ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη και τύχη! Τα φετινά Χριστούγεννα είναι αν μη τι άλλο σύνθετα με όλες αυτές τις όψεις που πραγματοποιούνται. Ανήμερα των Χριστουγέννων η κύρια όψη είναι η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που πραγματοποιείται για δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο μήνα. Η προηγούμενη ήταν στις 11/12 όταν η Αφροδίτη ήταν ακόμη ορθή στον Αιγόκερω.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Σε κάθε περίπτωση η όψη αυτή μας κάνει κάπως «αχόρταγους» όχι απαραίτητα για εδέσματα μόνο. Γενικώς πυροδοτεί τα ανθρώπινα μας πάθη και η Αφροδίτη ανάδρομη είναι πολύ αδύναμη για να τα ελέγξει. Η μέρα ισορροπεί κάπως εξαιτίας της Σελήνης που παραμένει ακόμη στην γειωμένη και μετρημένη Παρθένο. Έτσι ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και να μην ξεφύγουμε μολονότι η επικαιρότητα θα δείχνει ακριβώς το αντίθετο.

ΚΡΙΟΣ

Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα σας θα είναι κατά πολύ βασισμένο στις οικογενειακές και αγαπημένες συνήθειες, χωρίς σπουδαίες καινοτομίες, αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα περάσετε καλά. Ανήμερα τα Χριστούγεννα η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω συναντά τον Πλούτωνα σε σύνοδο κι αυτό σημαίνει ότι κάποιο άτομο που του αρέσουν τα «δράματα» να προσπαθήσει να δημιουργήσει «σκηνή». Εσείς, του τρίτου δεκαήμερου είστε πιο επιρρεπείς σε τέτοιες συναντήσεις. Απλά αγνοήσετε την ύπαρξή του και να μην χαλάσετε τη διάθεση σας.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη είναι σε φάση ανάδρομης πορείας σαμποτάροντας την επικοινωνία με τους άλλους. Ίσως το Σάββατο των Χριστουγέννων να μην είναι η κατάλληλη μέρα για να πείτε τις αλήθειες σας στο οικογενειακό τραπέζι. Αποφύγετε τα καυτά θέματα των πολιτικών αντιπαραθέσεων και ροτιμήστε να βγείτε μια βόλτα να ηρεμήσετε αν βλέπετε ότι πάει το πράγμα προς αυτή την κατεύθυνση.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Συναισθηματικά τα Χριστούγεννα σας, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και μάλιστα σε φάση ανάδρομης πορείας. Μπορεί να είστε πιο συναισθηματικές αυτές τις μέρες ακόμη και σε πράγματα που δεν φαντάζεστε γι’ αυτό μην γίνεστε βέβαια και μελοδραματικοί. Αυτό μπορεί να κρύβει κι αρκετή ένταση και σε ερωτικό επίπεδο. Κανονίσετε κάτι πιο ιδιαίτερο με το σύντροφό σας! Ακόμη κι αν όλη τη μέρα έχετε πολλές προσκλήσεις για διάφορες εκδηλώσεις κρατήστε λίγο χρόνο μόνο για τους δυο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ανήμερα των Χριστούγεννα εξισορροπεί η κύρια όψη της ημέρας τη σύνοδο ανάδρομης Αφροδίτης – Πλούτωνα. Αυτό θα σας κάνει εκφράσετε τις πιο μύχιες επιθυμίες μας και το πάθος σας στην προσωπική μας ζωή. Από την άλλη αν δεν λάβετε ανταπόκριση μπορεί να το πάρετε πιο βαριά. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεστε περισσότερο. Αν νιώσετε πίεση ή μεγαλύτερη ένταση, μη το βγάλετε στις άλλες σχέσεις σας.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Τα φετινά Χριστούγεννα φέτος συνοδεύονται από μια αρκετά απαιτητική όψη που μπορεί να προσδώσει ένα πιο βαρύ κλίμα στη γιορτή. Την μέρα αυτή θα προσπαθήσετε να δώσετε χαρά στους άλλους και να τους φροντίσετε. Φροντίστε όμως κι εσάς τους ίδιους. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που νιώθετε ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σας, βάλτε τα όρια σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αυτό το Σάββατο, είστε πιο ανήσυχοι και ανικανοποίητοι.. Έτσι ακόμη κι αν έχετε κανονίσει μια οικογενειακή μάζωξη μην χάσετε την ευκαιρία το βραδάκι να βγείτε με τους φίλους σας, γιατί μπορεί να περάσετε πολύ ωραία και μάλιστα χωρίς να το έχετε προγραμματίσει κιόλας. Αυτά τα ξαφνικά μπορεί να είναι και τα καλύτερα ειδικά στα φλερτ!

