ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 24 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Τις πρωινές ώρες σχηματίζεται το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη και η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία αυξάνοντας την αισιοδοξία και προσδίδοντας καλύτερη διάθεση γι’ αυτό καλό είναι να αξιοποιήσουμε αυτές τις ώρες.

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στους Διδύμους αλλά τις περισσότερες ώρες , θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας σε αυτό το ζώδιο από τις 15:15 μέχρι τις 21:58 το βράδυ που εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Έτσι από το μεσημέρι κι έπειτα μπορεί να έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης, το μυαλό μας να τριγυρίζει από το ένα θέμα στο άλλο και η αλήθεια είναι πως δεν προσφέρεται για σοβαρές αποφάσεις ή συζητήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Θα χαρείτε με κάποιες συναντήσεις ή συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Από το μεσημέρι κι έπειτα η εκτός πορείας Σελήνη στους Διδύμους θα σας δυσκολέψει με έλλειψη συγκέντρωσης ή με τόσα πολλά στο πρόγραμμα σας που θα είναι δύσκολο να τα βάλετε σε μια τάξη ίσως. Μπορεί να υπάρχει ένας καταιγισμός πληροφοριών που δεν θα ξέρετε πιθανώς ποιες είναι σωστές και ποιες όχι.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη ανασφάλεια και να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα πράγματα πιέζοντας μια κατάσταση κι όλο αυτό να δημιουργήσει ένα ακόμη πιο τεταμένο κλίμα. Σήμερα ο Ήλιος συναντά τον Βόρειο δεσμό της Σελήνης στο ζώδιο σας μια καρμική όψη που σας οδηγεί σε βαθιές συνειδητοποιήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πράγματα αλλάζουν προς το μεσημέρι που η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στο ζώδιο σας μέχρι το βράδυ στις 21:58 και πιθανώς να νιώθετε αρκετά ζορισμένοι από ένα πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα κι αυτό να σας κάνει κάπως πιο ευέξαπτους ή νευρικούς. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας. Δεν είναι η πιο παραγωγική μέρα της εβδομάδας και μπορεί να υπάρχουν και αρρυθμίες στην επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι από τις μέρες που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και την ταυτόχρονη επιρροή του ανάδρομου Ερμή. Τις βραδινές ώρες η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και δεν ξέρω πώς θα καταφέρετε να συγκρατήσετε τα συναισθήματα σας γιατί δεν θα είναι πολύ εύκολο.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη για πολλές ώρες σε φάση κενής πορείας σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο Σελήνης -Ποσειδώνα μπορεί να σας δημιουργήσουν άγχος όταν δεν γίνονται τα πράγματα όπως και όταν θέλετε. Το βράδυ η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο και μολονότι είναι ένα πιο ουδέτερο ζώδιο προς το δικό σας μπορεί να νιώσετε εξουθενωμένοι από τις δουλειές και τις ευθύνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το πρόβλημα ξεκινά από το μεσημέρι που το μυαλό σας δεν θα είναι συγκεντρωμένο στις υποχρεώσεις που έχετε γιατί η Σελήνη θα είναι για πολλές ώρες από τις 15:15 μέχρι τις 21:58 το βράδυ σε φάση κενής πορείας και σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή δεν θα είστε τόσο παραγωγικοί ενώ μπορεί να συμβαίνουν και απρόοπτα που πρέπει να ανταποκριθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη θα βρίσκεται στους φιλικούς σας Διδύμους και είναι πιθανόν κάποιος φίλος ή συνεργάτης να σας προτείνει κάτι να διαβάσετε ή να δείτε που θα σας διασκεδάσει αλλά και θα ανανεώσει τα ενδιαφέροντα σας. Από την άλλη μπορεί να ασχολείστε με θέματα σπουδών ή να ψάχνετε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας. Το μεσημέρι η Σελήνη συναντά σε τετράγωνο τον Ποσειδώνα και δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση ή και τάσεις φυγής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να έχετε αμφιβολίες για πράγματα ή συναισθηματικές μεταπτώσεις. Τα οικονομικά μπορεί επίσης να σας προβληματίζουν. Σήμερα βλέπετε ολοκληρώνεται και η όψη σύγχυσης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα. Αργότερα που η Σελήνη περνά στον φιλικό σας Καρκίνο τα θέματα που αφορούν το μέλλον σπουδών και καριέρας θα σας απασχολήσουν περισσότερο αλλά στις προσπάθειες σας αυτές δεν θα νιώσετε καθόλου μόνες-οι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας στους Διδύμους τις πρωινές ώρες της Δευτέρας θα είναι βοηθητική για τις επαφές σας και θα σας κάνει πιο αισιόδοξους. Από το μεσημέρι όμως περνά σε φάση κενής πορείας μέχρι στις 21:58 που προχωρά στον Καρκίνο και δεν βοηθά πολύ να είστε συγκεντρωμένοι σε πρακτικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι από τις μέρες που ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν ελέγχετε το παιχνίδι εσείς ή ότι αδικείστε. Από την άλλη ίσως σας φταίει ότι ένα άτομο το οποίο είχατε γνωρίσει διαφορετικά αλλάζει σιγά σιγά και πλέον δεν το αναγνωρίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα καθώς η Σελήνη θα είναι για πολλές ώρες εκτός πορείας από το μεσημέρι στις 15:15 και το μυαλό σας θα χάνεται σε διάφορες πηγές ερεθισμάτων χωρίς να μπορείτε να συγκεντρωθείτε. Από την άλλη σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώνεται το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που δημιουργεί σύγχυση.

ΙΧΘΥΕΣ

Με κάποιο τρόπο μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο στα πράγματα κι αυτό μπορεί να σας ζορίσει ψυχολογικά. Προσπαθήστε όμως αυτή την ένταση να μην τη βγάλετε στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Αυτές τις μέρες που με κάποιο τρόπο όλοι επηρεαζόμαστε από τα παιχνίδια του ανάδρομου Ερμή καλύτερα να κρατήσετε ένα πιο χαμηλό προφίλ για να μην παρεξηγηθείτε με όλο τον κόσμο.