ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Χρόνια Πολλά! Κυριακή, σήμερα, η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και δεν έχουμε κάποια κύρια όψη, αλλά η Σελήνη θα προχωρήσει τις απογευματινές ώρες στον Ζυγό σε μια πιο τεμπέλικη διάθεση. Σχεδόν όλη την ημέρα θα βρίσκεται στην Παρθένο, αλλά από τις 10:39 μέχρι τις 18:24 θα είναι σε φάση κενής πορείας σε αυτό το ζώδιο. Κι αφού η Σελήνη παίρνει ρεπό το ίδιο θα σας συμβούλευα κι εσάς….

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως τις ώρες της κενής της πορείας κανονίστε πιο χαλαρές δραστηριότητες και οργανώστε ένα όμορφο βράδυ με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους για να το ευχαριστηθείτε.

ΚΡΙΟΣ:

Κριοί μου, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο προχωρώντας στον Ζυγό, πράγμα που σημαίνει πως τα θέματα των σχέσεων έρχονται σε πρώτο πλάνο. Μη διστάσετε να κανονίσετε μια συνάντηση με ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο και γενικώς να βγείτε και να χαρείτε με τους φίλους σας.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Η σημερινή μέρα είναι πιο χαλαρή, ιδιαίτερα μέχρι το απόγευμα. Εξαιρετική ιδέα είναι να κάνετε δραστηριότητες που σας αρέσουν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή και τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Αν κάτι βέβαια πρέπει να αποφύγετε είναι τα σχόλια για την εμφάνιση ή την αισθητική των άλλων, ακόμη κι αν η πρόθεση είναι αθώα αυτές τις μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Από το απόγευμα και μετά, η μέρα σας θα είναι πιο χαλαρή. Μία βαρεμάρα ενδεχομένως να τη νιώσετε ή μπορεί να μην έχετε κέφια (ιδίως στην περίπτωση που πρέπει να ακολουθήσετε ένα οικογενειακό τραπέζι). Το απόγευμα όμως, η ζωντάνια θα επανέλθει και θα φτιάξετε το πρόγραμμα σας όπως θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ιδανική μέρα η σημερινή για να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ από το απόγευμα κι έπειτα μπορεί το σπίτι σας να γίνει το μέρος που θα συναντηθείτε με την παρέα σας για να παίξετε παιχνίδια, να δείτε μαζί σειρές ή να μαγειρέψετε και να έχετε ένα ευχάριστο βράδυ.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Λέοντες, μια ανησυχία την έχετε τη σημερινή μέρα. Θέλετε κάπως να διαφοροποιηθείτε από τα συνηθισμένα, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα πιο ελεύθερο. Ιδανική μέρα λοιπόν, για να βολτάρετε δίχως αύριο, να κάνετε νέες γνωριμίες και γενικώς για να κινηθείτε λίγο και να χαρείτε με τους φίλους σας τις βόλτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Σήμερα, μπορεί να βρίσκεστε σε ένα πιο lazy mood και δεν χρειάζεται να νιώθετε καμία ενοχή γι’ αυτό. Το απόγευμα, μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο πρακτικά ζητήματα της δουλειάς ή και τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε την επόμενη εβδομάδα να μαζευτείτε όσο μπορείτε σχετικά με τα έξοδά σας.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Ήρθε η ώρα να χαλαρώστε και να σταματήσετε να τρέχετε όλη μέρα. Με μία λέξη, ξεκουραστείτε. Το βράδυ θα είναι πιο διασκεδαστικό, ακόμη κι αν το να μείνετε σπίτι μόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Αυτό
που θα σας έκανε να περάσετε τέλεια, μην το διαπραγματευθείτε.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Σήμερα, τα πράγματα είναι πιο χαλαρά γι αυτό καλό είναι να ξεκουραστείτε. Προς το βράδυ, μπορεί να σας απασχολούν κάποια επαγγελματικά θέματα ενόψει της απαιτητικής εβδομάδας που έρχεται.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Μπορεί ακόμη και σήμερα το μυαλό σας να είναι σε υποχρεώσεις στο σπίτι αλλά και τα επαγγελματικά, αλλά, δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία που σας δίνει το βράδυ της Κυριακής να περάσετε όμορφα με φίλους και αγαπημένους κάνοντας μια έξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Χαλαροί ρυθμοί, βόλτες και αλλαγή παραστάσεων. Αν είστε πρόθυμοι και γιατί όχι, μια εκδρομούλα, είναι το mood της ημέρας.
Το απόγευμα, η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό φέρνοντας σε προτεραιότητα τα θέματα της καριέρας και των υποχρεώσεων που έχετε. Ίσως χρειαστεί να διαθέσετε λίγες ώρες στη δουλειά.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορτώσετε το πρόγραμμα σας με πολλά και απαιτητικά. Κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, φάτε όμορφα και κανονίστε τις εξόδους ή τις συναντήσεις με τους φίλους σας το απόγευμα, που θα έχετε περισσότερα κέφια και θα είστε πιο εξωστρεφείς. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην φτάσετε στα άκρα σε συζητήσεις για πολιτικά, σπορ, επικαιρότητα.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η Κυριακή είναι πιο χαλαρή καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας αρκετές ώρες μέχρι το απόγευμα που θα περάσει στον Ζυγό. Καλά θα κάνετε να έχετε κι εσείς ένα πιο ελεύθερο πρόγραμμα που θα αυτοσχεδιάσετε ανάλογα με τις επιθυμίες που θα σας βγουν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις για το 2022

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω;

-Σύνοδος ανάδρομης Αφροδίτης – Πλούτωνα 25/12/2021: Εύθραυστες ισορροπίες στις σχέσεις. Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;