ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 25 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

H Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζοντας θετικές όψεις εξαγώνου με τον Ήλιο και τριγώνου με τον Κρόνο που μας κάνει πιο ενεργητικούς και μας δίνει κίνητρο να κυνηγήσουμε τους στόχους μας.

Επίσης, η Τρίτη έρχεται με μια ιδιαίτερα θετική όψη ανάμεσα στον Ήλιο που βρίσκεται στον Ταύρο και τον Κρόνο στους Ιχθύς που μας βοηθά να κάνουμε καλύτερες επιλογές στην καθημερινότητα μας και να είμαστε πειθαρχημένοι σχετικά με τις υποχρεώσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι στη ζωή σας ξέρετε ότι μόνοι σας λύνετε τα όποια προβλήματα σάς παρουσιάζονται δεν είναι κακό λίγο να επιτρέψετε και σε αυτούς που σας αγαπούν και νοιάζονται για σας να σας δώσουν ένα χέρι βοηθείας. Από την άλλη, αν σήμερα νιώθετε ότι κάποιος σας πιέζει αφόρητα για κάτι προσπαθήστε να είστε πολύ αυστηροί με τα όρια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή μέρα αν θέλετε να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να στείλετε κάποιο βιογραφικό και γενικώς να έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους μελλοντικούς σας στόχους. Γενικότερα είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας με πολλές ευκαιρίες να συζητήσετε και να χαρείτε τις συναναστροφές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα είναι μια θετική μέρα και για κάποιο οικονομικό ζήτημα. Γενικότερα από τον επόμενο μήνα έρχεται και ο Δίας στον Ταύρο και τα επαγγελματικά θα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στο ωροσκόπιο σας κι όπως δείχνουν οι όψεις μάλλον για καλούς λόγους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια τελείως διαφορετική εποχή ανατέλλει για το ζώδιο σας με πολύ καλύτερες προδιαγραφές και συνθήκες και θα το διαπιστώσετε όταν περάσει και ο Δίας στον Ταύρο από την επόμενο μήνα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας κάνοντας πιο εύκολη την επικοινωνία με τους άλλους και δίνοντας και μια πιο διασκεδαστική χροιά στο πρόγραμμα σας.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή είναι από τις μέρες που μπορείτε να αναλάβετε και πιο δύσκολα πρότζεκτ τα οποία παλιότερα μπορεί να σας φόβιζαν γιατί πλέον ξέρετε ότι με σκληρή δουλειά και πειθαρχία έχετε τη δυνατότητα να τα φέρετε επάξια εις πέρας. Συζητήσεις, σημαντικές αποφάσεις και διαπραγματεύσεις επίσης μπορεί να πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα είναι από τις μέρες που πιθανώς θέλετε να συζητήσετε και πιο δύσκολα πράγματα και έχετε κάθε λόγο να το τολμήσετε, αφού με τη Σελήνη στον Καρκίνο σε αρμονικές όψεις μπορεί να έχετε θετικά αποτελέσματα. Είναι μια μέρα που ευνοεί την επικοινωνία, αλλά και το σχεδιασμό των παρακάτω βημάτων σας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο μολονότι βρισκόμαστε σε περίοδο ανάδρομου Ερμή.

ΖΥΓΟΣ

Προετοιμαστείτε καλά αγαπητοί μου Ζυγοί γιατί από τον άλλο μήνα θα ξεκινήσει μια ιδιαίτερα έντονη από πλευράς κινητικότητας στα θέματα της επαγγελματικών και των οικονομικών περίοδος, που θα σας δημιουργήσει πολύ θετικά συναισθήματα και εξαιρετικές προοπτικές, καθώς ο Δίας θα προχωρήσει στον Ταύρο. Ακόμη είναι μια καλή μέρα για οικονομικές δοσοληψίες και για να έχετε μια ευχάριστη είδηση σχετικά με το πορτοφόλι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Τρίτη σάς θέλει πρωταγωνιστές της καθώς θα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο. Αυτή η όψη φέρνει θετικούς ανθρώπους στη ζωή σας και μάλιστα μπορεί να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιο άτομο από το να επιχειρήσετε κάτι μόνοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιθανώς να διαπραγματεύεστε κάτι αυτές τις μέρες και μπορεί να πάει εξαιρετικά καλά. Από την άλλη είναι μια καλή μέρα αν θέλετε να ανοίξετε την καρδιά σας, να μιλήσετε για θέματα που σας βαραίνουν ή να βγάλετε ό,τι παράπονο μπορεί να έχετε σε μια σχέση ή συνεργασία. Αν μη τι άλλο στο τέλος της ημέρας θα νιώσετε λίγο ελαφρύτεροι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θετική μέρα για μια ερωτική σχέση ή για όσους είστε γονείς για την καλύτερη επαφή με τα παιδιά σας. Κάποιο επαγγελματικό ζήτημα μπορεί να έχει μια πιο τυχερή κατάληξη σήμερα. Αξιοποιήστε τη μέρα στο έπακρο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύς μπορεί να σας φανεί και ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχετε να κάνετε συζητήσεις στο χώρο εργασίας με τους συνεργάτες σας πάνω σε μια κοινή στρατηγική που πρέπει να αναπτύξετε ή συζητήσεις με την οικογένεια σας πάνω σε οικονομικά ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκμεταλλευτείτε την Τρίτη για να κάνετε διαπραγματεύσεις, σημαντικές συζητήσεις και επαφές με επαγγελματικό χαρακτήρα. Είναι μια μέρα που εύκολα μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Εξαιρετική μέρα και για θέματα που αφορούν θέματα παιδιών ή και την προσωπική σας ζωή.