ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/4

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό για να προετοιμάσει την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Είναι από τις μέρες που θα πρέπει  να αποφεύγουμε το ρίσκο και να μην αντιδράμε παρορμητικά. Προβλήματα σε τεχνολογικά μέσα, μέσα μεταφοράς, ειδήσεις που προκαλούν μεγαλύτερη αναστάτωση είναι μέσα στα σενάρια της μέρας που ζητά την προσοχή και την υπομονή μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Τρίτη σας καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες και να βρείτε την πολυπόθητη ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που δίνετε στους άλλους και αυτά που παίρνετε εσείς από εκείνους. Πιθανώς να έχετε εξελίξεις και σε θέματα που αφορούν συνεργάτες και φίλους. Είναι πιθανόν να σας αναστατώνει συναισθηματικά κάτι που μαθαίνετε ειδικά τις βραδινές ώρες.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες σας φέρνοντας ουσιαστικές αλλαγές στις προσωπικές σας επιθυμίες, στην ερωτική και την επαγγελματική σας ζωή. Για κάποιους μπορεί και μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες να υπάρχει μια σημαντική εξέλιξη σε μια στενή σας σχέση ή σε μια επαγγελματική συνεργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους η επιρροή της Πανσελήνου που αρχίζει να είναι ιδιαίτερα έντονη από σήμερα είναι δείκτης αλλαγών δείχνει μια επαναπροσέγγιση στον τρόπο που εργάζεστε αλλά και στην καθημερινότητα και τις ρουτίνες που σας κρατούν υγιείς. Τις βραδινές ώρες της Τρίτης προσοχή σε εντάσεις με συνεργάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Τρίτη φέρνει τα θέματα των σχέσεων ερωτικών και φιλικών, τα θέματα της δημιουργίας και των παιδιών σε προτεραιότητα. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται τα ξημερώματα της Τετάρτης και επηρεάζει έντονα από σήμερα είναι φιλική προς το ζώδιο σας. Μπορεί να δεχτείτε κομπλιμέντα, ένα φλερτ ή ακόμη και μια πρόταση με ένα οικονομικό ενδιαφέρον. Τις βραδινές ώρες προσέξτε ασυμφωνίες.

ΛΕΩΝ

Άλλοι μπορεί να μετακομίσετε, να προσθέσετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια σας, να κάνετε μια αγορά του δικού σας σπιτιού ή να φτιάξετε τη δική σας οικογένεια. Βέβαια είναι πιθανόν αλλαγές να έχετε και στην επαγγελματική σας ζωή. Σήμερα αποφύγετε να υψώσετε τους τόνους στις επαφές σας ειδικά τις βραδινές ώρες και δείξτε συγκαταβατική διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη από τον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά σας ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά. Όμως από σήμερα ξεκινά και η επιρροή της Πανσελήνου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού η οποία θα φέρει αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείτε. Δεν είναι απίθανο να έχετε κάποια νέα πρόταση για μια συνεργασία. Απλώς σιγουρευτείτε ότι έχετε όλα τα δεδομένα ειδικά μέσα στα πλαίσια του ανάδρομου Ερμή.

ΖΥΓΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας αλλά δεν θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική καθώς θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα προχωρήσει στον Σκορπιό αρχίζει πιο έντονα η επιρροή της Πανσελήνου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Τα οικονομικά είναι ο τομέας που επηρεάζεστε περισσότερο αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν αρνητικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό στρέφοντας την προσοχή σας σε εκκρεμότητες των επαγγελματικών σας. Από το απόγευμα που η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας για να σχηματίσει τα ξημερώματα της Τετάρτης την Πανσέληνο στον άξονα του ζωδίου σας με τον Ταύρου ξεκινά πιο έντονα η επιρροή της και οι αναμοχλεύσεις σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας η Σελήνη από τον Ζυγό σας επιτρέπει να κινηθείτε πιο άνετα. Από το απόγευμα όμως που η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό για να προετοιμάσει την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου που θα λάβει χώρα τα ξημερώματα αρχίζουν μεγαλύτερες πιέσεις. Με κάποιο τρόπο η Πανσέληνος δεν σας αφήνει να παραβλέψετε κάτι που μπορεί να συμβαίνει στη δουλειά ή ακόμη και στο σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιρροή της Πανσελήνου ξεκινά από νωρίς σήμερα καθώς η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό τις απογευματινές ώρες. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού μπορεί να φέρει αλλαγές τόσο στις φιλίες και τις συνεργασίες σας όσο και στον κοινωνικό σας κύκλο αλλά και τους στόχους σας. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε κάπως απομονωμένοι ή ότι δεν ταιριάζετε σε μια συγκεκριμένη παρέα ή ομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από σήμερα ξεκινά η επιρροή της Πανσελήνου που σχηματίζεται τα ξημερώματα της Τετάρτης και μπορεί να νιώθετε αρκετά πιεσμένοι ή να αισθάνεστε ένα διαφορετικό ηλεκτρισμό στην ατμόσφαιρα. Για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις που αφορούν κυρίως στο μέτωπο της δουλειάς και την κατεύθυνση της καριέρας σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα είναι κάπως πιο φορτισμένη, μολονότι η Πανσέληνος δεν επηρεάζει άμεσα το ζώδιο σας. Όμως μπορεί να υπάρχει ένα πιο έντονο κλίμα στη δουλειά ή σε άλλες δραστηριότητες σας και εμμέσως να επηρεαστείτε κι εσείς. Από την άλλη καθώς η Σελήνη έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα μπορεί να έχετε κάποια άγχη ή ανασφάλειες για ένα θέμα υγείας ή και για τη δουλειά σας.