ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/5

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 22 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες και μπορούμε πιο εύκολα μέσα σε όλα όσα «πρέπει» να κάνουμε την πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδας να επιδιώξουμε και μερικές στιγμές ξεκούρασης.

Η μέρα ξεκινά με την επιρροή του θετικού εξαγώνου του Ήλιου με τον Άρη που βοηθά στο να πάρουμε πρωτοβουλίες και να δείξουμε αυτοπεποίθηση στις διεκδικήσεις μας. Μετά από ένα ιδιαίτερα έντονο σαββατοκύριακο η Δευτέρα μολονότι κρατά τον χαρακτήρα της δυναμικότητας είναι πιο ασφαλής για δράση και ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο σήμερα το πρωί και στρέφει την προσοχή σας στον χώρο του σπιτιού αλλά και στην οικογένεια. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο και πιθανώς να γίνει και μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα το πρωί στρέφετε την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, μπορεί να έχετε σημαντικές επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς, μην απογοητεύεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες, φανείτε αποφασιστικοί με το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σας με τον Άρη στον Λέοντα και εστιάστε περισσότερο στην ανόρθωση των οικονομικών αλλά και στην φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης. Εξαιρετική ημέρα και για θέματα επικοινωνίας αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας από το πρωί είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας προτεραιότητες. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη μπορεί να φέρει κάποια θετική εξέλιξη σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα βρίσκεται από το πρωί στο ζώδιο του Καρκίνου. Έτσι σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Καρκίνου τις πρωινές ώρες και γίνεται πιο φιλική για το ζώδιό σας βοηθώντας σας να έχετε επιτυχία στους στόχους σας, με λίγη στήριξη από τους φίλους. Πιθανόν να έχετε κάποιες συζητήσεις πιθανώς μυστικές για θέματα των επαγγελματικών ή να γίνετε και αποδέκτες μιας πρότασης αν είστε γεννημένοι αρχές του ζωδίου.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ενεργοποιώντας τον τομέα της καριέρας. Σήμερα σχηματίζεται και το εξάγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Άρη στον Λέοντα που μπορεί να δώσει ώθηση σε ένα μελλοντικό σας σχέδιο είτε αναφέρεται στη δουλειά είτε στις σπουδές. Ακόμη είναι πιθανόν να κανονίσετε ένα ταξιδάκι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Καρκίνο και μάλιστα δεν έχει αντίξοες όψεις κι έτσι γίνεται πιο βοηθητική προς το ζώδιό σας. Η όψη αυτή θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας, θα σας κάνει πιο φιλόδοξους αλλά και θα φέρει σε κάποιους από σας ειδικά τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου σας μια νέα επαγγελματική πρόταση που καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από το ζώδιο του Καρκίνου η Σελήνη, στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Σήμερα είναι και μια σούπερ κοινωνική μέρα για σας καθώς ο Ήλιος από τους Διδύμους θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη στον Λέοντα και θα δώσει ώθηση στις επαφές σας προσωπικές κι επαγγελματικές και αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου θα βοηθήσει με τους μελλοντικούς σας στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη ξεκινά το σύντομο ταξίδι της στον Καρκίνο το πρωί της Δευτέρας και στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας ενώ μπορεί να υπάρχει κι ένα καινούριο πρόσωπο στην ζωή σας που σας κάνει κλικ ερωτικά. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο από το πρωί της Δευτέρας στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί να είστε παραγωγικοί. Είναι σημαντικό όμως να κάνετε κι έναν έλεγχο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν ξεφύγατε λίγο διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε την φόρμα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά ή το σπίτι. Στην διάρκεια της μέρας όμως, τα πράγματα βελτιώνονται για τη διάθεσή σας και μπορείτε να αναζητήσετε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης, να είστε πιο δημιουργικοί στην δουλειά σας σήμερα και να νιώσετε ότι σημειώσατε πρόοδο.