ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/12

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα φίλες-οι μου! Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού, ολοκληρώνεται σήμερα. Η όψη αυτή θα συνεχίζει να επηρεάζει τις ζωές μας και το 2022 αλλά πιο ήπια σε σχέση με φέτος.

Είναι μία όψη που φέρνει ένταση και απρόοπτα αφού ο Κρόνος που σηματοδοτεί περιορισμούς και κανόνες «μάχεται» με τον Ουρανό της ελευθερίας και των αλλαγών. Η καλύτερη αντιμετώπιση στην παρούσα φάση είναι η ευελιξία.

Η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο κι έπειτα θα φύγει από τον Λέοντα για να βρεθεί στην Παρθένο. Η ένταση και η βιασύνη θα επικρατήσουν όλη την ημέρα και θα νιώσουμε πίεση να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις της δουλειάς και να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Μετριάστε τα έξοδά σας και μην αφεθείτε σε παρορμητικές αγορές σήμερα. Οι υποχρεώσεις συνεχίζονται και στη δουλειά και στο σπίτι και γι’ αυτό δεν θα είναι και η πιο χαλαρή μέρα για σας. Θέλετε να τα προλάβετε όλα ώστε να περάσετε το βράδυ σας όπως και όπου θέλετε.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Η μέρα ξεκινά με πίεση σε πολλά μέτωπα καθώς οι υποχρεώσεις στη δουλειά και το σπίτι τρέχουν. Ο Ερμής στον Αιγόκερω βοηθά στην οργάνωση του προγράμματός σας και σας βοηθά να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των άλλων. Το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο σας βοηθά να χαλαρώσετε στην πορεία της μέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η παραμονή Χριστουγέννων φέτος σίγουρα δεν χαρακτηρίζεται από όψεις ενθουσιασμού. Ωστόσο αν το όνειρό σας σήμερα είναι να βρεθείτε σε ένα ζεστό εορταστικό περιβάλλον με την οικογένειά σας ή κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι δύσκολο να το καταφέρετε. Ωστόσο προσέξτε η διάθεσή σας να συμβαδίζει με των άλλων γιατί ίσως υπάρχουν εντάσεις στις σχέσεις σας σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η μέρα έχει έντονο επικοινωνιακό χαρακτήρα ενώ δεν είναι τόσο πιεστική για εσάς λόγω της καλύτερης οργάνωσης που μπορείτε να κάνετε στις υποχρεώσεις σας. Μπορείτε να περάσετε το βράδυ σας εορταστικά με συνεργάτες, με συγγενείς ή φίλους σας. Προσοχή μόνη στην οργάνωση που είπαμε για να μην εμφανιστείτε καθυστερημένοι στο σπίτι όπου είστε καλεσμένοι.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Στο σημερινό σας πρόγραμμα αφήστε αρκετό χώρο για αυτοσχεδιασμούς καθώς το πρόγραμμά σας μπορεί να διαταραχτεί από απρόοπτα. Ωστόσο το αυθόρμητο πρόγραμμα πολλές φορές μπορεί να αποδειχτεί πολύ καλύτερο από ένα καλά σχεδιασμένο. Η προσοχή σας εστιάζει σήμερα σε πρακτικά θέματα και θα βιαστείτε να ξεμπερδέψετε με κάθε υποχρέωση πριν το βράδυ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Έντονο χαρακτήρα και μία νευρικότητα θα έχει για εσάς η παραμονή Χριστουγέννων. Μπορεί να είστε βιαστικοί να κάνετε τα ψώνια της τελευταίας στιγμής και ετοιμασίες για το βράδυ. Δείξτε προσοχή γιατί μπορεί να γίνετε απότομοι με τους άλλους μέσα στη βιασύνη σας.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Σίγουρα αυτά δεν είναι τα πιο χαλαρά Χριστούγεννα κι ίσως νιώθετε ήδη αρκετά κουρασμένοι. Δείξτε ευελιξία αν κάτι αλλάζει στο πρόγραμμά σας γιατί η ημέρα περιλαμβάνει απρόοπτα. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου προσέξτε την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας το βράδυ γιατί θα επικρατεί εκνευρισμός.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ευελιξία χρειάζεται η σημερινή μέρα γιατί μπορεί να κρύβει απρόοπτα. Η Σελήνη στη φιλική σας Παρθένο ευνοεί το να περάσετε όμορφα με αγαπημένα σας πρόσωπα κι ίσως προκύψει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον στη βραδιά σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο τα οικονομικά σας και τα παρορμητικά έξοδα.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Σελήνη μπαίνοντας στην Παρθένο σάς δημιουργεί μία τάση να υπερφορτώσετε το πρόγραμμά σας με ευθύνες και υποχρεώσεις στη δουλειά ή το σπίτι. Είστε γενναιόδωροι αλλά δείξτε γενναιοδωρία και απέναντι στον εαυτό σας γιατί αλλιώς θα κουραστείτε και η γκρίνια θα κυριαρχήσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η Σελήνη προχωρά στη φιλική σας Παρθένο και δημιουργεί θετικές συνθήκες για να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα γεμάτο με τα πράγματα που σας ευχαριστούν. Προσέξτε μην το παρακάνετε και δώστε σημασία στην υγεία σας. Περιορίστε τον εκνευρισμό σας αν κάτι δεν γίνει όπως ακριβώς το θέλετε.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Χρειάζεστε ευελιξία στα σχέδιά σας σήμερα για να μην απογοητευτείτε αν κάτι δεν εξελιχθεί όπως το θέλετε. Το πιθανότερο είναι πώς θα περάσετε το βράδυ με άτομα που νιώθετε πραγματικά κοντά σας και θα είναι η πιο σωστή επιλογή αφού μόνο έτσι θα περάσετε όσο όμορφα θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο και η μέρα σας γίνεται κοινωνική αλλά και απαιτητική αφού θα έχετε πολλά πράγματα να κάνετε και πολύ κόσμο να συναντήσετε. Φανείτε ευέλικτοι αν κάποια απρόοπτα αλλάξουν το πρόγραμμά σας και αντισταθείτε στην τάση για εκνευρισμούς.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις για το 2022

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω;

-Σύνοδος ανάδρομης Αφροδίτης – Πλούτωνα 25/12/2021: Εύθραυστες ισορροπίες στις σχέσεις. Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;