ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο Χείρωνας ξυπνά κάποιο τραύμα μέσα μας και πιθανώς να νιώθουμε απόρριψη ή έλλειψη αποδοχής. Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στον Κριό και με τη θετική της όψη προς τον Άρη στο ξεκίνημα της μέρας αυξάνει τις φιλοδοξίες μας, αλλά και το θάρρος μας να διεκδικήσουμε όσα θέλουμε.

Στην πορεία όμως η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή και σύνοδο με τον Χείρωνα ενεργοποιώντας έτσι το αυριανό τετράγωνο μεταξύ των δυο πλανητών.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα τις επαγγελματικές σας σχέσεις γιατί μπορεί να υπάρχει έντονο κλίμα. Η Σελήνη έχει πάρει ήδη θέση στο ζώδιο σας και φαίνεται ότι έχετε όλα τα φώτα στραμμένα πάνω σας. Τώρα τι θα τα κάνετε αυτά τα φώτα όντας στο κέντρο της προσοχής, εξαρτάται από σας τους ίδιους.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάνετε τη δουλειά σας, περιορίστε τις επαφές με τους άλλους στο μίνιμουμ της κατανάλωσης και απολαύστε λίγο περισσότερο το σπίτι, την παρέα μόνο των ανθρώπων που σας κάνουν να νιώθετε χαλαροί. Θα χρειαστεί να περάσει τόσο η σημερινή όσο και η αυριανή μέρα για να επανέλθετε στους ρυθμούς, αλλά και την καλή σας διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Άλλη μια μέρα με κάποια ένταση καθώς η Σελήνη κοντράρει τόσο τον κυβερνήτη σας Ερμή όσο και τον Χείρωνα αλλά στη δική σας περίπτωση ίσως να είναι κάπως πιο υποφερτά τα πράγματα σε σχέση με άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έμφαση είναι τόσο στα θέματα της καριέρας όσο και στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Αν είστε γεννημένοι μάλιστα στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε ότι λόγω των συνθηκών ή των αποφάσεων κάποιων άλλων μπορεί να περιορίζεται η δράση σας.

ΛΕΩΝ

Σε κάθε περίπτωση με τη Σελήνη στον Κριό καλό είναι να μοιράζεστε τις σκέψεις, τα συναισθήματα σας με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας που εμπιστεύεστε και να μην αποστασιοποιείστε. Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή και σύνοδο με τον Χείρωνα όψεις που αναμοχλεύουν τα συναισθήματα σας, παίζουν με την ψυχολογία σας και δημιουργούν διαφορετικές ισορροπίες στην καθημερινότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό αγαπητοί μου Παρθένοι να μην χάνετε την αισιοδοξία σας και την πίστη σας. Από την άλλη επίσης δεν είναι κακό να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας ακόμη και τους φόβους μας στους ανθρώπους που είναι στο πλευρό μας.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το αυριανό τετράγωνο Ερμή – Χείρωνα που ενεργοποιείται όμως από σήμερα με τη Σελήνη να σχηματίζει όψεις και με τους δυο πλανήτες, φαίνεται ότι μπορεί να περιορίσει τις επαφές ή να δημιουργήσει δυσκολίες στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες προσωρινά. Προσπαθήστε μέσα σε όλο αυτό που συμβαίνει, να βασιστείτε στους δικούς σας ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να υπάρχουν ασυμφωνίες ή και εντάσεις ανάμεσα σε σας και τους συνεργάτες σας και πρέπει να είστε προσεκτικοί πως θα τις διαχειριστείτε. Σε ένα άλλο επίπεδο μπορεί να σας βασανίζει μια κακή σας συνήθεια που θέλετε να απαλλαχτείτε από αυτή και δεν ξέρετε με ποιο τρόπο να το επιτύχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο ιδιαίτερα αν έχετε και ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου. Ακόμη σήμερα προσέξτε την «ειλικρίνεια» σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πίεση και η ένταση θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των δυο ημερών που πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στο πως θα διαχειριστείτε κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο ό,τι συμβαίνει. Από την άλλη θέλει ψυχραιμία να μην αρχίσουν να σας μπαίνουν έμμονες ιδέες, φοβίες κτλ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περιοριστική δράση του τετραγώνου Ερμή- Χείρωνα που πραγματοποιείται αύριο αλλά ενεργοποιείται από σήμερα, μπορεί να ζορίσει κυρίως την καθημερινότητα σας και τα θέματα της δουλειάς αλλά ακόμη και τις μετακινήσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μέσα στην μεγάλη ένταση των ημερών και στις καθημερινές δυσκολίες που συμβολίζονται από το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα, εσείς φαίνεται ότι επηρεάζεστε έμμεσα και δεν βάλλεστε τόσο πολύ όσο άλλοι. Η έμφαση στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού σας κάνει πιο δυναμικούς στην προσέγγιση σας σήμερα κυρίως στους τομείς των οικονομικών και της προσωπικής σας ζωής.