ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/9

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ας καλωσορίσουμε τη φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό το πρωί του Σαββάτου. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ζώδιο του Αιγόκερου ένα πιο πρακτικό ζώδιο που μας καλεί να αξιοποιήσουμε το γουηκέντ όχι μόνο διασκεδάζοντας, αλλά και κλείνοντας εκκρεμότητες από όλη την εβδομάδα. Το Σάββατο είναι πιο άνετο και προτείνεται ανεπιφύλακτα για επαφές, ψώνια, δοσοληψίες, εξόδους και εκδρομές.

ΚΡΙΟΣ

Από το πρωί του Σαββάτου ο Ήλιος προχωρά στον Ζυγό και φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στη ζωή σας. Θα είναι μια πιο κοινωνική περίοδος για σας που θα μπορέσετε να εξερευνήσετε καλύτερα κάποια νέα γνωριμία ή σχέση. Η Σελήνη στον  Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σας στα θέματα της καριέρας και γενικότερα της επαγγελματικής σας εξέλιξης. Θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να έχετε και κέρδος.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σάββατο είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας αγαπητοί μου Ταύροι, καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω βοηθά να βγει το πρόγραμμα της ημέρας πιο ξένοιαστα και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Ευχάριστες επαφές, είτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή με το σύντροφο σας. Για κάποιους μπορεί να σημαίνουν και μια νέα γνωριμία. Αν έχετε κάτι δύσκολο και θέλετε να ζητήσετε μια χάρη, σκεφτείτε να το κάνετε το Σάββατο που οι άλλοι θα είναι πιο δεκτικοί απέναντι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό το πρωί του Σαββάτου δίνει μια ιδιαίτερα δημιουργική και κοινωνική νότα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Ήλιος στον Ζυγό σημαίνει διασκέδαση, απολαύσεις και κυνήγι του φλερτ για το ζώδιο σας. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στον Αιγόκερω παίζει λίγο με την ψυχολογία σας, παρόλα αυτά οι μέρες δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικές για σας. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος περνά το πρωί του Σαββάτου στον Ζυγό και στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σας. Πιο κοινωνικό  για σας αυτό το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Αιγόκερω είναι σαν να βγαίνετε από το καβούκι σας και αντιμετωπίζετε λίγο πιο αισιόδοξα τη ζωή. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Δία το Σάββατο το βράδυ, βοηθά να εκφράσετε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τη διάθεση σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Το πρωί του Σαββάτου ο Ήλιος περνά στον Ζυγό, ενισχύοντας τις επαφές σας με τους άλλους, τα ταξίδια, την αυτοέκφραση σας. Θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς σας αγαπητοί Λέοντες αλλά και θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν περισσότερο το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο είναι μια θετική μέρα για να συζητήσετε με τους συνεργάτες σας θέματα δουλειάς και να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες ή το προϊόν της εργασίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Ήλιος περνά το πρωί του Σαββάτου στον Ζυγό σημαίνοντας τη φθινοπωρινή ισημερία και στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα. Μέχρι τις 23 Οκτωβρίου θα είναι μια πολυέξοδη περίοδος. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε να βρείτε μεγαλύτερη ισορροπία και να κόψετε ό,τι περιττό. Το Σάββατο είναι η κατάλληλη μέρα της εβδομάδας για να λάμψετε, να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στο περιβάλλον που κινείστε, να κλέψετε τα βλέμματα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας το πρωί του Σαββάτου. Σίγουρα δεν είναι τα πιο εύκολα γενέθλια σας, καθώς θα φιλοξενήσουν την πρώτη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου που θα φέρει κομβικές αλλαγές. Το Σαββατοκύριακο στρέφει την προσοχή σας στα θέματα του σπιτιού. Από την άλλη μπορεί να μάθετε και κάποιο ευχάριστο νέο από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος περνά στον Ζυγό το πρωί του Σαββάτου και στρέφει την προσοχή σας στον εαυτό σας και τις προτεραιότητες σας. Είναι ακόμη μια πιο παρασκηνιακή περίοδος που δεν πρέπει να αποκαλύπτετε τα μυστικά σας ή αυτά που προετοιμάζετε. Το Σάββατο είναι ίσως η πιο άνετη μέρα της εβδομάδας για σας γι’ αυτό κοιτάξτε να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό το πρωί του Σαββάτου, σηματοδοτεί την ουσιαστική έναρξη του φθινοπώρου και στρέφει το βλέμμα σας στους στόχους σας, στους φίλους και στη συλλογική δουλειά. Η Σελήνη στον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει κάποιο ευχάριστο νέο σε θέματα που σχετίζονται είτε με τη δουλειά είτε με τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό, το Σάββατο σηματοδοτεί μια περίοδο για σας που η καριέρα, η κοινωνική αναγνώριση, θα είναι πιο σημαντική από άλλους τομείς στη ζωή σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου κάνοντας σας τους πρωταγωνιστές. Θετική μέρα για να την αξιοποιήσετε για συζητήσεις και συμφωνίες αλλά και για να το ρίξετε έξω με φίλους τις βραδινές ώρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρωί του Σαββάτου ο Ήλιος περνά στον Ζυγό. Γενικότερα είναι μια επιρροή που ξυπνάει το πνεύμα της περιπέτειας μέσα σας και σας κάνει και πιο πρόθυμους να αναλάβετε ρίσκο. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και οι τόνοι θα είναι πιο χαμηλοί. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά σας το Σάββατο. Βρείτε λίγο χρόνο να αφιερώσετε στον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια από τις πιο θετικές ημέρες της εβδομάδας είναι το Σάββατο και πρέπει να την αξιοποιήσετε όπως μπορείτε, αν θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα σε σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές ή συνεργασίες. Η μέρα προσφέρεται από το να κλείσετε ένα ερωτικό, μέχρι ένα επαγγελματικό ραντεβού. Οι φίλοι, οι συνεργάτες, οι ομοϊδεάτες σας θα είναι στο πλευρό σας και θα στηρίζουν αυτά που θέλετε να περάσετε.