ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 25 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ανήμερα τα Χριστούγεννα η Σελήνη θα προχωρήσει στον Υδροχόο δίνοντας τον πρώτο λόγο στις σχέσεις μας με τους άλλους και κυρίως τις φιλικές μας σχέσεις. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δυναμιτίζοντας τις τάσεις φυγής κι έτσι αν δεν έχετε πάει κάποιο ταξιδάκι είναι πιθανόν να σκέφτεστε μια εκδρομή έστω και την τελευταία στιγμή προκειμένου να ξεφύγετε λίγο από τα τετριμμένα και να αλλάξετε παραστάσεις.

Η όψη αυτή ευνοεί τα γλέντια αλλά κάμπτει και τις αντιστάσεις μας και μας κάνει πιο επιρρεπείς στο να ξεφύγουμε τρώγοντας περισσότερα γλυκά, πίνοντας περισσότερο αλκοόλ χωρίς να έχουμε μέτρο. Βέβαια είναι και μια νοσταλγική όψη που μπορεί να μας κάνει λίγο πιο μελαγχολικούς σκεπτόμενοι ανθρώπους που μας λείπουν ή  άλλα Χριστούγεννα που είμασταν πιο ανέμελοι ή παιδιά.

ΚΡΙΟΣ

Η Κυριακή υπόσχεται να είναι μια πιο ευχάριστη μέρα ειδικά αν κανονίσετε να δείτε φίλους ή να τους καλέσετε στο γιορτινό τραπέζι. Θα είστε πιο κοινωνικοί, πιο πρόθυμοι να βγείτε, να έρθετε σε επαφή με αυτούς που χαίρεστε την παρέα τους ή τις δραστηριότητες μαζί τους. Γενικώς θα υπάρχει έντονη η ανάγκη της επικοινωνίας ενώ θα έχετε την περιέργεια να γνωρίσετε και  καινούρια άτομα ή να ασχοληθείτε με πράγματα που δεν συνηθίζετε. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα αλλά επιτείνει από την άλλη τη σύγχυση για κάποιο πρότζεκτ ή σας δημιουργεί την ανάγκη να «χαθείτε» για λίγο, να ταξιδέψετε, να ασχοληθείτε με πιο διασκεδαστικά πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Την Κυριακή  φαίνεται ότι δεν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη, αγαπητοί μου Ταύροι καθώς οι οικογενειακές υποχρεώσεις ανάλογα και με την ηλικία ή τη φάση της ζωή σας, δεν θα σας επιτρέψουν να είστε πολύ χαλαροί. Απλά προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για σας και αυτούς που αγαπάτε. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δίνει μια διάσταση πιο ρομαντική στη μέρα σας ή ανακινεί τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Μια βόλτα με το ταίρι σας, μια κουβέντα με ένα φίλο, μια έξοδος μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η ημέρα των Χριστουγέννων  είναι μια πιο άνετη μέρα  για σας με τη Σελήνη στον Υδροχόο που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ευχάριστα πράγματα. Θα έχετε καλύτερη διάθεση, θα νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα είστε πιο ενθουσιώδεις και πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες ή νέους ανθρώπους. Πείτε ναι στις προσκλήσεις φίλων, γνωστών ή συγγενών και δεν θα το μετανιώσετε. Άλλωστε ο Δίας από τον Κριό και τον τομέα των φίλων θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να γιορτάσετε αυτές τις μέρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα σας βρίσκει παράλληλα και λίγο στον δικό σας κόσμο και με τάσεις φυγής. Αν δεν έχετε κανονίσει ένα ταξίδι για τα Χριστούγεννα ίσως μια εκδρομή έστω και μονοήμερη μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη σας για αλλαγή παραστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανήμερα τα Χριστούγεννα το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα λειτουργεί θαυμάσια για τη διάθεση σας ειδικά αν βρίσκεστε σε ένα τόπο που θέλετε να εξερευνήσετε σε ένα ταξίδι αλλά ακόμη κι αν δεν έχετε κανονίσει κάτι τέτοιο θα περάσετε χρόνο εμβαθύνοντας στις σημαντικές σας σχέσεις. Καθώς μόλις πριν δυο μέρες σχηματίστηκε η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω όλη η εορταστική περίοδος θα είναι σούπερ κοινωνική για σας αλλά με έντονο το ενδιαφέρον για μια συγκεκριμένη σχέση ίσως και για κάποιους για μια συνεργασία. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε και να βάλετε λίγο φρένο είναι στα έξοδα αυτής της περιόδου.

ΛΕΩΝ

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι σας στο ζώδιο του Υδροχόου δίνοντας μια πιο κοινωνική και επικοινωνιακή διάσταση στη μέρα. Θα θέλετε να δείτε κόσμο, να βρεθείτε με τους φίλους σας, να απολαύσετε με τον σύντροφο και την οικογένεια σας με γιορτινή διάθεση τα Χριστούγεννα κάνοντας δραστηριότητες που σας φτιάχνουν το κέφι. Μάλιστα ακόμη κι αν δεν έχετε σχεδιάσει κάτι φαίνεται ότι οι άλλοι δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία και θα έχετε πολλές προσκλήσεις. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ενισχύει τα συναισθήματα σε μια ερωτική ιστορία αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε μια πιο θετική στάση χωρίς να ονειροβατείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο και σχηματίζεται το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα και το μυαλό σας μπορεί να περιστρέφεται γύρω από μια σχέση ή ίσως θέλετε να δώσετε ένα πιο ρομαντικό τόνο στη μέρα κανονίζοντας δραστηριότητες αποκλειστικά για σας και το ταίρι σας. Ακόμη όμως κι αν είστε μόνοι-ες ερωτικά, είναι κρίμα να χάσετε την ευκαιρία για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με φίλους σε μια έξοδο ή ένα κάλεσμα ή και να χαρείτε κάποιες ώρες απολαμβάνοντας μουσική, ταινίες και αγαπημένες σας σειρές.

