ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Δευτέρα ξεκινά με την ενέργεια του τετραγώνου της Σελήνης με τον Ουρανό που μας κάνει να ξυπνήσουμε λίγο απότομα ή να έχουμε αλλαγή στα πλάνα μας. Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της στο ζώδιο του Υδροχόου ενώ τις απογευματινές ώρες που σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο έχουμε κάποιους περιορισμούς στα σχέδια μας ή κοινωνικές υποχρεώσεις οι οποίες εκ πρώτης όψεως μπορεί να μας φαίνονται κουραστικές.

Βέβαια η όψη Σελήνης – Κρόνου μπορεί να παραπέμπει και στην ανάγκη να κάνουμε μια προετοιμασία για τη δουλειά της επόμενης ημέρας ή απλώς να μην έχουμε κέφια ενόψει του τέλους των Χριστουγεννιάτικων διακοπών. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα έχουν μια σχετικά πιο απαιτητική ημέρα.

ΚΡΙΟΣ

Μια μέρα που γιορτάζει τη φιλία καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο δίνει έμφαση στους φίλους και μάλιστα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί μαζί τους εκδηλώνοντας τα αισθήματα σας γι’ αυτούς. Ακόμη κι αν έχετε αρκετές υποχρεώσεις βρείτε χρόνο για να κανονίσετε μια έξοδο μαζί με τη παρέα σας ή με κάποιους συνεργάτες σας. Φυσικά η Σελήνη αυτή δεν αναφέρεται μόνο στους φίλους αλλά γενικότερα στις ομάδες, τους οργανισμούς , τα γκρουπ που λαμβάνετε μέρος ακόμη και τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως καταλαβαίνετε είναι μια ιδιαίτερα εξωστρεφής μέρα για σας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ακόμη κι αν δεν εργάζεστε με τη Σελήνη στον Υδροχόο το μυαλό σας σίγουρα θα είναι στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Πιθανώς να έχετε όμως και κάποια συναισθηματική αντίδραση σε σχέση με τη δουλειά ή μπορεί να συζητάτε γι’ αυτή με κάποια πρόσωπα από το στενό περιβάλλον σας και να σας έρχονται στη μνήμη κάποιες δύσκολες στιγμές που πιθανώς περάσατε. Ο 10ος οίκος που διελαύνει η Σελήνη είναι ο πιο ορατός στο ωροσκόπιο μας έτσι αυτό που νιώθετε θα είναι δύσκολο να το κρύψετε από τους άλλους. Πιθανώς να υπάρχει και κάποια εξέλιξη ή ένα τηλεφώνημα που να σας αναστατώνει. Από την άλλη είναι πιθανόν τις απογευματινές ώρες να έχετε κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις που ίσως τις βαριέστε λίγο ή να πρέπει να προετοιμαστείτε για την υπόλοιπη εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με μια ταξιδιάρα Σελήνη έρχεται η Δευτέρα καθώς για το δικό σας ηλιακό ωροσκόπιο θα διελαύνει στον 9ο οίκο που σχετίζεται με τα ταξίδια κι όχι μόνο. Ενδεχομένως κάποιοι να επιστρέφετε από το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι ή άλλοι να αποφασίζετε να φύγετε για την Πρωτοχρονιά για να αλλάξετε παραστάσεις. Μπορεί, επίσης, σήμερα να έρθετε σε επαφή με άτομα που μένουν στο εξωτερικό πχ στενούς φίλους ή συγγενείς για να ανταλλάξετε ευχές. Δεν είναι απίθανο μάλιστα να υπάρχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον στη μέρα, μια έλξη και να έχετε έτσι κι εξελίξεις στα προσωπικά αν είστε αδέσμευτες-οι. Άλλα θέματα που μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα είναι θέματα σπουδών, εκδόσεων ή ακόμη και νομικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Δευτέρα είναι μια μέρα που σας ρίχνει κάπως στα βαθιά των συναισθηματικών σας σχέσεων καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο διελαύνει στον 8ο ηλιακό σας οίκο. Αν όλα πάνε ρολόι σε θέματα προσωπικά είναι από τις μέρες που μπορείτε να απολαύσετε ακόμη περισσότερο την επαφή με το σύντροφο σας και να δεθείτε πιο πολύ. Αν όμως τα πράγματα είναι λίγο ζόρικα τότε μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση. Σε κάθε περίπτωση συζητήστε ό,τι προκύπτει και μην το κρατάτε μέσα σας. