ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Στο σύνολο της μέρας η Σελήνη δεν δημιουργεί σπουδαίες όψεις και η τελευταία της όψη ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα είναι ακριβείας λίγα μόλις  λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη κάνοντας τις βραδινές ώρες πιο απαιτητικές.

Η Σελήνη μέχρι το τέλος της ημέρας, εξακολουθεί όπως και χθες να βρίσκεται στον Ζυγό σε μια θέση που μας επιτρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πιο πειθαρχημένοι, αλλά παράλληλα και πιο ευαισθητοποιημένοι στα θέματα των σχέσεων.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη βαβούρα στο πρόγραμμα σας μολονότι όχι απαραίτητα δυσάρεστη. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας ενώ δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο όταν εσείς ζητάτε κάτι από εκείνους και να σας πιάνει το παράπονο.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι θέλετε να κάνετε, θα καταφέρετε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς. Η αλήθεια είναι ότι έχετε επωμιστεί πολλές ευθύνες τον τελευταίο καιρό και η πίεση που νιώθετε να είστε παραγωγικοί και να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες γίνεται μέρα με την μέρα και πιο έντονη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα παιδιών, μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσετε γι’ αυτά. Ακόμη μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση αλλά προσέξτε γιατί είστε επιρρεπείς σε χειρισμούς όταν η Σελήνη κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα τις βραδινές ώρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί μια υπόθεση του παρελθόντος που είναι σε εκκρεμότητα σε σχέση με ένα ακίνητο, ένα στενό συγγενή να σας δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία σήμερα. Είμαι βέβαιη ότι από αύριο θα είστε καλύτερα σε διάθεση καθώς θα έχει απομακρυνθεί η δυσάρεστη επιρροή του τετραγώνου Σελήνης – Πλούτωνα.

Ζώδια Σήμερα – ΛΕΩΝ

Σημαντική μέρα και για σοβαρές συζητήσεις, επικοινωνία, διαπραγματεύσεις, επαφές. Όμως τις βραδινές ώρες που αρχίζει να επηρεάζει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί με το μεταφορικό σας μέσο και στις μετακινήσεις σας ειδικά αν έχουμε και δύσκολες καιρικές συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι φιλοδοξίες σας θα είναι αυξημένες σήμερα και φαίνεται ότι μπορεί να εισπράξετε αναγνώριση για τους κόπους σας. Από σήμερα το απόγευμα απομακρύνεται και η ιδιαίτερα απαιτητική πολιορκία του Άρη από τον Τοξότη έτσι θα αρχίσετε να ηρεμείτε κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας με ευκαιρίες να είστε δημιουργικοί αλλά και συγκεντρωμένοι στα πρακτικά σας θέματα μέχρι αργά το απόγευμα που η Σελήνη θα μπει στη σφαίρα επιρροής του τετραγώνου με τον Πλούτωνα και μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση και ανησυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια επαγγελματικά ή συναισθηματικά ζητήματα, στα οποία δεν βρίσκετε λύσεις όπως τις επιθυμείτε. Από την άλλη μπορεί να απορροφά την ενέργεια σας ένα σημαντικό επαγγελματικό πόνημα και να σας κάνει να νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι στα πρέπει και τις υποχρεώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι το απόγευμα, η μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και μπορείτε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων αγόγγυστα. Μάλιστα θα νιώθετε ότι έχετε και υποστηρικτές κυρίως τους συνεργάτες ή τους φίλους που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τους ημερήσιους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι οι υποχρεώσεις απέναντι στην δουλειά, κάποια σχέδια για την εξέλιξη της καριέρας σας, οι υποχρεώσεις της οικογένειας ή θέματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο που έχουν προτεραιότητα και δεν σας αφήνουν σε καμία περίπτωση να την βγάλετε χαλαρά όπως θα θέλατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με λιγότερο άγχος και κόπο, μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας αλλά και να χαρείτε και κάποιες δραστηριότητες που επιθυμείτε.
Σήμερα θα είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα έχετε βοήθειες από τους δικούς σας ανθρώπους κι αν υπάρχει κάποιο νομικό ζήτημα, ένα θέμα σπουδών, κάτι που αφορά σε ένα μελλοντικό σας επαγγελματικό σας σχέδιο που σας απασχολεί ενδεχομένως να σημειώσετε πρόοδο προς την επίλυση του.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ

Απαιτητική μέχρι το τέλος της η σημερινή μέρα, μολονότι μπορεί να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί με ό,τι καταπιαστείτε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποιες συζητήσεις, να διαπραγματευτείτε ένα διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα, η σημερινή μέρα προσφέρεται.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Άρης στον Αιγόκερω 24/01/2022 – 06/03/2022: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 24/01/2022 – 30/01/2022;

Πότε θα έχουμε ανάδρομους πλανήτες το 2022;