ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/1

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται της στον Σκορπιό δίνοντας έμφαση στον συναισθηματικό μας κόσμο και με το τετράγωνο προς τον Κρόνο τις πρωινές ώρες μπορεί να νιώθουμε ιδιαίτερη πίεση, αγανάκτηση, αίσθημα αδικίας.

Ο Ερμής οπισθοχωρεί στο ζώδιο του Αιγόκερω ανάδρομος μέχρι την τελική του έξοδο στις 3/2. Είναι, λοιπόν, ένα πιο απαιτητικό διάστημα για όλους, αφού φέρνει δυσκολίες και εμπόδια στην οργάνωση της καθημερινότητάς μας. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη προσοχή από σήμερα μέχρι τις 3/2 στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ

Ίσως σήμερα να σας προβληματίζει ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο όμως μπορεί να επιλυθεί με τρόπο που σας συμφέρει. Η λύση αυτή ενδέχεται να περιλαμβάνει και την ταλαιπωρία της γραφειοκρατίας. Ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω και σας καλεί να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη στα επαγγελματικά σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις με τους άλλους γίνονται ιδιαίτερα απαιτητικές σήμερα αφού ο καθένας αντιλαμβάνεται με εντελώς διαφορετικό τρόπο τα πράγματα. Καλό είναι να είστε βέβαιοι πριν κάνετε κάποια πράγματα ότι δεν θα ενοχλήσουν τους συναδέλφους σας. Προσοχή στην επικοινωνία γιατί ακόμα κι ένα μικρό λάθος μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πιο σοβαρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμα κι αν οι υποχρεώσεις σας φαντάζουν βουνό, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην μεγαλοποιείται τις καταστάσεις ρίχνοντας την ψυχολογία σας ακόμα πιο πολύ. Προσοχή σε θέματα οικονομικών, στις δοσοληψίες σας, στους κωδικούς, στα δεδομένα σας από σήμερα μέχρι και τις 3/2.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένταση επικρατεί στην ατμόσφαιρα είτε στις προσωπικές είτε στις επαγγελματικές σχέσεις σας. Είστε πιο συναισθηματικοί κι ίσως δεν καταφέρετε να κρατήσετε τον θυμό σας. Κι αν νιώθετε αδικημένοι ίσως δεν πρέπει κιόλας. Οι αφορμές για διαφωνίες πληθαίνουν με την επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερο σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 3/2.

Ζώδια Σήμερα – ΛΕΩΝ

Οι οικογενειακές σχέσεις ή οι σχέσεις με τους συγκατοίκους σας ίσως σας απασχολήσουν περισσότερο. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν έχετε τη στήριξη κάποιου ατόμου από το περιβάλλον σας. Δείξτε προσοχή στον τομέα της καθημερινότητας, της υγείας και φυσικής κατάστασης αλλά και της δουλειάς το επόμενο απαιτητικό διάστημα, αλλά και στην επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα καλείστε να είστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί στην επίλυση προβληματισμών σε σχέση με τη δουλειά ή τις μετακινήσεις σας, ειδικά αν αφορούν κι άλλα άτομα από το εργασιακό περιβάλλον σας. Στο επόμενο διάστημα προσέξτε περισσότερο την επικοινωνία στις ερωτικές σας σχέσεις ή αν είστε γονείς με τα παιδιά σας.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας είναι αυτά που σας απασχολούν περισσότερο σήμερα. Ίσως επίσης κάποια πρακτικά ζητήματα σε σχέση με το σπίτι ή τη δουλειά να απαιτούν λύσεις. Μία μικρή ενόχληση είναι πιο πιθανή τις πρωινές ώρες. Από σήμερα και μέχρι τις 3/2 ξεκινά ένα απαιτητικό διάστημα για την επικοινωνία ενώ μπορεί να προκύψουν εντάσεις με άτομα από το οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απογοήτευση και προβληματισμός ίσως σηματοδοτεί το ξεκίνημα της μέρας σας κι ίσως ψάχνετε να βρείτε τι ή και ποιος φταίει που νιώθετε έτσι. Ίσως το κλειδί σε μερικά προβλήματα για να επιλυθούν να είναι η υπομονή. Αυτό συμβουλεύει και ο ανάδρομος Ερμής που από σήμερα προχωρά στον Αιγόκερω μέσα στον τομέα επικοινωνίας και μετακινήσεων και ζητά την προσοχή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μάλλον είναι μία από τις ημέρες που θέλετε να αποφύγετε τις πολλές επαφές με κόσμο και να ασχοληθείτε με τα δικά σας προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν. Το πρωί ίσως αντιμετωπίσετε πρόβλημα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας. Το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα ίσως κι από το παρελθόν σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες αλλά και τους επαγγελματικούς σας στόχους αφορά η σημερινή μέρα κι ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα σε αυτές. Από σήμερα επιστρέφει ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο σας και μέχρι τις 3/2 θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακόμα κι αν όλοι σήμερα απευθύνονται σε εσάς για να βρείτε λύσεις στα προβλήματά τους, δεν πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας όσο κι αν είναι κολακευτικό να σας θεωρούν «σωτήρα» τους. Οι επόμενες μέρες ίσως φέρουν στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος ή να προκύπτουν ξανά στο προσκήνιο παλιά άλυτα ζητήματα για να τα αντιμετωπίσετε πρακτικά αυτή τη φορά.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ

Προβλήματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε τις πρωινές ώρες. Επίσης ίσως προκύψουν διαφωνίες με κάποια άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς ή και κάποια φιλικά σας πρόσωπα. Μέχρι τις 3/2 φροντίστε να προστατέψετε τα πολύτιμα δεδομένα σας σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα, κάνετε πιο ισχυρούς τους κωδικούς πρόσβασης σε τράπεζες ή και στα social media και προσέχετε τις συμφωνίες σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Άρης στον Αιγόκερω 24/01/2022 – 06/03/2022: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 24/01/2022 – 30/01/2022;

Πότε θα έχουμε ανάδρομους πλανήτες το 2022;