ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/03

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 26 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ένα πιο πρακτικό και ξεκάθαρο Σαββατοκύριακο μας περιμένει και οι αστρολογικές αιτίες είναι δυο. Καταρχάς
η Σελήνη θα βρίσκεται στα δυο ζώδια του Κρόνου, σήμερα στον Αιγόκερω και την Κυριακή στον Υδροχόο
και θα βοηθήσει να τελειώνουμε με εκκρεμότητες της εβδομάδας αλλά και να προετοιμαστούμε πρακτικά για την επόμενη που θα έχει πιο υψηλούς ρυθμούς στην καθημερινότητα μας.

ΚΡΙΟΣ

Μετά από ένα διάστημα αρκετά πιο εσωτερικό που μπορεί να ξύπνησε πολλές ανασφάλειες ή προσωπικούς σας δαίμονες έρχεται με φόρα ο Ερμής στο ζώδιο σας για να ρίξει περισσότερο φως και να σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, να βοηθήσει να ξεδιαλύνει η ομιχλώδης κατάσταση που μπορεί να σκίαζε τα θέματα της δουλειάς σας αλλά και πιο αποφασιστικούς και διεκδικητικούς. Η Σελήνη στον Αιγόκερω το Σάββατο παραπέμπει σε πρακτικές ασχολίες που αφορούν είτε στη δουλειά είτε στο χώρο του σπιτιού.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο βρίσκει την Σελήνη στον Αιγόκερω σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο και την κάνει πιο δική σας μέρα με περισσότερη εύνοια και χωρίς πολλή κούραση στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω σήμερα, δίνοντας περισσότερη έμφαση στις προσωπικές σας επιθυμίες, το συναίσθημα σας αλλά και τα θέματα των οικονομικών. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια ζητήματα που αφορούν οικονομικά θέματα που μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη εσωτερική πίεση και άγχος. Για κάποιες-ους μπορεί αυτό το άγχος να συνδέεται και με μια προσωπική κατάσταση. Όμως μην το κρατάτε μέσα σας αγαπητοί μου Δίδυμοι. Οι φίλοι, ο σύντροφος κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο θα μπορούσε να σας κατανοήσει αν είστε ειλικρινείς μαζί του και δεν προσπαθήσετε να κρύψετε αυτό που νιώθετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη, τον κυβερνήτη σας στο ζώδιο του Αιγόκερου ακριβώς απέναντι σας στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών. Ενδεχομένως να συζητήσετε αρκετά για τα φιλόδοξα σχέδια σας με συνεργάτες, να έχετε μια πιο έντονη μέρα με επαφές και εξόδους.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει τη σημερινή μέρα πιο πιεστική κυρίως σε θέματα υποχρεώσεων είτε στην δουλειά είτε στο σπίτι. Μπορεί ακόμη να αποφασίσετε να ασχοληθείτε πιο σοβαρά και με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση αυτές τις μέρες, να ξεκινάτε κάποια διατροφή ή να οργανώνετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να χωρέσετε τις πολλές υποχρεώσεις αλλά και τις ανάγκες του σώματος σας για άσκηση και ξεκούραση. Δεν είναι πολύ εύκολες αυτές οι ισορροπίες αλλά πρέπει να τις βρείτε.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γήινη Σελήνη στον Αιγόκερω, ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας και σας προσφέρει μια πιο ευχάριστη διέξοδο σήμερα που δεν θα είναι τόσο πιεστικό για το δικό σας ζώδιο. Είναι ένα γουηκέντ γενικότερα που πρέπει πέραν των άλλων που έχετε να κάνετε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να διασκεδάσετε όσο μπορείτε, να είστε κοντά στα παιδιά σας αν είστε γονείς. Το Σάββατο βράδυ η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις ερωτικές σας σχέσεις.  Ίσως να σας βγαίνει ζήλια ή καχυποψία για το σύντροφο σας ή να γίνεστε ιδιαίτερα επικριτικοί μαζί του για λεπτομέρειες. Καλύτερα να μην παρασυρθείτε από κάτι τέτοιο.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου. Ο Αιγόκερως για σας αφορά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σαν οίκημα ή με την οικογένεια σας. Μπορεί να έχετε κανονίσει κάποια πράγματα για το περιβάλλον του σπιτιού που θέλετε να φροντίσετε ή απλώς να απολαύσετε κάποιες ώρες με τους αγαπημένους σας. Το βράδυ όμως θέλει προσοχή καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση από κάποιο πρόσωπο μέσα στο περιβάλλον της οικογένειας. Καθώς οι διαθέσεις θα είναι ευμετάβλητες και ασταθείς μην επιτρέπετε σε κανένα να σας πιέζει σε κάτι που μπορεί να μην θέλετε. Από την άλλη επειδή μπορεί εσείς να μην έχετε φοβερά κέφια δεν σημαίνει ότι πρέπει να ρίχνετε και των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, σας βρίσκει σε διάθεση εξωστρέφειας και μετακινήσεων. Πιθανώς να αποφασίσετε να κάνετε μια μικρή έξοδο, μια βόλτα ή να συναντήσετε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Όμως προσέξτε τις μεγάλες προσδοκίες σας το βράδυ με τη σύνοδο Σελήνης – Πλούτωνα καθώς πιθανώς να έχετε κάποια διαφωνία με ένα πρόσωπο που εμπλέκεστε επαγγελματικά ή μπορεί να νιώθετε και μια μεγαλύτερη ατονία.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον γήινο και πρακτικό Αιγόκερω δεν θα μπορούσε να σημαίνει κάτι διαφορετικό για το ζώδιο σας αυτό το Σάββατο εκτός από δουλειά και υποχρεώσεις. Ακόμη κι αν δεν εργάζεστε όλο και κάποια «πρέπει» είστε υποχρεωμένοι να εξυπηρετήσετε δικά σας ή των άλλων. Από την άλλη μπορεί να έχετε μεγαλύτερη αγωνία για θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, δεν θα είναι ένα εντελώς χαλαρό και διασκεδαστικό Σάββατο. Οι υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια θα είναι τόσο πολλές που δεν θα έχετε τον απαραίτητο χρόνο ίσως και διάθεση να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις δικές σας επιθυμίες.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σας βρίσκει είτε σε μια φρενίτιδα προετοιμασιών για την επόμενη εβδομάδα. Είτε σε μια κατάσταση που δεν θέλετε πολλές κοινωνικότητες και επαφές αλλά το δικό σας χρόνο μόνο με τους απολύτους απαραίτητους στη ζωή σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πολυαστρία: Τι σημαίνει όταν έχουμε πολλούς πλανήτες στο ίδιο ζώδιο ή οίκο

Ερμής στον Κριό 2022: Παρόρμηση και πρωτοπορία

Τα τρία εξελικτικά στάδια του Κριού