ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/06

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 26 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Με τη Σελήνη στους Διδύμους η Κυριακή είναι σαφώς πιο ευχάριστη μέρα. Πιο ανάλαφρη, ευχάριστη, επικοινωνιακή καθώς η Σελήνη σχηματίζει συνόδους με τον Ερμή και την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Δία.

ΚΡΙΟΣ

Η Κυριακή είναι πολύ διαφορετική μέρα και θα είστε σε μια νοητική εγρήγορση. Ίσως χρειαστεί να προετοιμαστείτε κάπως για επαγγελματικά θέματα ή αν σπουδάζετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στα βιβλία σας. Από την άλλη μπορεί να συζητήσετε για μια συνεργασία ή γενικά να έχετε πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Το πρωινό της Κυριακής προσφέρεται για βόλτες, επαφές με φίλους και πιο χαλαρές δραστηριότητες που σας γεμίζουν ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη περνά στους Διδύμους, οι τόνοι πέφτουν και αρχίζετε να σκέφτεστε τα πιο πρακτικά και ρεαλιστικά πλάνα σας για την εβδομάδα που ξεκινά.  Δεν είναι απίθανο να συζητήσετε κάποια οικονομική πρόταση που μπορεί να σας έχει γίνει. Η Κυριακή είναι πάντως η καλύτερη μέρα για να θέσετε ξεκάθαρα στόχους εργασίας, υγείας, οικονομικών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Κυριακή το αστρολογικό κλίμα αλλάζει. Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και η εξωστρέφεια επιστρέφει γιατί ξεκινά μια καινούρια εβδομάδα, κι έχετε πολλά να κάνετε και να δείτε κυρίως σε θέματα καριέρας, σπουδών ή όποιων άλλων στόχων έχετε. Με φορτισμένες μπαταρίες όμως ποιος σας πιάνει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους  ξεκινά το άγχος για την επόμενη μέρα στην δουλειά. Σας πιάνουν ίσως και κάποιες ανασφάλειες για μια σχέση και από την άλλη νιώθετε τόσο κουρασμένοι που ίσως το μόνο που θα θέλατε να κάνετε είναι να κοιμηθείτε μερικές ωρίτσες παραπάνω και να την περάσετε με την απολύτως αναγκαία παρέα ίσως το σύντροφο ή την οικογένεια σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι μια τάση να πάρετε πολύ προσωπικά κάποια πράγματα και να είστε λίγο πιο εύθικτοι.

ΛΕΩΝ

Μπορεί οι φίλοι να σας τρελάνουν στα τηλέφωνα, να έρχονται βροχή οι προσκλήσεις για να συναντηθείτε με κάποιους και γενικώς θα είστε σε μια απίστευτη εγρήγορση, όμως η ενέργεια της μέρας ρέει και δεν νιώθετε τόσο μεγάλη πίεση. Η συμβουλή μου είναι να βρείτε και λίγο χρόνο να ξεκουραστείτε γιατί η επόμενη εβδομάδα έρχεται με αρκετές απαιτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των επαγγελματικών σας. Ενδεχομένως να χρειαστεί να είστε πιο οργανωτικοί, να καταστρώσετε ένα πρόγραμμα για τη δουλειά ή ακόμη και να δουλέψετε κάποιες ώρες για να προετοιμαστείτε καλύτερα για την επόμενη εβδομάδα.

ΖΥΓΟΣ

Είστε πανέτοιμοι να βγείτε από τη «σπηλιά» στον έξω κόσμο, να επικοινωνήσετε με αυτούς που θέλετε, να εξερευνήσετε τις προοπτικές των σχεδίων σας αλλά και να θέσετε τους δικούς σας στόχους για την εβδομάδα. Το πρωινό της Κυριακής είναι από τα πιο όμορφα της εβδομάδας που ξεκινά γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε το δεόντως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες ημέρες. Στρέφει την προσοχή στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στον εαυτό σας, την υγεία σας, τη δουλειά, τις σπουδές ή τις όποιες υποχρεώσεις σας. Γι’ αυτό κι είναι και η κατάλληλη μέρα για να οργανωθείτε καλύτερα και να βάλετε σε μια τάξη την καθημερινότητα σας. Ενδεχομένως όμως να έχετε και κάποιο πιεστικό θέμα είτε με κάτι οικονομικό είτε με μια σχέση που τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Κυριακή είναι ιδιαίτερα κοινωνική μέρα καθώς φίλοι, συγγενείς θα σας θυμηθούν ή θα τους θυμηθείτε εσείς για να μάθετε τα νέα τους. Οι πολύ θετικές όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη κάνουν το Κυριακάτικο πρωινό απολαυστικό γι’ αυτό κοιτάξτε να το μοιραστείτε με την καλύτερη παρέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Κυριακή σας βάζει από νωρίς στη διάθεση των υποχρεώσεων και των ευθυνών και πιθανώς να χρειαστεί να κάνετε κάποιες προετοιμασίες για τη δουλειά σας ή τις άλλες υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε στο σπίτι ή στις σπουδές. Οι όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη σας ωθούν να σκεφτείτε λίγο «έξω από το κουτί». Να αναζητήσετε δηλαδή λύσεις που θα κάνουν την καθημερινότητα σας πιο εύκολη κι ευχάριστη και ίσως είναι διαφορετικές από αυτές που είθισται να ψάχνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Κυριακή είναι πολύ πιο άνετη, ευχάριστη και μάλιστα μπορεί να σας δώσει λύσεις σε κάποια πράγματα που ερευνάτε κι έτσι να έχετε και μεγαλύτερη ικανοποίηση. Είναι μια μέρα που καλά θα κάνετε να αφιερώσετε χρόνο και καλή ενέργεια στα προσωπικά σας, στο σύντροφο σας ή στα παιδιά σας κάνοντας μια βόλτα μαζί τους και γενικά χαλαρές διασκεδαστικές δραστηριότητες. Το πρωινό της Κυριακής με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη είναι από τα πιο ευχάριστα όλης της εβδομάδας. Αξιοποιήστε το!

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους φαίνεται ότι θα επικεντρωθείτε στα πρακτικά σας θέματα, στα ζητήματα της δουλειάς ή και τα οικογενειακά και του σπιτιού. Όμως φροντίστε λίγο να σας μείνουν διαθέσιμα ενεργειακά αποθέματα γιατί σας βλέπω να ξεκινάτε την εβδομάδα σας ήδη εξαντλημένοι από την κούραση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/06/2022 – 03/07/2022

10 χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Καρκίνου

Βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Ουρανό στον χάρτη σας