ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

H Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα όλη την ημέρα κι απο εκεί θα σχηματίσει ενοχλητικές όψεις με τον Ερμή, τον Ποδειδώνα, τον Ήλιο, τον Χείρωνα και τον Πλούτωνα. Κάπως έτσι μας δίνει την αίσθηση ότι τα πράγματα που θέλουμε δεν προχωρούν και ο εκνευρισμός δεν θα αργήσει.

Η εβδομάδα αυτή απαιτεί ψυχραιμία, ευελιξία και όσο γίνεται να διατηρήσουμε την ηρεμία μας γιατί οι μέρες της είναι γεμάτες απρόοπτα. Σήμερα χρειάζεται να προσπαθήσουμε να ασχολούμαστε με κάθε πράγμα με αρκετή συγκέντρωση.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Οι όψεις της Σελήνης δείχνουν μεγάλη νευρικότητα για εσάς σήμερα γι’ αυτό και πρέπει να δείξετε προσοχή σε όσα λέτε σε κάποιο πρόσωπο είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, γιατί η κατάληξη μπορεί να είναι πολύ διαφορετική από αυτή που περιμένατε. Αποστασιοποιηθείτε από τα πράγματα και περιμένετε να περάσουν αυτές οι μέρες για να κάνετε μία πολύ σοβαρή συζήτηση.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Νευρικότητα, ένταση και αγωνία χαρακτηρίζουν τη μέρα σήμερα αφού σας απασχολούν ζητήματα στον χώρο της εργασίας ή του σπιτιού. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια σε κάτι παραγωγικό αντί να τη μεταδώσετε στους άλλους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Το μυαλό σας τρέχει με 1000 σήμερα, οπότε προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα που θα αυξήσουν τη νευρικότητα και το άγχος σας. Η νοητική αυτή ενεργοποίηση μπορεί να σας οδηγήσει σε λύσεις για ένα πρόβλημα που σας απασχολεί. Δείξτε προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το νευρικό πλαίσιο αυτής της μέρας, αν επικεντρωθείτε σε όσα έχετε να κάνετε. Η παραγωγικότητά σας είναι αυξημένη, οπότε αν φτιάξετε ένα πρόγραμμα και το ακολουθήσετε πειθαρχημένα όλα θα πάνε μία χαρά. Αποφύγετε τις οικονομικές σπατάλες που προκύπτουν από παρόρμηση.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Η μέρα είναι δυναμική αλλά και νευρική για εσάς. Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν από το πρόγραμμα ούτε σήμερα, καθώς επίσης και οι περιορισμοί. Μπορεί να σκέφτεστε τους στόχους σας και να συνειδητοποιείτε τι πρέπει να αλλάξετε για να τους πετύχετε. Προσοχή απαιτούν οι σχέσεις, η υγεία και η δουλειά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Κινητικότητα είναι πιθανόν να υπάρχει σε θέματα που λειτουργούν μυστικά σήμερα. Μπορεί να μάθετε πράγματα από άτομα στον χώρο της εργασίας σας για τους ίδιους ή για άλλα πρόσωπα. Καλύτερο είναι να μείνετε αποστασιοποιημένοι και να μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά. Θα σας ζητηθούν ενδεχομένως λύσεις και συμβουλές και πρέπει να προσέξετε να μην εξαντληθείτε.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Οι δικοί σας στόχοι είναι που πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα σήμερα. Ο στόχος σας σήμερα θα είναι να γελάσετε και να ανεβάσετε την ψυχολογία σας. Συζητήστε με φίλους, αφήστε για λίγο στην άκρη την ανησυχία σας για το μέλλον και περάστε ώρες διασκέδασης με όποιον τρόπο σας γεμίζει.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η πίεση στη δουλειά ίσως σας ταλαιπωρήσει σήμερα. Η ημέρα ίσως σας επιτρέπει να δείτε πώς εκλαμβάνουν τη δουλειά σας οι συνεργάτες σας ώστε να βελτιώσετε ότι μπορεί να μην λειτουργεί όπως θα θέλατε. Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν οπότε δείξτε ευελιξία στο πρόγραμμά σας. Αποφύγετε τις εντάσεις στη δουλειά ή στο σπίτι.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Σελήνη στον Λέοντα είναι θετική για εσάς αλλά οι ενοχλητικές όψεις της σας κάνει να νιώσετε αγανάκτηση για ένα πρόσωπο από τον χώρο της δουλειάς σας. Ίσως χρειαστεί να εκφράσετε τα παράπονά σας με έναν τρόπο ή να τον κάνετε να δει τη δική δας πλευρά. Προσπαθήστε να διαφυλάξετε τη δική σας ενέργεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Σήμερα θα κινηθείτε σε ένα πλαίσιο κάπως απρόβλεπτο. Ίσως βρεθείτε μπροστά σε μία αποκάλυψη που αφορά μία σχέση. Ίσως νιώσετε ότι κι εσείς κάπου έχετε φταίξει σε αυτό. Οι επόμενες μέρες γίνονται πιο φιλικές προς το ζώδιό σας κι έτσι πιο βοηθητικές για να λύσετε κάποια προβλήματα. Τα οικονομικά σήμερα μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η προσοχή σας στρέφεται στον χώρο της εργασίας ή του σπιτιού σας. Πολλά μπορεί να συμβαίνουν και παρόλο που είστε ικανοί να τα φέρετε όλα εις πέρας σήμερα ίσως να μην προλαβαίνετε να κάνετε όσα θα θέλατε. Δείξτε ευελιξία στο πρόγραμμά σας, χωρίς άγχος και πανικό και θα δείτε που στο τέλος θα βρεθεί και χρόνος για να τον περάσετε με τον σύντροφο ή την οικογένειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ:

Μία ημέρα γεμάτη με υποχρεώσεις ή με μειωμένά επίπεδα ενέργειας είναι η σημερινή και καλά θα κάνετε να βρείτε χρόνο για άσκηση, προκειμένου να εκτονώσετε με φυσικό τρόπο την νευρικότητα που αισθάνεστε. Αυτή είναι ίσως μία από τις πιο κουραστικές εβδομάδες για το ζώδιό σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις για το 2022

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω;

-Σύνοδος ανάδρομης Αφροδίτης – Πλούτωνα 25/12/2021: Εύθραυστες ισορροπίες στις σχέσεις. Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;