ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή του Πάσχα, 24 Απριλίου.

Χρόνια πολλά! Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μειώνει κάπως την αισιοδοξία και τη λάμψη της ημέρας. Η όψη παραπέμπει σε δυσκολίες στην επικοινωνία, εμπόδια στις διαδρομές μας, μελαγχολική διάθεση ή τάση να βλέπουμε τα πράγματα ωμά και αυστηρά.

Μπορεί κάποια είδηση ή πληροφορία να μας αναστατώσει κάπως. Επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 23η μοίρα.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Αν είστε γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου επηρεάζεστε περισσότερο από το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που μπορεί να δημιουργεί στρες αλλά και θυμό εξαιτίας συμπεριφορών μέσα στο οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε με διπλωματία αλλά ευθέως να το διαχειριστείτε. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία. Από την άλλη μπορεί να έχετε προσδοκίες είτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο είτε από ένα δικό σας σχέδιο και να απογοητευθείτε αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. Ευτυχώς ό,τι κι αν συμβαίνει είναι παροδικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό στο ζώδιο σας δεν αποκλείεται να προκύπτουν κάποια απρόοπτα τα οποία σας βάζουν σε μια διαδικασία να σκεφτείτε εναλλακτικούς τρόπους για να κάνετε αυτά που θέλετε. Ο σκοπός είναι να κάνετε αυτό που επιθυμείτε κι ας ταλαιπωρηθείτε λίγο. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεστε από το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και θα πρέπει να είστε κάπως πιο προσεκτικοί τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις σας. Μην βιάζεστε όταν οδηγείτε για να πάτε κάπου και μη μεταφέρετε το άγχος που έχετε για δικά σας θέματα και στους άλλους αυτή τη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Κυριακή της Λαμπρής σχηματίζεται το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο και μπορεί να έχετε περισσότερη αγωνία ή άγχος για κάποια πράγματα. Μπορεί επίσης να σας βγαίνουν παράπονα και γκρίνιες ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Πριν τα δείτε όμως όλα σαν βουνό και υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας κάνετε ένα καλύτερο έλεγχο της πραγματικότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Κυριακή του Πάσχα έρχεται με μια υποσημείωση για τους γεννημένους κυρίως στο τρίτο δεκαήμερο καθώς σχηματίζεται η όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο που τους επηρεάζει περισσότερο. Προσπαθήστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στην οδήγηση αλλά και πιο υπομονετικοί όταν όλοι βιάζονται να πάνε κάπου για να γιορτάσουν. Προσέξτε επίσης τις φιλικές σχέσεις. Ενδέχεται ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να κάνει κάτι και να αλλάξει ξαφνικά το πρόγραμμα σας ή να σας πει κάτι και να σας στενοχωρήσει. Από την άλλη μπορεί από την εξωστρέφεια των ημερών να νιώθετε πιο κουρασμένοι και άτονοι. Ευτυχώς είναι κάτι περαστικό.

Ζώδια Σήμερα – ΛΕΩΝ

Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να νιώθετε κάποιο ακαθόριστο άγχος είτε για κάποια σχέση είτε ακόμη και για τα επαγγελματικά σας στο μέλλον. Προσέξτε ιδιαίτερα σε τι δεσμεύεστε με αυτή την όψη για να μην εγκλωβιστείτε σε πράγματα και καταστάσεις που δεν σας αρέσουν. Προσπαθήστε να ζείτε το «εδώ και τώρα» χωρίς να αγχώνεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Κυριακή του Πάσχα μπορεί να σας πιέσει λίγο περισσότερο. Κάποιοι μπορεί να είναι τέτοια η φύση της δουλειάς σας που να εργάζεστε κάποιες ώρες ακόμη κι αυτή τη μέρα και η δυσθυμία σας να προέρχεται από αυτή τη συνθήκη. Άλλοι μπορεί να να νιώθετε ένα εγκλωβισμό σε μια κατάσταση και να έχετε περισσότερο άγχος. Ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις, στην επικοινωνία αλλά και στα θέματα της υγείας και μη κάνετε υπερβολές στα οικογενειακά τραπέζια.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Μην δίνετε υποσχέσεις που ξέρετε ότι θα καταπιεστείτε για να τις τηρήσετε ακόμη και στα ίδια σας τα παιδιά ή το σύντροφο σας. Φανείτε ιδιαίτερα επιλεκτικοί με αυτούς που θα αποφασίσετε να περάσετε μαζί την ημέρα. Με το τετράγωνο του Ερμή προς τον Κρόνο και τις απαιτητικές όψεις της Σελήνης μπορεί να νιώθετε κάποια δυσκολία ή μια αίσθηση εγκλωβισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Κυριακή της Λαμπρής παίζει με το μυαλό και τα συναισθήματα σας. Καθώς όλοι γύρω σας θα είναι πιο βιαστικοί αλλά και λίγο στον κόσμο τους, ίσως πρέπει να προσέξετε τι λέτε, πως το λέτε αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις σε κάποιες συναντήσεις ή στα οικογενειακά τραπέζια. Γενικώς είναι μια σχετικά πιο άβολη μέρα κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο που επηρεάζονται από το τετράγωνο του Ερμή προς τον Κρόνο και ίσως νιώσετε κάποιες ανασφάλειες να ξυπνούν από το παρελθόν. Καλώς ή κακώς δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε κάποιους συμβιβασμούς. Μην εγκλωβιστείτε όμως σε μια κατάσταση επειδή δυσκολεύεστε να πείτε «όχι».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια απρόοπτα ίσως αλλάξουν το πλάνο της ημέρας τελευταία στιγμή. Αυτό δε σημαίνει ότι απαραίτητα θα είναι αρνητική η έκπληξη όμως. Προσέξτε λίγο περισσότερο στην επικοινωνία. Μερικές φορές η ειλικρίνεια σας ξέρετε ότι μπορεί να φέρει σε λίγο δύσκολη θέση τους άλλους. Από την άλλη ίσως έχετε κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείτε να αποφύγετε κι αυτό να σας ρίχνει λίγο τη διάθεση. Θα είναι παροδικό όμως.

Ζώδια Σήμερα – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι την Κυριακή με το θυμό ενός μέλους της οικογένειας ή μια παιδιάστικη συμπεριφορά από κάποιο οικείο σας πρόσωπο ακόμη και το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να το επιλύσετε για να μη χαλάσετε τη διάθεση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το τετράγωνο του Ερμή προς τον Κρόνο μπορεί να σας πιάνει νοσταλγία και να θέλετε να μιλήσετε με άτομα από το παρελθόν ή από το συγγενικό σας περιβάλλον ή να σας λείπει κάποιο πρόσωπο και να μελαγχολείτε λίγο. Στα οικογενειακά τραπέζια προσέξτε λίγο περισσότερο. Μην ανακατευτείτε σε συζητήσεις που αφορούν άλλους ή κουτσομπολιά όσο γαργαλιστικά κι αν ακούγονται. Προσέξτε επίσης μην αποκαλύψετε μυστικά άλλων άθελά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Την Κυριακή του Πάσχα  μπορεί να σας πιάνει λίγη εσωστρέφεια. Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι ή να έχετε περισσότερο άγχος για ό,τι καινούριο έχετε να ξεκινήσετε στο επόμενο διάστημα και να μην έχετε κέφια για πολλά. Από την άλλη μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής ή να θέλετε να απομονωθείτε λίγο από τον κόσμο. Δεν είναι ανάγκη να συμμετέχετε σε γιορτές και πανηγύρια αν δεν έχετε διάθεση. Ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Γεννημένοι ανάμεσα στον Κριό και στον Ταύρο: Το μεταίχμιο της δύναμης

Τα 10 κορυφαία λάθη που κάνουν οι Κριοί στις σχέσεις τους

Άρης στους Ιχθύς 15/04/2022 – 24/05/2022: Πώς και πότε θα επηρεαστούν τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων