητήσετε μια επαγγελματική πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια πιο συναισθηματική και ευαίσθητη ημέρα που μπορεί να σας κάνει κάποιες στιγμές να νιώσετε ίσως και λίγο άβολα. Βέβαια από την άλλη είναι μια μέρα που μπορεί να έχετε έμπνευση και να βλέπετε πιο μακριά στο μέλλον την πορεία της ζωής σας. Ακόμη είναι μέρα που θα σας απασχολήσουν κυρίως οικονομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε την ανάγκη να πάρετε πρωτοβουλίες ή και αποφάσεις αν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν κινούνται στην κατεύθυνση που θέλετε είτε στο σπίτι είτε στο χώρο εργασίας. Προσέξτε μόνο πώς θα το κάνετε για να μη πιέσετε ούτε τον εαυτό σας, ούτε όμως και τους άλλους σε υπερβολικό βαθμό. Οι μεσημεριανές ώρες με το υποστηρικτικό εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού είναι αρκετά πιο ήπιες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στην οδήγηση αλλά και στις διαφωνίες με τη σύνοδο της Σελήνης προς τον Άρη στον Καρκίνο. Από το μεσημέρι κι έπειτα δεν έχετε ιδιαίτερη όρεξη ίσως να δώσετε μάχες στον χώρο εργασίας. Προτιμάτε μια πιο αποστασιοποιημένη στάση και διαλέγετε να πάρετε το χρόνο σας χωρίς να υποκύπτετε στις πιέσεις των άλλων. Πιο ευχάριστο το απόγευμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη τις πρωινές ώρες σάς οδηγεί στις σωστές αποφάσεις σε σχέση με τους στόχους που έχετε για την ημέρα. Το πρωί προσπαθήστε να αποφύγετε και άτομα που σας δημιουργούν ένταση και τότε η μέρα μπορεί να κυλήσει μέσα στο πλαίσιο που εσείς οι ίδιοι θα ορίσετε. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι η ανάγκη για on-line ψώνια γιατί εκεί δύσκολα θα κρατήσετε το μέτρο σήμερα!