ΖΥΓΟΣ

Η Κυριακή ανήμερα των Χριστουγέννων με τη Σελήνη στον Υδροχόο είναι ιδιαίτερα  επικοινωνιακή για σας, αφού θα έχετε όρεξη να έχετε επαφή με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα κι όποιον σας κάνει να νιώθετε πιο ανάλαφρα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα αυτή για να χαρείτε με τα παιδιά σας, να απολαύσετε την οικογενειακή ατμόσφαιρα, να παίξετε σαν είναι είστε κι εσείς παιδιά, να ασχοληθείτε με ό,τι τρέφει την ψυχή σας και σας δημιουργεί έντονα συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας θέματα, την οικογένεια σας και γενικώς θα προτιμήσετε τη θαλπωρή του σπιτιού με τον στενό σας κύκλο. Μπορείτε να καλέσετε φίλους και να απολαύσετε μαζί κάποιες ώρες ή να ετοιμάσετε ένα γιορτινό τραπέζι μαγειρεύοντας συνταγές που σας θυμίζουν τα Χριστούγεννα των παιδικών σας χρόνων. Βέβαια θα είστε και πιο επιρρεπείς να πιείτε λίγο παραπάνω ή να κάνετε γευστικές ατασθαλίες με το εξάγωνο του Ερμή προς τον Ποσειδώνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο σε ένα πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σας και μέσα στον τομέα της επικοινωνίας και θα θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα έντονη την παρουσία σας είτε στο φιλικό σας κύκλο, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε σε μια νέα ομάδα με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Είναι η κατάλληλη μέρα για να πλησιάσετε τους άλλους, τους συγγενείς, τους φίλους, τους συνεργάτες, να ανταλλάξετε ευχές και δώρα και να είστε πιο δεκτικοί στις δικές τους προσκλήσεις για διασκέδαση. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια σύγχυση σε θέματα της καρδιάς ή των οικονομικών αλλά μη χάνεστε σε δαιδαλώδεις σκέψεις και αναλύσεις Χριστουγεννιάτικα. Δεν ωφελεί ούτε εσάς ούτε τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας. Ζήστε τη στιγμή χωρίς να πηγαίνετε πίσω στο παρελθόν ή το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Κυριακή είναι πιο χαλαρή μέρα και αξίζει να διαθέσετε κάποιες ώρες να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε λίγο καλύτερα πριν ξεχυθείτε στο επόμενο πάρτι ή έξοδο για διασκέδαση. Το εξάγωνο του Ερμή  στο ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια πιο ρομαντική διάθεση και προσφέρει την ευκαιρία για μια χαλαρή βόλτα ή δείπνο με το ταίρι σας ή ακόμη και κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Κυριακή βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας, δημιουργώντας από την μια μεγάλες προσδοκίες στις επαφές σας με τους άλλους κι από την άλλη σας κάνει κάπως πιο ενθουσιώδεις και παρορμητικούς. Σαφώς θα έχετε περισσότερη όρεξη για εξόδους μολονότι η Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να σας κάνει και κάπως κυκλοθυμικούς.  Αρκεστείτε στο να βρείτε μια δραστηριότητα που σας δίνει ικανοποίηση και μην φορτώνετε τον εαυτό σας με μεγάλες προσδοκίες ή ακόμη χειρότερα μην δίνετε υποσχέσεις για εξόδους και γλέντια αν δεν θέλετε να φανείτε ασυνεπείς. Ασχοληθείτε αποκλειστικά με ό,τι σας δίνει μεγαλύτερη ικανοποίηση πνευματικά, ψυχικά, σωματικά ανεξάρτητα από παραδόσεις, έθιμα ή κοινωνικούς κανόνες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Κυριακή είναι πιο «εσωτερική» και ήσυχη μέρα με τη Σελήνη στον Υδροχόο και θα επιθυμείτε περισσότερη ιδιωτικότητα και επαφή με τον στενό σας κύκλο. Αν μη τι άλλο θα θέλετε να ξεκουραστείτε και λίγο, να ασχοληθείτε με τις δικές σας προτεραιότητες . Καλό είναι να φροντίσετε τον ύπνο σας, και ίσως αν σας το επιτρέπει ο καιρός και η διάθεση σας να κάνετε μια βόλτα, μια εκδρομή κάτι που θα βοηθήσει να ξεφύγετε λίγο από ό,τι σας κουράζει πνευματικά ή ψυχικά. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι μια θετική όψη για την προσωπική σας ζωή για να δείτε ένα φίλο ή να περάσετε κάποιες πιο ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας.