ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/2

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το κύριο αστρολογικό θέμα της ημέρας είναι σαφώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων το πρωί της Παρασκευής. Μετά από την πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου που η επικοινωνία βασιζόταν περισσότερο στη λογική, ο Ερμής προχωρά στους Ιχθύς το ζώδιο της φαντασίας και του ιδεαλισμού. Ο Ερμής χάνει την πρακτικότητα του αλλά κερδίζει σε δημιουργικές ιδέες. Είναι ακόμη μια περίοδος που μπορεί να υπάρχουν περισσότερες ψευδείς ειδήσεις γι’ αυτό χρειάζεται πολλή προσοχή.

 

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Λέοντα σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ουρανό τα ξημερώματα και μετά τις 06:18 θα βγει σε φάση κενής πορείας. Η μέρα είναι εξαιρετική για να κλείσουμε εκκρεμότητες όχι όμως για νέα ξεκινήματα και σοβαρές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Εσωστρέφεια προσδίδει η νέα θέση του Ερμή στους Ιχθύς μέχρι τις 09/03. Είναι μια περίοδος που σας απασχολεί το παρελθόν φροντίστε όμως να μην φορτώνεστε ενοχές και μετανιώνετε για πράγματα που δεν αλλάζουν. Σήμερα είναι μια θετική σχετικά μέρα με τη Σελήνη στον Λέοντα και μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς, ευνοεί την επικοινωνία με τους άλλους, τη συλλογική εργασία, την υλοποίηση των στόχων και των επιθυμιών σας από τώρα και μέχρι τις 09/03. Όμως η πρώτη μέρα του Ερμή στους Ιχθύς δεν είναι και η πιο χαλαρή καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ένα παροδικό αποσυντονισμό στις ενέργειες σας ή μπορεί να είστε πιο αφηρημένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά σήμερα στους Ιχθύς στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Εστιάστε στην καριέρα, στην κοινωνική και επαγγελματική σας προβολή. Προσέξτε όμως την παρόρμηση και τη βιασύνη. Σήμερα είναι μια απαιτητική μέρα αφού αυτά που «πρέπει» να κάνετε με αυτά που «θέλετε» να κάνετε απέχουν αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ πιο φιλική η θέση του Ερμή στους Ιχθύς μέχρι τις 09/03. Το μυαλό θα λειτουργεί με περισσότερη καθαρότητα κι ευθυκρισία και θα καταφέρνετε με την πρακτικότητα που σας διακρίνει, να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας και να μην επιμένετε σε συζητήσεις που αφορούν υποκειμενικές απόψεις.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής από τη νέα του θέση στους Ιχθύς ευνοεί την ενασχόληση με τα οικονομικά σας. Καιρός να δείτε με μεθοδικότητα οτιδήποτε σχετίζεται με χρέη, οφειλές, έσοδα, έξοδα. Προσοχή σε πεσιμιστικές ή εμμονικές σκέψεις. Η πρώτη μέρα της επίσκεψης του στους Ιχθύς δεν είναι και η πιο ιδανική καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σας θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας σε φάση κενής πορείας. Μπορεί να είστε ιδιαίτερα κυκλοθυμικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα θέση του Ερμή στους Ιχθύς, σας δημιουργεί την επιθυμία να επικοινωνήσετε περισσότερο με τους άλλους, να ακούσετε τις δικές τους απόψεις και σκέψεις, να συνεργαστείτε μαζί τους. Σήμερα όμως είναι και μια πιο μπερδεμένη μέρα σε θέματα επαγγελματικά. Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες και μην ανοίγετε νέα πράγματα γιατί είναι αμφίβολο αν θα βγάλετε κάτι ουσιαστικό.

ΖΥΓΟΣ

Η θέση του Ερμή στους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στα επαγγελματικά θέματα. Είναι μια καλή περίοδος αυτή που εκτείνεται μέχρι τις 9 Μαρτίου, για να κλείσετε εκκρεμότητες στη δουλειά, αλλά και να ενισχύσετε την επικοινωνία με τους τους πελάτες σας. Σήμερα θα είναι απαιτητική μέρα και ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής, από τη νέα του θέση βοηθά να εκφράσετε τη δημιουργικότητα και τις ιδέες σας. Θα είστε πιο ανοιχτοί στην επικοινωνία με τους άλλους, πιο διασκεδαστικοί και πιο εξωστρεφείς. Σήμερα είναι μια περίεργη ημέρα και το να κάνετε ξεκάθαρες τις προθέσεις σας ή να αντιληφθείτε τις προθέσεις των άλλων δεν θα είναι εύκολο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς, σηματοδοτεί μια περίοδο κάπως πιο εσωστρεφή. Θέματα του σπιτιού, των προσώπων που απαρτίζουν την οικογένεια σας ή ενός ακινήτου θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Σήμερα καθώς η Σελήνη θα είναι σε φάση κενής πορείας σε όλη τη διάρκεια της μέρας ενδεχομένως να έχετε την τάση να αναβάλλετε πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με μεγαλύτερη περιέργεια σας προικίζει η νέα θέση του Ερμή στους Ιχθύς και με εξαιρετική δεινότητα στην επικοινωνία με τους άλλους. Αν ψάχνετε δουλειά τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να στείλετε βιογραφικά. Σήμερα όμως καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας μπορεί να είστε πιο αφηρημένοι ή να ξεχνάτε κάποιες υποχρεώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής, μετακινείται από το ζώδιο σας στους Ιχθύς και σας βοηθά να εστιάσετε στα πρακτικά θέματα των οικονομικών σας. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες καλές ιδέες για να βγάλετε χρήματα τώρα ή κάποιες καλές προτάσεις για δουλειά. Σήμερα προσπαθήστε να κλείσετε εκκρεμότητες και να ολοκληρώσετε πράγματα που ήδη έχετε ξεκινήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σας και η επικοινωνία γίνεται προτεραιότητα! Με την επιρροή αυτή θα έχετε μια πολυάσχολη καθημερινότητα, πολλές συζητήσεις, επαγγελματικά ραντεβού. Θα θέλετε να εκφραστείτε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και θα είστε πιο ευθείς σε αυτά που ζητάτε από τους άλλους. Σήμερα είναι μια αρκετά απαιτητική μέρα για σας καθώς μπορεί να υποφέρετε από κυκλοθυμία.