ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/8

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 22 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αισθήματα και χρήματα στο προσκήνιο σήμερα και η ψυχολογία μας θα έχει σκαμπανεβάσματα. Από τη μια έχουμε το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Δία στον Ταύρο. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία, ένα τετράγωνο μεταξύ «ευεργετών» πλανητών όπως λέγονται στην παραδοσιακή αστρολογία, δεν έχει τόσο κακή φήμη αλλά οπωσδήποτε μας κάνει πιο ράθυμους και δίνει μια τάση για υπερβολές. Η δεύτερη κύρια όψη και αρκετά πιο «επικίνδυνη» είναι η αντίθεση του Άρη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αστρολογικά θεωρείται μια ακατάλληλη όψη για λήψη σοβαρών αποφάσεων καθώς είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα και τείνουμε γενικώς να είμαστε πιο αφηρημένοι και πιο «χαμένοι» στις σκέψεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Με κάποιον τρόπο μπορεί σήμερα να σας αποκρύπτονται στοιχεία ή να σας λένε άλλα και να εννοούν άλλα. Αν κάτι δεν σας «κολλάει» σε αυτά που ακούτε, δεν είναι κακό να αφουγκραστείτε εκείνη τη στιγμή το συναίσθημά σας και να εμπιστευθείτε ίσως λιγότερο τα αυτιά σας. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για ήπια καταπόνηση, για να κάνετε μια βόλτα με φίλους, να χαλαρώσετε βλέποντας κάτι που σας αρέσει πχ μια ταινία στο σινεμά ή και σπίτι και γενικώς να μην ταλαιπωρηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για μια σύσκεψη στη δουλειά, αν θέλετε να λύσετε προβλήματα. Μάλλον θα μπερδευτείτε περισσότερο. Αντιθέτως είναι η κατάλληλη μέρα αν θέλετε να διασκεδάσετε, να κανονίσετε μια έξοδο, να δείτε φίλους και γενικώς να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν να χαρείτε κι όχι να προβληματιστείτε. Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας και μπορεί να σας κάνει να «φαίνεστε» στους άλλους πιο πολύ απ’ όσο πιθανώς επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για κάποιους η εξέλιξη σας σε θέματα καριέρας μπορεί να σας προβληματίζει περισσότερο ή να σας δημιουργεί σύγχυση. Επειδή είναι περίεργες μέρες μην αποθαρρύνεστε και μην απογοητεύεστε. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, η δεύτερη σημαντική όψη της ημέρας μπορεί να δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση στις σχέσεις σας. Ίσως βγαίνουν στην επιφάνεια και οι δικές σας ανασφάλειες ή ακόμη μπορεί να σας πιάνει άγχος. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο υπεραναλυτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ποσειδώνας όμως από τους Ιχθύς, δεν είναι τόσο αρνητικός για το ζώδιο σας. Τολμήστε να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον λοιπόν, όχι όμως ουτοπικά. Μην χάνετε την ενέργεια σας σε καταστάσεις αδιέξοδες. Μείνετε σταθεροί στα πλάνα που έχετε ήδη εκπονήσει είτε αναφέρονται στις σπουδές είτε στη δουλειά σας και μην παίρνετε ρίσκο σήμερα. Επιπροσθέτως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σας κάνει αρκετά γενναιόδωρους απέναντι στους άλλους.

