ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 23 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τετράγωνο Άρη – Δία με το οποίο ξεκινά η μέρα, μας δημιουργεί μια αίσθηση βιασύνης και δυναμικής προσέγγισης για τα σχέδια μας, από την άλλη μπορεί να δημιουργεί και ψευδείς ή υπερβολικές προσδοκίες κι αυτό πρέπει να προσέξουμε.

Για να γλυκάνει λίγο την διάθεση μας το σύμπαν σήμερα μας στέλνει και μια σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη και ένα εξάγωνο με τον Ουρανό που μας επιτρέπουν να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και να μην κολλάμε στις λεπτομέρειες.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Άρη – Δία ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα και μπορεί χωρίς να το καταλάβετε να μπείτε σε κάτι που δεν θέλετε τελικά. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είστε και με τα οικονομικά και τις οικονομικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις. Εννοείται ότι δεν πρέπει να βιαστείτε σε μια επένδυση ή να υπογράψετε μια συμφωνία αν δεν την εξετάσετε εξονυχιστικά και μάλιστα με την σύμφωνη γνώμη του δικηγόρου σας ή του κατάλληλου συμβούλου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρχει μια ασυμφωνία σε μια σχέση ή με την οικογένεια σας. Για να μην φτάσουν τα πράγματα σε μια έκρυθμη κατάσταση προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε είτε φυσικά είτε ψυχικά. Από την άλλη, την ίδια μέρα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και η σύνοδος με την Αφροδίτη δείχνουν ότι μπορεί να υπάρχει στο τέλος μια θετική εξέλιξη σε ένα θέμα ή να φτάσετε σε μια συμφωνία ή παραδοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δία μπορεί σήμερα να σας κάνει βιαστικούς στην κρίση σας ή πολύ πιεστικούς απέναντι και σε άλλους προκειμένου να γίνει «τέλεια» μια δουλειά όπως την έχετε στο μυαλό σας. Μην ξεχνάτε όμως ότι δεν συνεννοούνται όλοι με τον ίδιο τρόπο και δευτερευόντως την ίδια πίεση που μπορεί να νιώθετε εσείς τη νιώθουν και οι δίπλα από σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδεχομένως τα έξοδα σας να είναι πολύ περισσότερα από αυτά που υπολογίζετε αυτή τη στιγμή. Ειδικά σήμερα μην βιαστείτε σε καμία οικονομική συναλλαγή που πρέπει εσείς να πληρώσετε. Δεν το συζητώ καν να πάρετε κάποιο οικονομικό ρίσκο. Από την άλλη, η μέρα έρχεται και με ένα εξάγωνο τις απογευματινές ώρες ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό και μια σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και πιθανώς να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε τι υπόσχεστε, τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε, πόσο ρεαλιστικές είναι οι προσδοκίες σας στον χώρο της δουλειάς αλλά και στο σπίτι. Είναι ωραίο να έχετε μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα.. αλλά προσπαθήστε να είστε γειωμένοι και να μην εκνευρίζεστε όταν κάτι δεν γίνεται τη στιγμή που το θέλετε. Χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί εύκολα να πληγώσετε τα συναισθήματα κάποιου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Προσέξτε ιδιαίτερα άτομα από το χώρο εργασίας που μπορεί να είναι αυταρχικά και που προσπαθούν να σας δείξουν ότι τα λόγια τους είναι «ευαγγέλιο» και ότι εκείνοι κατέχουν ίσως τις σωστές λύσεις. Μπορεί η γενική εικόνα που έχετε για ένα τέτοιο άτομο να είναι θετική δεν είναι απαραίτητο όμως ό,τι λέει και κάνει να είναι σωστό. Ακόμη μην βιάζεστε να κάνετε αλλαγές σε κάτι ή να σταματήσετε μια δραστηριότητα επειδή δεν σας αποφέρει αυτό που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δία σήμερα, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου να μην ανοιχτείτε περισσότερο απ’ όσο πρέπει με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά και δεν σας έχουν αποδείξει στο πέρασμα του χρόνου ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Είτε αυτό αφορά μια νέα ερωτική ιστορία που πρέπει να την αφήσετε να ξεδιπλωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα χωρίς να αποκαλύψετε τα πάντα για σας, είτε αφορά επαγγελματικές σχέσεις ή ακόμη και φιλικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ότι εσείς τα θέλετε όλα εδώ και τώρα δεν συμβαδίζει απαραίτητα με αυτό που θέλει το σύμπαν για σας. Έτσι μπορεί να βιάζετε και άλλους να ακολουθήσουν είτε τους ρυθμούς σας είτε τα σχέδια σας, να γίνεστε πιεστικοί στην προσέγγιση σας και τελικά να μην καταφέρνετε τίποτε. Αν κάτι είναι τόσο σημαντικό για σας όπως η καριέρα ή ένα σπίτι τότε αξίζει τον κόπο να περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες για να σας βγει όπως το θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθώς ο Άρης βρίσκεται μέσα σε ένα τομέα επικοινωνίας στο ηλιακό σας ωροσκόπιο μπορεί να πείτε κάτι που δεν το έχετε σκεφτεί καλά και να βρεθείτε υπόλογοι για πράγματα που δεν φταίτε. Προσπαθήστε λοιπόν σήμερα πριν εκφράσετε άποψη επί παντός επιστητού πρώτον να ξέρετε καλά τι λέτε και δεύτερον να μην λέτε τίποτε που μπορεί να σας εκθέσει ή να αποκαλύψετε μυστικά σας ή μυστικά τρίτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό και η σύνοδος με την Αφροδίτη στην πορεία, φέρνουν θετικά νέα για ένα στόχο σας, ένα οικονομικό ζήτημα αλλά και κάποια άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον στο πλευρό σας. Βρείτε λίγο χρόνο να τον αφιερώσετε σε πιο χαλαρές δραστηριότητες και ενδιαφερθείτε περισσότερο για μια ερωτική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν υπάρχει λόγος ούτε να τσακωθείτε, ούτε όμως και να συμβιβαστείτε και να υποχωρήσετε σε κάτι που δεν θέλετε. Από την άλλη με αυτόν τον τρόπο ξέρετε ότι κερδίζετε το σεβασμό όλων. Το εξάγωνο Σελήνης – Ταύρου και η σύνοδος Σελήνης – Αφροδίτης μπορεί να φέρουν ένα θετικό νέο για κάποιο οικονομικό ζήτημα, για ένα μελλοντικό επαγγελματικό σας πόνημα ή για θέματα που αφορούν σπουδές.

ΙΧΘΥΕΣ

Επειδή ο Άρης είναι μέσα στον τομέα εργασίας και υγείας στο ωροσκόπιο σας μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι όμως και με κάποια άτομα τα οποία προσπαθούν να επιβάλλουν σε σας τις δικές τους απόψεις και ιδέες. Καλό θα ήταν όμως να είστε προσεκτικοί σε τι πιστεύετε και να το ψάξετε πολύ καλά πριν περάσετε στην εφαρμογή του.