ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 23 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο δημιουργώντας πιο αβέβαιες, χαοτικές συνθήκες στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Παράλληλα, ο Άρης βρίσκεται στην 29η μοίρα (αναιρετική μοίρα) του Τοξότη δείχνοντας μια τάση επιθετικότητας, νευρικότητας και έντασης.

Ηθικό δίδαγμα; Καλό είναι να δείχνουμε περισσότερη προσοχή στις μετακινήσεις και ας μην ενδίδουμε σε καυγάδες κι επιθέσεις με το παραμικρό.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα παραμείνει στον Ζυγό όλη τη διάρκεια της Κυριακής γεγονός που θα φέρει σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο. Βέβαια, με την σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, τα μπερδέματα, οι παρεξηγήσεις, τεχνικά προβλήματα στην επικοινωνία ή και στο κομμάτι των μετακινήσεων, δεν θα λείψουν. Κάντε όσο το δυνατόν πιο απλά αυτά που έχετε να κάνετε μέσα στη μέρα και μην παιδεύετε τον εαυτό σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Ιδανική μέρα η σημερινή για να ασχοληθείτε λίγο με όσα έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή την Κυριακή σας δημιουργεί μια ανησυχία για τον τομέα της καριέρας ή μπορεί να
έχετε κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια στις εξελίξεις παροδικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή και πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα επικοινωνίας, προκειμένου να μην κάνετε λάθη ή να πέσετε θύματα παραπληροφόρησης. Δώστε μεγάλη προσοχή σ’ ό,τι διαβάζετε και διαδίδετε, αλλά και στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον τομέα της επικοινωνίας, όπου άλλα θα λέτε άλλα θα καταλαβαίνουν οι άλλοι γύρω σας. Ενδεχομένως να έχετε και κάποιο μήνυμα από ένα άτομο που συνδεόσασταν ερωτικά στο παρελθόν.

Ζώδια Σήμερα – ΛΕΩΝ

Αν και η σημερινή, δεν είναι για κανέναν μια εύκολη μέρα με τη συνάντηση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, οι θετικές όψεις της Σελήνης τουλάχιστον δεν είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικές για το δικό σας ζώδιο. Καλό είναι βέβαια, να αποφύγετε να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις, ενώ προσέξτε και τις υποσχέσεις που δίνετε. Κάποιο άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν, μπορεί να κάνει περιέργως την εμφάνισή του αλλά δεν χρειάζεται να δώσετε πολλή σημασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος συναντά σε όψη συνόδου τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή στον Υδροχόο και πιθανώς να υπάρχει ένα χάος σε επίπεδο επικοινωνίας όσον αφορά θέματα δουλειάς, σχέσεις με συνεργάτες, τις
μετακινήσεις αλλά και τα σχέδια σας. Επιστρατεύστε την προσαρμοστικότητα και την υπομονή σας! Τουλάχιστον είναι η τελευταία ημέρα που σας πολιορκεί ο Άρης.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Τη σημερινή μέρα, καλό είναι να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Επικοινωνήστε με φίλους που έχετε καιρό να μιλήσετε μαζί τους κι αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν γιατί όχι να κάνετε και μια βόλτα για να φτιάξει τη διάθεση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο την Κυριακή μπορεί να δημιουργήσει
ένταση με ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ένα συγκάτοικο σας. Οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν. Δώστε περισσότερη προσοχή ιδιαίτερα τόσο στην επικοινωνία, στις δοσοληψίες σας ή και στις
μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη σύνοδο Ήλιου – ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο προσέξτε ιδιαίτερα στην επικοινωνία, τσεκάρετε την ασφάλεια στα δεδομένα και τους κωδικούς στα ηλεκτρονικά σας μέσα και προσοχή στις μετακινήσεις και το
μεταφορικό σας μέσο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα φέρνει περισσότερη πίεση που για τον καθένα βέβαια μεταφράζεται διαφορετικά. Για άλλους, μπορεί να είναι κάποιες επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν έχετε πολλή όρεξη να ολοκληρώσετε. Για άλλους, ένα οικογενειακό θέμα που χρειάζεται να προσπαθήσετε για να λυθεί ή μπορεί να σας απασχολεί και η υγεία ή η φυσική σας κατάσταση. Χρειάζεται χαλάρωση και ξεκούραση, όσο μπορείτε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Κυριακή έχουμε τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας και θα πρέπει να είστε αρκετά πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέτε αλλά και στις μετακινήσεις σας. Απλά αποφύγετε να χάσετε χρόνο σε συζητήσεις που δεν έχουν νόημα.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο μέσα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας οξύνει τη διαίσθηση και το ένστικτό σας και μπορεί να έχετε έμπνευση. Αξιοποιήστε τη μέρα χαλαρώνοντας και χωρίς να φορτώνετε το πρόγραμμα σας με περιττές δραστηριότητες και κυρίως με περιττές επαφές.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία στον Ταύρο από τις 18/01/2022;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/01/2022 – 23/01/2022;

Πότε θα έχουμε ανάδρομους πλανήτες το 2022;