ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Αφροδίτη συναντά τις πρώτες ώρες της Παρασκευής τον Κρόνο επηρεάζοντας όλη τη μέρα και θα έχουμε την τάση να παίρνουμε τα πράγματα πιο προσωπικά και να είμαστε υπερευαίσθητοι στις αντιδράσεις μας. Με τόση έμφαση στον πλανήτη των σχέσεων, των οικονομικών και της ομορφιάς σε περιοριστική όψη καταλαβαίνετε ότι δεν είναι σαφώς η πιο ανάλαφρη μέρα από πλευράς διάθεσης αλλά και επικαιρότητας. Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στις 08:34 το πρωί για μια ώρα περίπου μέχρι τις 09:42 που θα περάσει στην Παρθένο.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η Αφροδίτη είναι ο πιο ενεργός πλανήτης αλλά σε «απαιτητική» όψη που σας κάνει να έχετε την αίσθηση ότι δεν ελέγχετε πλήρως τη ζωή σας. Όμως αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει και να σας παίρνει από κάτω. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ξαναπάρετε τον έλεγχο για τα καλά πίσω. Πάνω απ’ όλα κάνετε προτεραιότητα την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Κακό πράγμα η εξιδανίκευση γιατί βλέπεις τον άλλο ή μια κατάσταση με παραμορφωμένους φακούς. Και οι άνθρωποι δεν είναι σίγουρα τέλειοι. Κι όταν συναντιούνται Αφροδίτη-Κρόνος τότε ανακαλύπτεις την πραγματικότητα, στις φιλικές ή ακόμη και στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Αυτό που μπορεί να διασώσει μια σχέση είναι να αντιμετωπίσετε τον άλλο ως ίσος προς ίσο.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η Αφροδίτη από τους Ιχθύς συναντά τον Κρόνο σε όψη συνόδου δημιουργώντας ποικίλα ερεθίσματα που αφορούν κυρίως στις επαγγελματικές ή τις οικογενειακές σχέσεις. Σε κάποιες από αυτές μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερο βάρος ή να έχετε πολλές υποχρεώσεις. Από την άλλη πρέπει να κάνετε το διαχωρισμό ποιοι μόνιμα νιώθουν μια ανάγκη για προσοχή και ποιοι πραγματικά είναι εκεί για να σας στηρίξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη τις πρωινές ώρες σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη δημιουργώντας ένταση στο ξεκίνημα της μέρας. Ευτυχώς στην πορεία θα προχωρήσει στην Παρθένο μετά τις 09:42 και θα σας διευκολύνει περισσότερο σε θέματα επικοινωνίας και επαφών. Η κυρίαρχη όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Κρόνο δείχνει ότι με κάποιο τρόπο οι άλλοι είτε προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας τις πρωινές ώρες είναι ιδιαίτερα πιεστική καθώς σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη. Στην πορεία θα προχωρήσει στην Παρθένο και θα φέρει σε πρώτο πλάνο τις υποχρεώσεις που έχετε είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο παραπέμπει στις πολύ στενές σας σχέσεις δημιουργώντας μεγαλύτερη αγωνία για την εξέλιξη τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές είναι το κύριο πιάτο του Μαρτίου και η σημερινή όψη Αφροδίτης – Κρόνου στους Ιχθύς φαίνεται ότι μπορεί να τις ζορίσει περισσότερο. Κάποιες σχέσεις περνάνε κρας τεστ αντοχής, κάποιες άλλες πιθανώς κι από το παρελθόν, κάποιες παλιότερες επιλογές σας έρχονται με απαιτήσεις στο παρόν. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι όπου κι αν πάτε αυτά που πρέπει να γίνουν θα γίνουν οπότε καλύτερα να τα αντιμετωπίσετε τώρα.

ΖΥΓΟΣ

Με τη σύνοδο του κυβερνήτη σας της Αφροδίτης με τον Κρόνο στους Ιχθύς κανονικά πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και την ψυχική σας ηρεμία. Κι εκεί είναι που αρχίζουν οι παρεμβολές των άλλων που ζητούν να αντιληφθείτε το «δράμα» τους. Έτσι όμως δημιουργείτε για τον εαυτό σας εσείς οι ίδιοι ένα δράμα καθώς δεν σας φτάνει ο χρόνος για τις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο σήμερα αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να είστε παρατηρητές των όσων συμβαίνουν και να μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Αν βλέπετε περίεργες συμπεριφορές στον σύντροφο, τα παιδιά σας, έναν συνεργάτη, αφήστε να εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις κι όταν θα είστε βέβαιοι τότε μιλάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Παρασκευή έρχεται με μεγαλύτερο φόρτο υποχρεώσεων. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο μπορεί να δείχνει ότι σας απασχολεί κάτι που αφορά είτε στο χώρο του σπιτιού, την οικογένεια, κάποιο μέλος της. Κάποιοι μπορεί βέβαια να κουβαλάτε και δουλειά στο σπίτι κι όσο κι αν αυτό σας δυσκολεύει προσπαθήστε να μην είστε αναβλητικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Κρόνο σας κάνει σαφώς πιο ευαίσθητους, αλλά και πιο ευάλωτους στην κριτική των άλλων. Γι’ αυτό ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί πως διαχειρίζεστε κάτι που μπορεί να σας πει ένας φίλος, ο σύντροφος σας, ένας συγγενής ή και ένας άγνωστος σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φαίνεται ότι το ένστικτο σας σε οικονομικά θέματα μπορεί να λειτουργεί καλύτερα κι από τη λογική σας αυτές τις ημέρες. Έτσι καλύτερα να κάνετε τις επιλογές βασισμένοι στο ένστικτο και το συναίσθημα σας παρά μόνο στη λογική. Αν είστε μπερδεμένοι όμως, μην πάρετε καλύτερα σημαντικές αποφάσεις ιδιαίτερα για τα οικονομικά σας ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Όταν ο Κρόνος συναντά την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, η χαρά και το κέφι ψαλιδίζονται. Δυστυχώς η Αφροδίτη σε αυτή τη φάση δεν είναι πολύ γενναιόδωρη με το ζώδιο σας ή τον ωροσκόπο σας. Αιτία είναι η στενή προσέγγιση του πλανήτη της χαράς, των σχέσεων και της αφθονίας με τον πλανήτη της πειθαρχίας και των περιορισμών. Κι η όψη δεν δείχνει τίποτε άλλο από εμπόδια που καλείστε να υπερπηδήσετε.