ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η τάση μας θα είναι να είμαστε πιο απαισιόδοξοι και να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο. Η Δευτέρα ξεκινά με αρκετή πίεση, καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο συναντά την Αφροδίτη και τον Κρόνο. Σήμερα ολοκληρώνεται εξάλλου και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Όταν η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο γίνεται πιο δηκτική, αλλά είναι και μια όψη ρεαλισμού. Βλέπουμε κατάματα την πραγματικότητα και αποφασίζουμε όχι με το θυμικό, αλλά με το μυαλό και τη λογική μας.

ΚΡΙΟΣ

Oι σχέσεις σας με τους άλλους προσωπικές κι επαγγελματικές θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Όμως αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να είστε παρατηρητές των όσων συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και να μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο μπορεί να δείχνει ότι σας απασχολεί κάτι που αφορά είτε στο χώρο του σπιτιού, την οικογένεια, κάποιο μέλος της είτε στο χώρο της δουλειάς και γενικότερα της καριέρας σας. Κάποιοι μπορεί βέβαια να κουβαλάτε και δουλειά στο σπίτι κι όσο κι αν αυτό σας δυσκολεύει προσπαθήστε να μην είστε αναβλητικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ιδιαίτερα σήμερα κι αύριο προσπαθήστε να περιορίσετε τις εξωτερικές επιρροές και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας κι όλα αυτά που σας δίνουν χαρά και νόημα στην ζωή σας. Η Σελήνη στον Υδροχόο ενεργοποιώντας την απαιτητική σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου σας κάνει σαφώς πιο ευαίσθητους αλλά και πιο ευάλωτους στην κριτική των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο σήμερα είναι κάπως απαισιόδοξη ως επιρροή προσπαθήστε να βάλετε τα δυνατά σας να μην πέφτετε ψυχολογικά. Ένας φίλος, ο σύντροφος σας ή τα παιδιά σας αν είστε γονείς μπορεί να έχουν να σας προτείνουν κάτι ενδιαφέρον που θα σπάσει την ρουτίνα τις βραδινές ώρες.

ΛΕΩΝ

Δυστυχώς η Αφροδίτη σε αυτή τη φάση δεν είναι πολύ γενναιόδωρη με το ζώδιο σας ή τον ωροσκόπο σας. Κι η όψη αυτή δεν δείχνει τίποτε άλλο αγαπητοί μου Λέοντες από συνθήκες, εμπόδια που καλείστε είτε να προσαρμοστείτε είτε να υπερπηδήσετε. Μην χάνετε όμως την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Εσείς ξέρετε πολύ καλά πως να τα βγάζετε πέρα και με τα δύσκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άλλοι παίρνουν για σας τις αποφάσεις, άλλοι διαμορφώνουν τις συνθήκες και το πλαίσιο που εσείς δουλεύετε, ζείτε, δημιουργείτε. Σαν να νιώθετε ότι στο αυτοκίνητο της ζωής σας είστε ο συνοδηγός κι όχι ο οδηγός. Όμως αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει και να σας παίρνει από κάτω. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ξαναπάρετε τον έλεγχο για τα καλά πίσω.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα ουσιαστικά σας φέρνει σε επαφή με τον ρεαλισμό του Κρόνου στις φιλικές ή ακόμη και στις επαγγελματικές ή ερωτικές σας σχέσεις αλλά και στον τομέα των οικονομικών. Το εύκολο είναι να δείξετε με το δάχτυλο και να κατηγορήσετε σπάζοντας τη σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες απαιτήσεις κι από συνεργάτες ή ανωτέρους στη δουλειά ή διάσταση απόψεων σε σχέση με τη δουλειά και τις σχετικές με αυτή αποφάσεις. Όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για δεσμεύσεις ή αποδεσμεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο δείχνει ότι με κάποιο τρόπο οι άλλοι είτε προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή σας είτε σας φορτώνουν με δικά τους ίσως προβλήματα. Με αυτό τον τρόπο αποσυντονίζεστε πιθανώς εσείς από τις δικές σας δουλειές. Από την άλλη, είναι πιθανόν να νιώθετε ότι κάποιο άτομο μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον, σας ανταγωνίζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο παραπέμπει στις σχέσεις σας προσωπικές ή και επαγγελματικές αλλά και στα οικονομικά δημιουργώντας μεγαλύτερη αγωνία για την εξέλιξη τους. Μπορεί να βλέπετε συμπεριφορές που σας ξενίζουν και να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε περίεργα σε σχέση με κάποια οικονομικά ζητήματα ή συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες σχέσεις περνάνε κρας τεστ αντοχής, κάποιες άλλες πιθανώς κι από το παρελθόν έρχονται με απαιτήσεις στο παρόν και οι τάσεις φυγής δεν θα λείψουν…Βέβαια γνωρίζετε πολύ καλά ότι όπου κι αν πάτε αυτά που πρέπει να γίνουν θα γίνουν οπότε καλύτερα να τα αντιμετωπίσετε τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα με την περιοριστική σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να σας βρει σε μια αγωνία κυρίως για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας θεμάτων. Μην βιάζεστε και μην απαισιοδοξείτε. Ο επόμενος μήνας σας φυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.