ΛΕΩΝ

Είναι μια μέρα που δεν προσφέρεται για σημαντικές πρακτικές αποφάσεις κυρίως αν αφορούν δουλειά ή χρήμα. Προσφέρεται βέβαια για ένα σωρό δραστηριότητες που δεν εμπεριέχουν ρίσκο και αφορούν στην αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα, το καλλιτεχνικό έργο. Είναι σημαντικό πάντως αυτές τις μέρες να έχετε μια αντικειμενική και σωστή εικόνα των οικονομικών σας. Θέματα που αφορούν στις προσωπικές ερωτικές σας σχέσεις, σας δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση αυτή την στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα προσέξτε τις συναισθηματικές ή επαγγελματικές σας επενδύσεις, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, μην πιέζετε τα πράγματα σε μια σχέση. Κρατήστε κάποια θέματα μυστικά. Ακόμη μην υπογράφετε συμβόλαια και σημαντικές δεσμεύσεις, χωρίς να έχετε κάνει έναν εξονυχιστικό έλεγχο. Είναι μια καλή μέρα για να απολαύσετε τις όμορφες πλευρές της ζωής, να διασκεδάσετε, να χαρείτε, να συναντήσετε φίλους, αλλά όχι για να πάρετε πολύ σοβαρές και δεσμευτικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς ή όσους έχετε ωροσκόπο στον Ζυγό, ίσως δεν θα σας είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους. Αν πρέπει να πάρετε μια σοβαρή απόφαση, καλά θα κάνετε να αφήσετε να περάσει αυτή η εβδομάδα και να το πράξετε μετά. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια αίσθηση καταπόνησης, ατονίας ή το στρες να σας δημιουργεί ψυχοσωματικά προβλήματα. Προσπαθήστε να μην υπερφορτώσετε το πρόγραμμά σας σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να μην αναλαμβάνετε τα πάντα εσείς και να μοιράσετε τις ευθύνες είτε στο χώρο της δουλειάς είτε και στο χώρο του σπιτιού. Δεν είναι κακό να ζητάτε βοήθεια και να μην φορτώνετε τόσο πολύ τον εαυτό σας. Αντίθετα, βρείτε λίγο χρόνο έστω τις βραδινές ώρες για να σας «νταντέψετε». Θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή μπορεί να σας δημιουργούν μια αίσθηση σύγχυσης σήμερα, αλλά όσο και να το πιέσετε δεν θα βγάλετε σημαντικά συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην βιάζεστε να ενθουσιαστείτε με καινούρια πρόσωπα ή με προτάσεις που μπορεί να σας γίνονται σήμερα και μην υποκύπτετε σε χειρισμούς. Ακόμη προσέξτε οτιδήποτε σχετίζεται με το υγρό στοιχείο σήμερα, τα φάρμακα, τα χημικά. Σήμερα η Αφροδίτη από τον Λέοντα τετραγωνίζει τον Δία και σας καλεί να κάνετε τη φροντίδα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης προτεραιότητα σας. Δεν χρειάζονται υπερβολές για να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μπορεί να είστε αφηρημένοι ή να έχετε την αίσθηση ότι δεν πατάτε στέρεο έδαφος. Μπορεί να βγάλετε λάθος συμπεράσματα ή να πάρετε ως δεδομένα πράγματα τα οποία θέλουν μεγαλύτερη διερεύνηση. Ακόμη χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση αλλά και συγκεντρωμένοι στην επικοινωνία σας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για υπογραφές συμφωνιών και συμβολαίων και φυσικά όχι για να κάνετε νέα ξεκινήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε ρίσκο στον οικονομικό τομέα και προσέξτε πώς διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Αν σας έρθει ένας φουσκωμένος λογαριασμός, μην διστάσετε να ελέγξετε σε βάθος τι συμβαίνει, γιατί μπορεί κάποιο στοιχείο να είναι λάθος. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα να υπογράψετε συμβόλαια, να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για τη δουλειά ή τα οικονομικά σας. Ακόμη μην μπλέκετε αισθήματα και χρήματα και μην πιστεύετε σε «μεγάλα λόγια και υποσχέσεις» που σας ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Τρίτη συγκαταλέγεται σίγουρα στις μέρες που πρέπει να αποφύγετε επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες αλλά και να ρίξετε ευθύνες στον εαυτό σας ή άλλους χωρίς να έχετε όλα τα δεδομένα. Μερικές φορές νομίζουμε ότι ξέρουμε κάτι αλλά είμαστε επηρεασμένοι είτε από άλλους είτε από αυτό που εμείς οι ίδιοι θέλουμε να πιστέψουμε. Αυτό ισχύει και για τις σχέσεις.