ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 25 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας και η πιο ισχυρή της όψη θα είναι η αντίθεση με τον Ουρανό φέρνοντας κάποια απρόοπτα να διαχειριστούμε μες τη μέρα. Από τη θέση αυτή σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Ουρανό που θα είναι ακριβείας το βράδυ. Μπορεί να είμαστε πιο ευέξαπτοι, νευρικοί, ανυπόμονοι και έτοιμοι να αντιδράσουμε με το παραμικρό. Ας είμαστε όλοι πιο ψύχραιμοι και πιο προσεκτικοί δεδομένου ότι θα έχουμε και δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα προσοχή στα παρορμητικά έξοδα. Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας σήμερα και μην αφήνετε την αβεβαιότητα και ό,τι άλλο σκέφτεστε να σας παρασύρει. Επίσης βάλτε τα όρια σας στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές και μην αφήνετε κανένα να τα υπερβεί.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να τιθασεύσετε αρκετά τα νεύρα και τις παρορμήσεις σας σήμερα ιδιαίτερα με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τους δικούς τους τρόπους ή ιδέες. Με το να αντιτάξετε εγωιστικά και μόνο τα δικά σας δεν πρόκειται να κάνει καλύτερη την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα παρόλα αυτά θέλει μια μικρή προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης αλλά και στη δουλειά με τους συνεργάτες σας. Η αντίθεση της Σελήνης με το Ουρανό σας βρίσκει σε μια υπερένταση σήμερα, αλλά και με έντονα προαισθήματα είτε για μια κατάσταση στην δουλειά είτε για κάποιο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα που αφορούν το σπίτι αλλά και τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Η μέρα ξεκινά με πίεση καθώς οι όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ουρανό σας ζορίζουν λίγο παραπάνω σε κάποιες σχέσεις. Από την άλλη χρειάζεται προσοχή πόσο εξαρτητικές είναι οι σχέσεις σας.

Ζώδια Σήμερα – ΛΕΩΝ

Καθώς οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται και πληθύνονται και στα δύο μέτωπα και κάπως έτσι θα πάει κι όλη η εβδομάδα πρέπει να βρείτε τρόπους να ικανοποιείτε και τις δικές σας επιθυμίες, αλλά και να ανταποκρίνεστε και στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τόσο των συνεργατών όσο και της οικογένειας. Η σημερινή μέρα έχει απρόοπτα και αρκετή ασυνεννοησία γι’ αυτό φανείτε υπομονετικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να τον διαθέτετε στον εαυτό σας μέσα σε όλα. Η μέρα ξεκινά με πιέσεις από πολλές πλευρές σε επίπεδο δουλειάς ή υποχρεώσεων κι αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια περίοδο που πραγματικά σας κουράζει υπερβολικά πνευματικά ή και ψυχολογικά καθώς είναι πολλά αυτά για τα οποία έχετε μεγαλύτερη αγωνία.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Μολονότι η Σελήνη σας κάνει πιο υπερευαίσθητους έχετε τον τρόπο και την διπλωματική προσέγγιση ώστε να μην πέφτετε σε λάθος αντιδράσεις. Η Σελήνη στον Σκορπιό ωθεί την προσοχή σας σε θέματα πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά που πρέπει να επιλύσετε καθώς μπορεί να προκύπτουν και απρόοπτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και η αντίθεση με τον Ουρανό κάνει πιο έκρυθμη και νευρική την ατμόσφαιρα και σας προκαλεί ίσως να συμμετέχετε κι εσείς. Προτιμήστε όμως την αποστασιοποίηση κι αυτό που κάνει εσάς πιο ευτυχείς από να μπείτε σε μια διαμάχη που δεν σας αφορά τόσο στην τελική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρόγραμμα των υποχρεώσεων σας θα είναι αρκετά βαρύ με αποτέλεσμα να μην βρίσκετε ίσως λίγο χρόνο για να τον διαθέσετε όπως επιθυμείτε σε σας τους ίδιους. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα τεταμένο κλίμα στην δουλειά και μπορεί να μην είναι ο φόρτος της δουλειάς αλλά η ένταση που δεν αντέχετε. Η μέρα θα έχει απρόοπτα που πρέπει να αντιμετωπίσετε με στωικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα ξεκινά με γκάζι με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Άρη στο ζώδιο σας και από την άλλη με τις απαιτητικές όψεις της Σελήνης προς τον Ήλιο και τον Ουρανό ενδεχομένως να υπάρχει μια κατάσταση πίεσης είτε σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σας αν είστε γονείς ή κάποια ερωτική σχέση πιθανώς όμως και στα οικονομικά. Ευτυχώς είναι κάτι προσωρινό και δεν θα διαρκέσει τόσο όσο να σας κουράσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πέρα από τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις που καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείτε και να τις αποφύγετε προσέξτε περισσότερο στην οδήγηση και όταν χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα ή εργαλεία. Η αντίθεση της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό δημιουργεί απρόοπτα είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ

Επειδή ταυτόχρονα έχουμε και την αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό, μπορεί να είστε λίγο πιο αφηρημένοι, να διασπάται η προσοχή σας και γενικά να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε, προσπαθήστε αν έχετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς να τον σπάτε σε μικρότερα κομμάτια. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε και πιο κουρασμένοι άρα ίσως πρέπει να δείτε πως μπορείτε να φροντίζετε τον εαυτό σας περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Άρης στον Αιγόκερω 24/01/2022 – 06/03/2022: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 24/01/2022 – 30/01/2022;

Πότε θα έχουμε ανάδρομους πλανήτες το 2022;