ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 24 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Θα σας πρότεινα να εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα και σίγουρα να μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Απλά σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε ό,τι κάνετε ειδικά τις πρωινές ώρες και μην ανακοινώνετε σχέδια τα οποία δεν τα έχετε κλείσει.

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σχηματίζει μια ποικιλία όψεων από τις πιο νευρικές και απαιτητικές, όπως είναι το πρωί της Τρίτης το τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, μέχρι τις πιο θετικές, όπως είναι στη συνέχεια το εξάγωνο προς τον Ερμή και το εξάγωνο προς τον Ουρανό στον Ταύρο και μας επιτρέπει να κινηθούμε κάπως καλύτερα.

ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Οι πρωινές ώρες είναι πιο νευρικές καθώς σχηματίζεται το τετράγωνο Σελήνης – Άρη και μπορεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια στις μετακινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σχηματίζει τις πρωινές τετράγωνο με τον Άρη και θα πρέπει να είστε λίγο πιο υπομονετικοί σε κάποιες σχέσεις ειδικά με τους συνεργάτες σας αλλά και πιο πειθαρχημένοι στα οικονομικά αποφεύγοντας τα παρορμητικά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στους Ιχθύς, σας καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ. Το πρωί της Τρίτης η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιο σας δημιουργώντας ίσως τάση για εκνευρισμό και ασυμφωνίες με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να μην μένετε κολλημένοι στα παλιά, σε παλιούς τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς. Με την Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα το πρωί να σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους υπάρχει ένα επιβαρυντικό για το νευρικό σας σύστημα πλαίσιο και πρέπει να είστε υπομονετικοί. Στην πορεία της μέρας τα πράγματα διαφοροποιούνται και βελτιώνονται άρδην.

ΛΕΩΝ

Οι πρωινές ώρες με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Άρη μπορεί να σας φαίνονται λίγο ανυπόφορες και να υπάρχει βιασύνη και εκνευρισμός. Τα ψυχολογικά αλλά και τα οικονομικά θέματα έρχεται και φωτίζει αυτό το φεγγάρι και είναι η ευκαιρία σας να βρείτε τρόπους σήμερα ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα που σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ερμή και τον Ουρανό να βρείτε λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρωί της Τρίτης είναι πιο απαιτητικό καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους και μπορεί να έχετε περισσότερο άγχος ή να βιάζεστε να ολοκληρώσετε κάτι. Στην πορεία η μέρα είναι πιο αξιοποιήσιμη. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε και μια επαγγελματική πρόταση. Ακόμη είναι μια πιο κοινωνική μέρα για σας.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το πρωινό είναι λίγο ταραγμένο καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη. Προσπαθήστε να αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα αλλά και να ενδώσετε σε εντάσεις στο χώρο που κινείστε. Θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών χρειάζονται επιμέλεια από σας. Το ίδιο και η δουλειά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τους υφιστάμενους ή προϊστάμενους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βλέπετε τις πρωινές ώρες σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και δημιουργεί εκνευρισμό και τάση να βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Πολύ θετικότερα μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα στη συνέχεια καθώς θα σχηματιστούν πιο ήπιες όψεις με τον Ερμή και τον Ουρανό. Αν έχετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις και θέλετε να υπάρχει κλίμα κατανόησης και αποδοχής προγραμματίστε τις αργότερα από το μεσημέρι κι έπειτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος εργασίας ή υποχρεώσεις προς τη δουλειά ή την οικογένεια και να νιώθετε ήδη κουρασμένοι. Από την άλλη μια σχέση ή μια συνεργασία μπορεί να σας δημιουργεί εξαιρετική πίεση ή και εκνευρισμό. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Πολύ πιο άνετη θα είναι η μέρα στη συνέχεια της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε αν πρέπει να συζητήσετε κάτι να το κάνετε στην πορεία της σημερινής μέρας από το μεσημέρι κι έπειτα που είναι σχετικώς πιο ήπια. Βλέπετε η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνα τόσο με τον Ερμή στο ζώδιο σας όσο και τον Ουρανό. Σήμερα και αύριο είναι έντονη και η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις πρωινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τους Άρη στους Διδύμους μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερα αγχωμένοι. Από το να πιέζετε όμως καταστάσεις σε σχέση με τα οικονομικά δείτε πως συμπεριφέρεστε γενικότερα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υλικών αγαθών, πόση αξία δίνετε εσείς οι ίδιοι στο χρήμα και πόσο τελικά είναι προτεραιότητα στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καλώς ή κακώς έχουμε μπροστά μας ένα αρκετά απαιτητικό πρωινό με το τετράγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σας με τον Άρη στους Διδύμους. Εσείς όμως δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε ή να κρύβετε τα συναισθήματα σας ακόμη κι αν είναι αρνητικά. Πείτε τα με τον δικό σας τρόπο χωρίς βέβαια να δραματοποιείτε καταστάσεις και προσπαθήστε να είστε πιο παρατηρητικοί με ό,τι συμβαίνει γύρω σας.