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Τα Χριστούγεννα ανήμερα πιθανώς να μη μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο περιβάλλον για να γιορτάσετε τη μέρα, από το ίδιο σας το σπίτι ή και το πατρικό σας αν μένετε μόνοι ή έχετε φτιάξει τη δική σας οικογένεια. Το πρόβλημα είναι ότι η όψη αυτή είναι μια όψη έντασης κάτι που θα θέλετε να αποφύγετε το Σάββατο. Γι’ αυτό αν δεν σας αρέσει κάποιο σχόλιο στο οικογενειακό τραπέζι,  αδιαφορήστε. Μολονότι στο μυαλό σας έχετε συγκεκριμένο πρόγραμμα, να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες, αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Με κάποιο τρόπο αυτά τα Χριστούγεννα έχουν μια ιδιαίτερα ερωτική ατμόσφαιρα αλλά προσέχετε μην μετατραπεί σε αρένα. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα το αντιληφθείτε περισσότερο. Δυστυχώς δεν μπορείτε να αποφύγετε την ένταση αυτή και μπορεί να μην καταφέρετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας και να πείτε πράγματα που ίσως μετανιώσετε έπειτα. Γενικά, μην ξεχνάτε τους φίλους σας και φροντίστε να έχετε κάνει μια καλή επιλογή προσώπων που θα σας πλαισιώσουν το Σάββατο.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Τα φετινά Χριστούγεννα έχουν πολλές ιδιαιτερότητες και δημιουργούν κάπως ακραία συναισθήματα.Με τη Σελήνη στην Παρθένο θα θέλετε να φροντίσετε αυτούς που αγαπάτε ή να επισκεφτείτε το πατρικό σας προκειμένου να περάσετε όλοι μαζί τη γιορτή. Όμως χρειάζεται προσοχή στις εντάσεις γιατί μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια παράπονα κι απωθημένα. Συζητήστε τα μια άλλη μέρα και μην χαλάτε τη διάθεση σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Όλα γύρω σας γυρίζουν αυτά τα Χριστούγεννα αλλά με ανάδρομη την Αφροδίτη μπορεί να χαλάσει το «γλυκό» σε κάποια σχέση. Ευτυχώς η Σελήνη στην Παρθένο θα εξισορροπεί αυτή την όψη, για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Μπορεί πάλι, να έχετε ένταση ακόμη και τη μέρα της γιορτής με κάποιο πρόσωπο από το στενό σας περιβάλλον.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Τα φετινά Χριστούγεννα πάρτε το χρόνο σας και ακολουθήστε τη διάθεση και την καρδιά σας για να περάσετε καλύτερα. Χρειάζεστε αρκετές ώρες ξεκούρασης και ενασχόλησης με ό,τι σας χαλαρώνει. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε γιατί μπορεί να αναβιώσει ένα παλιό οικογενειακό άλυτο θέμα ή και κάτι από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ:

Σε ιδιαίτερα κοινωνική διάθεση σας βρίσκουν τα Χριστούγεννα και με αυξημένο όγκο επαφών και συναντήσεων. Θα έχετε όρεξη να οργανώσετε συναντήσεις με φίλους και οικογένεια. Όμως αυτή την τόσο όμορφη μέρα δυστυχώς, μπορεί να δημιουργηθούν περίπλοκα συναισθήματα ειδικά με άτομα από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Σαφώς και δεν είστε υποχρεωμένοι να ακούτε τις παρατηρήσεις γι’ αυτό βάλτε τα όρια σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις για το 2022

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω;

-Σύνοδος ανάδρομης Αφροδίτης – Πλούτωνα 25/12/2021: Εύθραυστες ισορροπίες στις σχέσεις. Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;