ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/01

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Μια πιο αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα κάνει τη διαφορά σήμερα. Ο Ήλιος,από τον Υδροχόο σχηματίζει εξάγωνο με τον τυχερό Δία στον Κριό, δίνοντας μας ελπίδα για να αντέχουμε στις δυσκολίες και τις προκλήσεις. Η μέρα ευνοεί τις συνέργειες, τις παρέες, την κοινωνικότητα ειδικά τις βραδινές ώρες που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Δία.

Η Σελήνη παραμένει στους κυκλοθυμικούςΙχθύς και σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα κάνοντας μας λίγο πιο μελαγχολικούς. Στις 18:11 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στους Ιχθύς και στις 20:48 θα προχωρήσει στον Κριό.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σας, είναι από τις θετικές του μήνα για τα επαγγελματικά σας, τη διαφήμιση των ταλέντων σας, τις σπουδές, τις επαφές με ξένους, το μέλλον σας. Είναι μια θετική μέρα αν θέλετε να συζητήσετε κάτι επαγγελματικό. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε κάποια εσωτερική ένταση ή συναισθηματική αναμόχλευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικό είναι το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία και μπορεί να ευνοήσει κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο σε θέματα επαγγελματικά, αλλά και υγείας. Βέβαια ίσως πρέπει οι κινήσεις σας να είναι κάπως διακριτικές. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να νιώθετε σύγχυση σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας για το μέλλον ή κάποιες σχέσεις με φίλους αλλά θα είναι παροδικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Για σας τους Διδύμους η όψη του Ήλιου με τον Δία, θα μπορούσε να σημαίνει θετικές εξελίξεις στους προσωπικούς κι επαγγελματικούς στόχους σας, τις σπουδές, τις σχέσεις. Ακόμη μπορεί να προκύψει μια πρόταση επαγγελματικής φύσης με όφελος και στα οικονομικά σας. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε κάποια σύγχυση σε ένα επαγγελματικό θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μικτές οι επιρροές σήμερα αφού από τη μια έχουμε τη θετική όψη του εξαγώνου του Ήλιου με τον Δία και ταυτόχρονα έχουμε και τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που δημιουργεί σύγχυση στα σχέδια σας. Το εξάγωνο Ήλιου – Δία συνδέει τον τομέα των οικονομικών με τον τομέα της καριέρας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη ή να κάνετε μια παρουσίαση.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να είστε αποδέκτες μιας θετικής εξέλιξης στη ζωή σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά με ξένους ή εξωτερικό, με το δημόσιο, νομικά ζητήματα, θέματα που αφορούν στην προώθηση της δουλειάς σας ευνοούνται. Η Σελήνη στους Ιχθύς στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών αλλά και των βαθύτερων συναισθημάτων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα απέναντι στο ζώδιο σας δημιουργώντας αναμόχλευση στα συναισθήματα σας. Όμως η σημερινή μέρα είναι κι από τις τυχερές για κάποιους και κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία συνδέει τα θέματα της δουλειάς με τον τομέα των οικονομικών. Είναι μια ιδανική μέρα για να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε ένα βιογραφικό, να ζητήσετε οικονομική βοήθεια.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα φαίνεται ότι κρύβει για κάποιους ευχάριστες εκπλήξεις. Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και ευνοεί τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Για σας ευνοεί θέματα που αφορούν στις σχέσεις, τις συνεργασίες, τις συμφωνίες, τις προτάσεις. Πιθανώς να σας γίνει κάποια θετική πρόταση, να κάνετε μια νέα γνωριμία, να οριστικοποιήσετε κάποια συνεργασία ή να προωθηθεί κάποιος στόχος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας με το εξάγωνο του Ήλιου προς τον Δία το οποίο βέβαια επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Τα θετικά νέα μπορεί να αφορούν στα οικονομικά και τα επαγγελματικά. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο που επηρεάζεστε από τη σύνοδο Σελήνης – Ποσειδώνα μπορεί να βιώνετε σύγχυση σε θέματα σχέσεων ή παιδιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το σημερινό εξάγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Δία μπορεί να φανεί ιδιαίτερα βοηθητικό ειδικά για σας που είστε γεννημένοι-ες στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την εύνοια σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, τη δημιουργία, τις επιχειρήσεις, τις σπουδές. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να νιώθετε πίεση με κάποιο επαγγελματικό ή προσωπικό ζήτημα αλλά θα είναι κάτι παροδικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό και κάποιοι από σας μπορεί να επωφεληθείτε τόσο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας αλλά και σε θέματα οικονομικά. Μπορεί να λάβετε μια απάντηση που περιμένατε σήμερα ή ακόμη να κάνετε βήματα συμφιλίωσης με ένα άτομο από το στενό σας περιβάλλον. Η Σελήνη στους Ιχθύς προσφέρει κάποιες λύσεις επικοινωνίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα κυριαρχείται από το ευοίωνο και τυχερό εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Δία και καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε τόσο σε θέματα στόχων και συλλογικής δουλειάς όσο και σε ζητήματα που αφορούν στις σπουδές, την επιμόρφωση, την προώθηση και διαφήμιση της δουλειάς σας, την βελτίωση σχέσεων με συγγενείς και φίλους. Όσοι έχετε γενέθλια σήμερα θα ευνοείστε μια ολόκληρη χρονιά.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σας Δία είναι μια τυχερή όψη που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους-ες στο μέσον του πρώτου δεκαημέρου. Ίσως έχετε θετικές εξελίξεις τόσο σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας αλλά και τα επαγγελματικά σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας δίνοντας έμφαση στις σχέσεις σας και θα σας κάνει κάποιες στιγμές λίγο μελαγχολικούς. Το βράδυ θα είναι πιο άνετο για όλους.