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα. Προσέξετε όμως τις παρορμητικές ηλεκτρονικές αγορές ειδικά αυτές που γίνονται για να φτιάξετε τα κέφια σας κι όχι γιατί πραγματικά τις έχετε ανάγκη. Τις απογευματινές ώρες η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και μπορεί να μην έχετε πολλά κέφια ή κάτι που σας απασχολεί να σας κλέβει λίγο την ενέργεια σας.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων είναι σούπερ κοινωνική για σας με τη Σελήνη απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων να δημιουργεί μια αρκετά ευχάριστη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σας και τους φίλους σας ή τον σύντροφο σας. Είναι η ιδανική μέρα για να κανονίσετε μια έξοδο, να κάνετε πλάνα ίσως μαζί τους για τις επόμενες ημέρες των εορτών. Απλά με κάποιο τρόπο θα είστε λίγο πιο συναισθηματικοί κι ευαίσθητοι σήμερα με αυτά που θα σας λένε οι άλλοι και οι αντιδράσεις σας μπορεί κάποια στιγμή να φαίνονται υπερβολικές. Οι απογευματινές ώρες της μέρας είναι κάπως πιο απαιτητικές καθώς ίσως πρέπει να προετοιμαστείτε για τις υποχρεώσεις της υπόλοιπης εβδομάδας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της μέρας η προσοχή σας στρέφεται σε θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς σας, στις σχέσεις με συνεργάτες ή στους ανθρώπους που μπορεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε σας. Αν και θα έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε και το πρόγραμμα σας θα είναι γεμάτο με υποχρεώσεις έχει μια ευκολία η σημερινή μέρα και μια καλή ροή, έτσι οι δουλειές σας θα γίνονται ανεμπόδιστα ως επί το πλείστον τουλάχιστον μέχρι τις απογευματινές ώρες που είναι λίγο πιο πιεστικές. Αν το παρακάνατε με τα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα ή το αλκοόλ τις προηγούμενες ημέρες, αυτή η μέρα προσφέρεται ακόμη και για να κάνετε κάτι σε σχέση με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε λίγο και να  αποτοξινωθείτε λίγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου μέσα στον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τομέα του ωροσκοπίου σας ξυπνά το παιδί που κρύβεται μέσα σας που θέλει να ανακαλύψει, να παίξει, να γελάσει, να νιώσει περισσότερη ξενοιασιά. Αν δεν έχετε υποχρεώσεις είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ικανοποιήσετε και τις πιο τρελές σας επιθυμίες. Αν τώρα εργάζεστε, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας για να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα και να κάνετε πλάνα για το βράδυ. Αν είστε γονείς μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν τα παιδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιθανώς να σας πιάνει νοσταλγία για κάποιες άλλες γιορτές ή γενικώς να είστε πιο συναισθηματικοί σήμερα στις αντιδράσεις σας. Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια σας θα σας απασχολήσουν σήμερα ή μπορεί να κανονίζετε μαζί τους τα πλάνα σας για την Πρωτοχρονιά και την έλευση του νέου έτους. Πάντως είναι από τις μέρες που πιο πολύ θα ευχαριστηθείτε να μείνετε σπίτι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα παρά να κανονίζετε για το βράδυ εξόδους. Μπορεί να νιώθετε και πιο κουρασμένοι-ες μετά τα ξεφαντώματα των Χριστουγέννων και να θέλετε να ξεκουραστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται σε μια θετική θέση προς το ζώδιο σας στον Υδροχόο δίνοντας μια πιο εξωστρεφή και ιδιαίτερα επικοινωνιακή χροιά στη μέρα σας. Με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι θα πιάνετε κουβέντα με όλους σήμερα και γενικώς θα θέλετε να επικοινωνήσετε με φίλους και συγγενείς που σας έχουν λείψει ή να κανονίσετε μαζί τους κάποια έξοδο. Εκτός αν εργάζεστε οπότε το βάρος θα πέσει στις επίσημες επαφές και επικοινωνίες που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Αν σκέφτεστε να οργανώσετε κάποια πλάνα για την Πρωτοχρονιά με τους δικούς σας ανθρώπους η μέρα προσφέρεται. Είναι επίσης μια θετική μέρα για οικονομικές δοσοληψίες ενώ από το απόγευμα κι έπειτα με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο πιθανώς να σας προβληματίζει ένα επαγγελματικό θέμα ή να πρέπει κόντρα στη διάθεση σας να κάνετε κάποιες προετοιμασίες για τη δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια αρκετά ευχάριστη μέρα για σας καθώς η Σελήνη από το Υδροχόο είναι ουδέτερη προς το ζώδιο σας αλλά μια χαρά επιρροή για να περάσετε όμορφα, να επιδιώξετε να δείτε φίλους και γενικώς να είστε πιο χαλαροί ακόμη κι αν η φύση της δουλειάς σας είναι τέτοια και πρέπει να εργαστείτε και στην αργία. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τις παρορμητικές αγορές γιατί με τη Σελήνη στον τομέα των οικονομικών ενδεχομένως να μη μπορείτε να πειθαρχήσετε την παρόρμηση σας και να κάνετε ηλεκτρονικές αγορές που δεν σας χρειάζονται. Τις απογευματινές ώρες μπορεί να έχετε κάποια ζητήματα σε θέματα που αφορούν τη δουλειά ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να πιεστείτε κάπως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά η εβδομάδα μπαίνει με έντονους ρυθμούς μαζί όμως και με κάποια επιβάρυνση σε ψυχολογικό ή σωματικό επίπεδο ειδικά αν δεν καταφέρατε καθόλου να ξεκουραστείτε τα Χριστούγεννα. Η Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει εσάς στο επίκεντρο αλλά παράλληλα σας προσδίδει λίγο άγχος ή ανησυχία για να εξελιχθούν οι υποθέσεις σας καλά. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μια εκδρομή αν δεν ταξιδέψατε για τα Χριστούγεννα αλλάζοντας παραστάσεις σε ένα τόπο που αγαπάτε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι προετοιμασίες για ένα τέτοιο πλάνο να απορροφούν αρκετή από την ενέργεια σας ή άλλοι να επιστρέφετε από το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι σας. Άλλοι μπορεί να έχετε αυξημένες επαφές για οικογενειακούς λόγους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σας δημιουργεί τάσεις φυγής καθώς παίρνει θέση στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Είναι ένας οίκος ιδιαίτερα εσωτερικός και προσωπικός και σίγουρα αθέατος για τους πολλούς. Με κάποιο τρόπο δεν θέλετε αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε να τα μοιραστείτε με όποιον κι όποιον. Από την άλλη μπορεί να σας βαραίνουν ειδικά τις απογευματινές ώρες οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να νιώθετε ότι θα θέλατε να έχουμε τουλάχιστον άλλη μια εβδομάδα αργιών για να χαλαρώσετε. Αν δεν ξεκουραστήκατε τα Χριστούγεννα μπορεί να μη βλέπετε την ώρα να γυρίσετε σπίτι σας. Προσπαθήστε να μην επιβαρύνετε τη μέρα με περιττές ασχολίες και επαφές και δώστε προτεραιότητα στη φυσική σας κατάσταση.